Kocamı kardeşiyle aldattım?

Kocamla severek evlendik onun ailesi başta beni istemedi kendimi zorla kabul ettirdim onlara fakat ben bu kadar zorluğa katlanırken kocam benim için hiçbir şey yapmadı beni ailesine karşı savunmadı hiç ara bulucu olmadı hep ben bir şeyler yapmaya çalıştım bir süre sonra olan aşkım da bitti hatta cinsellik bile yaşamamaya başladık aynı evin içinde yaşayan yabancılara döndük neredeyse bu sırada kocamın kardeşi daha 19 yaşında okumak için bizim şehre geldi başta sadece kayıt sürecinde bizde kalacaktı kocam izin vermedi kaynım temelli bizde kalmaya başladı ben de bir şey demedim sonuçta kocamla özel hiçbir şey kalmamıştı aramızda kardeşi de genç yakışıklı bir çocuk ben de zamanla etkilenmeye başladım kocamın evde olmadığı zamanlarda dekolteli üst ve şortlar giymeye başladım o da yanımdan geçerken hafif sürtünmeye dokunmaya başladı sonra bir gün artık dayanamadım ve onu yatağıma aldım böyle olmasını istemezdim ama eşim nerdeyse 1 yıldır bana dokunmuyor bile kardeş gibi yaşıyoruz ben de bir kadınım ve öyle hissetmek istiyorum bu saatten sonra ne yapmalıyım bilmiyorum
Kocamı kardeşiyle aldattım?