Aldatıldım, 6yıllık evliyim kız kardeşim üniversitelere bakmak için izmire geldi bizde kalıyordu, eşimle aşık olup evlendik ben şu an hala inanamıyorum, toplantım vardı dün eve geç geleceğimi söyledim eşim tamam ben de dışarda olurum dedi, toplantım erken bitti eve döndüğümde kardeşimle eşim denen o adamın kahkahalarını duydum bizim yatağımızda onu altına almıştı sevişiyorlardı, çok çaresizim ne yaoayım nolur yardım edin
Cevabın nedir?
Öncelikle Allah yardımcın olsun. Çook zor hem kardeşinden hem kocandan darbe almışsın. Anladığım kadarıyla en çokta eşin seni hayal kırıklığına uğratmış. Aldatılan biri olarak sana şunu söyleyebilirim uzun zaman bunun şokunu atlatamayacaksın. Ama Allah katında mağdur sensin.. o kötülüğü serefs. zliği yapan sen değilsin çok şükür. Rabbinin senin yanında olduğunu bil. Kimbilir ne kadar naletlendiler Allah bilir tabii ama bence ne bu dünyada ne ahirette iki yakaları bir araya gelmeyecek. Benim kardeşimle aldatmadı çok şükür eşim olacak adam ama belkide sen Allah ın çok daha sevgili kulusunki sınavın çok daha ağır.
Şimdi ailene ne diyecek sin.. Boşanmayı düşünüyormusun şu an kız kardeşin nerede bilmiyorum ama sen önce kafanı topla ki toplamışsın birazda olsa anladığım kkadarıyla. Bir kere bil çok güçlüsün ve çok değerli.
Dilersen bana yazabilirsin. Seni dinlerim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
sen üzülme sonunda sen başın dik hayatına devam ederken Rabbim sana güç onlara da eziyetmutsuz bir hhayat verecek göreceksin inşallah.01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım felaket bir hayat yaşarlar dediğiniz gibi mağdur olan benim psikolojik destek görmem gerekecek malesef
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcınız olsun Allah daha beterinden korusun ablacim çocuk varsa eger psikologa danisarak bosanmayi sec çocugun ve senin bu sureci atlatman icin psikolog gerekli eger yoksa yine psikologa git ve o adamdan bosan sevsende boszn sen haketmiyosun bunu ve o adam seni haketmiyo
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük bir travma bu. Şu an kesinlikle hiç bir şey yapma. Olayın bu şokuyla atacağın her adım yanlış olacaktır. Yalnız ev'de ki kameralardan görüntüleri al ve elinde delilin olsun. Bana sorarsan kızkardeşinle asla muhatap olma. Ailene durumu açıklama. Ve eşinden boşan. Annen ve Baban bu durumu kaldıramayabilir, bu utanç onlara çok ağır bir yük getirebilir, altından kalkamayabilirler. Yapacağın en mantıklı şey, ayrılmak ve yoluna devam etmek. Aynı olayın çok benzerini yaşadım. Çocukluktan beri beraber byüdüğüm, öz kardeşim gibi sevdiğim bir arkadaşımla eşimi yakaladım yatakta. Neler hissettiğini az çok anlayabiliyorum. Ben özel eşyalarımı aldım ve evi terkettim. Ertesi günü de boşanma davası açtım. Benim de 8 yıllıktı evliliğim. Ama ne aileme, ne de başka bir insana bu durumu asla anlatmadım, anlatamadım. Sadece olmadı, yürütemedik evliliği dedim geçtim gittim. Sana önerim aileni ya da arkadaşlarını ortak etme bu ayıba. Tabi benimkisi dostça bir öneri. Karar verecek olan elbette sensin. Geçmiş olsun.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim samimi bir şekilde anlattığınız için size de çok geçmiş olsun, belki de haklısınız, dediğiniz gibi duyurmamalıyım bu iğrençliği, kamera kayıtlarını aldım davada kullanacağım, sonra da bitecek bu mesele
- +1 yıl
Bana sorarsan o görüntleri mecbur kalmadıkça kullanma. Hatta eşine elinde o görüntülerin olduğunu söyle ve anlaşmalı boşanmayı dene. Bir celsede bitiyor. Eğer o görüntüler mahkeme kayıtlarına girerse bir çok kişi öğrenir olayı. Ben annen baban açısından söylüyorum. Ben babanın yerine kendimi koyuyorum, böyle bir olay karşısında yıkılırım ve bir daha da toparlayamam kendi adıma. Hatta içinde yaşadığımız toplumun tepkilerini düşünürsen, babanın kız kardeşini öldürüp hapse girmesi, annenin yalnız kalması falan uzak ihtimaller değil. Çok büyük bir aile trajedisine dönüşebilir olay. Herşeyi çok iyi hesaplaman lazım.
Soran+1 yılGerçekten çok zor bir durumdayım, kayıtları o adamı süründürmek için kullanacağım, başka çaresi yok
- +1 yıl
Karar senin, ben toplum yapısına göre gelişebilecek olayları yazdım sadece. O aşşağılıklar nefret edilmeyi bile hak etmiyor benim gözümde. Bir an önce sallarım gider. Bu da benim düşüncem tabi.
Soran+1 yılBen o kadar sakin olamam işte
- +1 yıl
Olmak zorundasın, babanın kardeşini öldürüp hapse girdiğini düşün.. annenin bunu kaldıramayıp hastalanıp öldüğünü düşün. Öfkeyle atacağın her adımın faturası dönüp dolaşıp yine sana dönecek. Üstelik çok ağır bedellerle. Sakin olmaya çalış. Öfkeyle haraket etme. Sadece kendin için değil, annen baban için de buna mecbursun.
Sizin adınıza üzüldüm, aike ilişkinizi bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama çocuk var mı? Ve gördüğüzde tepkiniz ne oldu
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür çocuğumuz yok, gördüğümde hiçbir şey yapmadım ağlayarak çıktım evden
Soran+1 yılDefalarca aradı ama birkaç saat önce telefonumu kapattım
Soran+1 yılTelefonumu kapattım arkadaşımda kalıyorum en kısa sürede de boşanma davası açacağım
- +1 yıl
Ona bir şey diyemem, boşanmak istemekte kabullenmekte sizin kararınız. Ben olsaydım kabullenmezdim, kardeşiniz bir ömür sizin yüzünüze bir daha nasıl bakacak merak ettim doğrusu. Veya evlendiğinde kocasına ne diyecek.. Hayret. Çok aşağılık bir durum, çocuğunuz yokmuşta bana kalırsa doğru bir karar almışsınız. Muhtemelen gençsinizdirde, söylediğinize göre işinizde var kendinize yetebilirsiniz. Üzülmeyin, sizi haketmiyormuş belliki. Net olarak söyleyebileceğim tek şey, onu dinlemeyin çünkü sizi kandırır :)
Soran+1 yılKesinlikle, zaten o kızı da bir daha göreceğimi sanmıyorum benim için bitti artık her ikisi de
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
49Cevap
böyle bir olayın içinde oldum 2 defa tabii ki böyle bir pislikle alakam olamaz da içinde bulundum akraba vs. dolayı gerçekten rezil bir durum ve adam ikna etmek için köpekleşecek sakın kanmayın hemen boşayın bütün bağlarınızı koparın ve önünüze bakın kimseye güven olmuyor hayatta babanın üvey kızına tecavüz ettiği ülke de yaşıyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız, boşanma davası açmak üzereyim zaten
+1 yılO fahise kiz kardesini once bir guzel döv sacini basini yol. Yuzu taninmayacak hale gelsin. Kocan da uyurken organini yarala ya da kes. Oyle de resmini cek kocanin is yerine arkadaslarina resmini yolla. Sonra da bosanma davasini ac. Oyle caresiz kalma yani hincini al. Icine atarsan kafayi yersin. Ay ben yazarken basima gelmis gibi sinirlendim
14 Yorumla
Soran+1 yılŞu durumda bile yüzüm güldü gerçekten çok teşekkür ederim emin olun pişman edeceğim onları
- +1 yıl
Bunlari yap. Oyle ezik gibi kosene cekilip sadece dava acmakla kalma. Aileni kardesine karsi doldur ce evlatliktan reddetsinler :D cok kinciyim of :D
Soran+1 yılEn doğrusu aslında :D
- +1 yıl
Ailen oyle fahise bir kizi kabullenmez bence :D sen beni dinle pisman olmazsin :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTrol soru. Bide ciddi ciddi cevaplar veriyor. Insan bu halde saglikli dusunemez bile. Sen KS de dolaniyosun. Ne geciyo eline boyle yapinca. Simdi banada cool cool cevap verirsin sen.
30 Yorumla Kaç yaşındasın? Toplantım vardı demişsin bunun için okumuş kariyer sahibi bir bayan olman lazım ee haliyle yaşında 18-24 aralığında değildir? Soru gayet troll 😊
14 Yorumla
Soran+1 yılBu arkadaşımın hesabı o yüzden gizliden yazıyorum zaten
- +1 yıl
Şimdi o zaman durum daha vahim belli bir kariyere belli bir yaş ve konum olgunluğuna ulaşmış bir hanımın böylesine vahim bir durumda arkadaşının hesabindan öylesine bir eğlence sitesine ne yapmam lazım tarzında soru yöneltmesi oldukça üzücü.. Ki aklın başında her insan ne yapılması gerektiğini gayet net bilir hele sizin gibi belli bir yaş ve kariyer sahibi bir insan haydi haydi bilir yanlış mıyım?
Soran+1 yılSiz aşk ne yıllarca emek verilmiş bir evlilik ne biliyor musunuz? Bu konuda hiçbir fikriniz var mı acaba? Kalbin kariyerle bir alakası olmadığını öğrenememişsiniz, olayın sıcaklığı hala sürüyor, eğlence sitesine sizlere maskara olmak için yazmamıştım, yazık ki hiç böyle olacağını düşünmemiştim
Aşk İlişkileri konusunda 775 cevap paylaştı. Kardeşinizi hem resmi hemde manevi olarak kardeşlikten reddedin. Durumu ailenize anlatın. Onlarda yüz çevirsin kardeşinize. Her ne olursa olsun yaptığı çok az çok yanlış. En kısa sürede boşanma davası açın ve bol bol nafaka isteyin.
10 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Ne diyeyim ki ortam çok bozuldu ya. Diyecek bir şey bulamıyorum. Allah size sabırlar versin. Dilerimki kalbinizin acısını Allahım size tez vakitte geçirtsin...
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin, çok teşekkür ederim kimseye güvenilmezmiş bunu da öğrenmiş olduk işte
günümüzde çok yaygınlaştı sakın yanlış anlama ama bu durum daha önceden başlamış ve eğer bu durumu bilmiyorlarsa kocan ve kız kardeşinin mail dir vs. işte durumlarını bir kontrol etsen iyi olur
07 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten daha önceden başladığını mı düşünüyorsunuz? Ya umarım öyle değildir bu daha da yıkıcı
Soran+1 yılHayır akrabalık yok ama kardeşim zaten aylardır başka şehirdeydi
Soran+1 yılEvet sık sık şehir dışına çıkıyordu ama turizm sektöründe çalıştığı içindi, inanmıyorum sanırım haklısınız
- +1 yıl
bak hemşire benimde başıma öyle birşey geldi uzak akrabağ da gördüm adamın karısı kız kardeşinin kocasıyla beraber kaçtılar. erkekler bu durumlarda arkadaşlarını işlerini bahane ederek kaçamak yaparlar kadınlara göre daha rahattırlar olacağı söyleyim 1. ne yaparsan yap kocanı o durumdan kurtaramazsın 2. kız kardeşinide kurtaramazsın durum senin şu an yaşadığın ortamdan işinden gücünden evinden edecek hala gelmeden hepsinden hem maddi hemde manevi olarak kurtulup en kısa zamanda ayrılman olur. Eğer ben yalız başıma ayakta dururum dersen (kesinlikle 3-5 ıl sonra evlilik düşünürsün) hepini sil hayatından boşan derim. Ama yok ben boşanmam seviyorum dersen unutma kesinlikle bitmez bu ilişkiler sana tavsiyem seni gerçekten sevseydi yani bu dışardan bir yabancıyla kaçamak değil bu senin kız kardeşin ya anla işte
Ayrilacakain aileye kardesini ifşa edeceksin kocanin ailesine de kocani ifşa edeceksin butun arkadaslarin bu olayi ogrenmeli bak bakalim o zaman ne oluyor :) sen rahat ol aldatilan degil aldatanlar rezil olur.
10 YorumlaDelil topla topla hem Kardeşini hem eşini tazminata mahkum edersin istersen de herkese anlat anne babaya evlatlıktan red etsinler istersen de affet tercih senin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla affetmem annem ve babam bilecek bu yaptıkları pisliği
Gerçekten çok garip, Allah fikir versin, Allah sana yardımcı olsun, kusura bakma fakat kardeşinde "ADAM" değilmiş. Yapacak bir şey yok, Ailene söyle, bu adamdan daha hayırda gelmez.
03 Yorumla
Soran+1 yılAileme söylemeye benim bile yüzüm kızarır inanın ki
Soran+1 yılEvet düşüneceğim çok zor bir durum bu
+1 yılbir bitmediniz troller.. öyle bir şey yaşayan kadın buraya mıyazıcak
21 Yorumla
Soran+1 yılNereye yazalım ablacım arkadaşıma anlattım sosyal medyadan bir çare buluruz belki dedik pişman ettiniz
+1 yılNe kadar karakterin insan lar var ya . sizin adiniza üzüldüm :(
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolun :(
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Sana biz mi yardim edcegiz? Toplantilara giren bir kadin bu durumda neler yapacagini gayet iyi bilmesi lazim.. :)
Bosa gitsin ne yapacaksin baskaa...10 YorumlaAdamdan boşan.
Kız kardeşini ks deki abazalara yolla.40 YorumlaKız kardeşinizi eve alarak ve kurallara uymayarak Islamda yasak olan bir yasayı çignediniz ve sonucuna katlanacaksınız. Allah yardımcįnız olsun.
00 YorumlaIbretlik cidden yani ibretlik olmuş , Allah islah etsin
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesinin ne yaptigini herkese anlat bence herkes tarafindan dislanir özellikle annene babana anlat öyle bir o*** kimse istemez etrafinda özellikle evli olan akrabalarin aralarina mesafe koyacakdir
00 Yorumla
+1 yılHerifi bosa kiz kardesine sie go de bakam suratlarina hayatini yasa
04 Yorumla- +1 yıl
*bakma suratlarina
- +1 yıl
Intikamini al. Susup oturucak halin yok cok seviyorim bilmem ne dersen salaklik etmis olursun. O adam sevgini hak ediyo olsa oyle bisi yapmaz hele o kardesin... Gonder bana ben onu seks manyagi yaparim gotunun ustune oturcak hali kalmaz. Tobe yarabbim. Igrenc ya ne bicim insanlar bunlar. Ins gercek degildir eger gercekse hak ettikleri cezayi ver. Guclu ol ben kadinim duygusalim triplerine girme onlarin sana zarar verdigi kadar sen de kendine zarar vermis olursun
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten yargılamadığınız için, malesef gerçek bu olay, ve dediğiniz gibi güçlü olacağım pişman edeceğim onları
- +1 yıl
Basaricagina eminim :D guven kendine asla pes etme
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradaki kimse sana yardim edemez Sadece fikir verebilirler sen ayayklarinin uzerinde duran bir kadinsin Ve biraz dusunerek neyapacagina karar verebilirsin hem kardesin karaktersiz hem de esin diyerek kapatalim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Affedilecek bir şey değil. Hakkında hayırlısı olsun. Emeğinin altında ezilen sen olma.
00 Yorumla
+1 yılBiz nasıl yardım edelim ki? Üstlerine sıcak su mu dökelim ayırmak için?
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece fikir danışmak istedim ne yapacağımı bilmiyorum
+1 yılgeçmiş olsun, boşanın ikisiyle de görüşmeyin ama olayı fazla kimseye de anlatıp rezil etmeyin derim. haklısıınız ama karaktersiz de olsa kardeşiiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim olsa bunu asla yaşamazdık, inanın hiç vicdanım kalmadı artık her şeyi herkese anlatacağım
- +1 yıl
Büyük gecmis olsun. Ne desem yetersiz bir hayal kirikliigi. Calisiyorsaniz isinize odaklanin unutmaya çalisin
"benden uzak, Allah yakın olsun lar" deyip giderdim. O Adam dan hayır gelmez bence ve o kız "kardeşinden" den zaten gelmez...😔 çok üzüldüm gerçekten Allah çok yardımcın olsun INSALLAH
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen yargılamadan tavsiye vermeniz beni mutlu ediyor çok teşekkür ederim, dediğiniz gibi ondan ben de dahil kimseye hayır gelmez
Evden bakkala çıkamayan ks kizinin hayali senaryosu
bu ks de gördüğüm 9. soru83 Yorumla
Soran+1 yılSizi nasıl inandırayım bu duruma allah aşkına acı çekiyorum diyorum inanmıyorsan yazmazsın cevap bu kadar basit
Soran+1 yılİnananlar bana yetiyor siz olmasanız da olur merak etmeyin
ilerde gerçekten başına gelirse ne yapacaksın onu düşün bence :)
00 Yorumla
+1 yıl2 gğn önce eniştemden hoşlanıyırum diyen kız da burada mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılLanet olsun bu enişte merakı ne böyle asıl suç bizde ama güveniyoruz
- +1 yıl
Ateş ile barut yanyana durmaz. Din bir şeyi yasaklamışsa bunun bir nedeni varsır...
Soran+1 yılİnsan kardeşine de güvenemeyecekse.. düşünsenize bir yanda kardeşiniz bir yanda 6 yılınızı verdiğiniz eşiniz..
- +1 yıl
Başbaşa kalmsşarı helal değilse kalmayacak...
Soran+1 yılGördüm artık herkes eniştesinde bir şeyler aramaya başladı yazık ya yazık gerçekten anlam veremiyorum
+1 yılKanitin varsa mahkemeye ver esine maddi tazminat davasi ac.
01 Yorumla
Soran+1 yılKameralara bakacağım inşallah silmemiştir
+1 yılAllah boyle durumla karsilastirmasin sesini cikarmadinmi onlara
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır dondum kaldım öylece ağlaya ağlaya çıktım evden arkadaşımda kalıyorum
- +1 yıl
Onlarda orada oyle mutlu bir hayat yadasin diyemi umarim cocugunuz yoktur insanlar ne yapacagini sasirmis ya kardesinin kocanda gozu olmsa o is olmazdi zaten ayartan belki kardesin belki ilkte degil en guzeli ayril kardesinide bir guzel rezil et
Soran+1 yılNe yani ilk değildir mi diyorsunuz hayır nolur öyle olmasın ben bu kadar aptal olamam kesinlikle boşanacağım
- +1 yıl
Yani ilk olmayabilir bende tuz biber dokmus oldum. ustune tuh nereden soyledim zaten bosamaman hata ne kardesini affet ne kocani isin gucunde varmis cocugunda yoksa yasa kendi hayatini
Soran+1 yılEvet en azından elimde mesleğim var onsuz da yapabilirim sağolun
- +1 yıl
Aynen kendi ayaklarinin ustunde durabilirsin
Ohaa allah korusun bacim bu ne? Allah yardimcin olsun yolla kardeşini geldi yere
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama muhattap olmak istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle bir olay yaşayıp hemen ks ye mi soruyorsunuz allah aşkına kandırmayın milleti nasıl bir kafa var sizde.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanmazsan senin sorunun bir de sana dil mi dökeyim şimdi
Cevap sahibi+1 yılvalla bir kaç aptalı rahatlıkla kandıra bilirsin dil dökmene gerek yok bariz belli
+1 yılSevişirken kahkaha atıldığı nerde görülmüş alla sen
00 Yorumla
+1 yılensest bir ilişki vicdanın nasıl rahat ediyorsa onu yap
00 Yorumla
+1 yıloha gecmıs olsun ablacım :( allah sabır versın :(((
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağol
- +1 yıl
cocuk felan var mıydı?
Soran+1 yılHayır şükürler olsun ki çocuğumuz yok
- +1 yıl
eger bu anlattıgın dogruysa ablacım hanı kardesınle olan ılıskın nasıldı bılmem ama vıcdaına kalmıs kımsenın basına gelmesın boyle bı sey dıgerı el ogu unutulur da kardesın sonucta...
+1 yılUfak at da civcivler yesin;
Hayal dünyan epey genişmiş.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman yarabbi tövbe Allah yardımcın olsun abla yani kız kardeşini sil ben olsam silerdim madem iş kadınısın kendi ayakların üstündesin geç bir ev tut zaman ne gösterecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkısasa kısas yap. sende kocanın kardeşine ver. kahkahada at ama
00 YorumlaAllah ikisini de bildigi gibi yapsin. Direkt ayril kiz kardesininde yuzune tukur
00 Yorumla
+1 yılOmg umarım troldur ben cinayet işlerim
24 Yorumla- +1 yıl
kız kardeşine işkence yaparak öldür hemde
Soran+1 yılKeşke kabus olsaydı ama ben ciddiyim psikoloğa gideceğim sanırım, büyük travma benim için
- +1 yıl
Yani nasıl duruyorsun şaştım ben ciddi ciddi öldürürüm
Soran+1 yılHak ediyor, sanırım bir daha ömrümün sonuna kadar görmeyeceğim onu
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Paylaşya da affet.. Erkekler böyledir.
03 Yorumla- +1 yıl
Slk misin ya paylas ya da affet nedir abi kafayi mi yedin
- +1 yıl
Ne iciyon sen anlamadim ki neyin kafasidir bu?
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılOha Aaaa... çocuğu.
Ayrıl
...06 Yorumla
Soran+1 yılAyrılacağım ama çok aşığım ortada 6 yıllık bir de emek var, çok zor olacak
- +1 yıl
Annemler 19 yıl sonra ayrıldı. Severek evlenmlerine rağmen. Fotoğraf falan çektin mi. yptiklariyla kalmasinlar
Soran+1 yılHayır ama evdeki kameralardan belki bir şeyler bulabilirim diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bulursun. . Silmeden al.
Soran+1 yılİyi ki söylediniz çok sağolun
- +1 yıl
Sende Sağol
.
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılov fena :S allah yardımcın olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılgördükten sonra ne yaptın
00 Yorumlahopppssss şeriate göre katli vaciptir bunların
00 YorumlaDava aç ikisini de süründür!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi misin bu hikayede
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşan bence
Soran+1 yılEmin olun çok ciddiyim yardıma ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılÇok geçmiş olsun. Ikisini de hayatından çıkar mutlaka.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, öyle yapacağım
+1 yılCok serefsizce eee şimdi ne yaptın
00 Yorumla
+1 yılGercek mi yoksa ilgimi çekmeye calision
00 YorumlaBbildiğini bilmiyorlarmı
00 Yorumlanasıl ne yapayım boşan gitsin
00 Yorumla
+1 yılAllahına sığın, tabi inanınıyorsanız.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorun cidden gerçek mi?
00 Yorumla
+1 yılBosanıcaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet boşanacağım
+1 yılDurum vahim nedesk bos
00 Yorumlacevap ver ona aynisini yap baklimm nolcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDava ac yeniden başla * et ikisini de
00 YorumlaIkisininde canı cehenneme de yoluna bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAffedilmez bir durum
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun abla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılYorumsuz :!!
10 Yorumla
+1 yılUmarim troldur.
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aldatıldım, hem de kardeşim denen o kızla aldattı beni kocam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler