Sevgilimi abisiyle aldattım?

Yargilanmadan once iyice aciklamak istiyorum. Universitedeyim ve buyuk siniflardan bi cocukla tanismistim, adina Berk diyelim (suanki sevgilimin abisi olur kendisi). Ben Berk'ten cok etkileniyodum cok hoslaniyodum ama Berk bana cok fazla yuz vermiyo gibiydi, boyle daha cok arkadasi olarak konusuyo gibiydi, zaten sonrasinda kiz arkadasi oldugunu ogrenmistim. Bi ortamda da beni kardesiyle tanistirdi, (suanki sevgilim yani) adina da Mete diyelim, hani siz beraber cok iyi olursunuz der gibi. Biz de Mete'yle bir iki tanismaca derken sevgili olduk. Sonrasinda Berk sevgilisinden ayrildi ve ben ne zaman evlerine gitsem (Aileleriyle yasiyolar, ikisi de ayni evdeler) Berk'le aramizda bi cekim olustugunu hissetmeye basladim. Heralde ben kafamda kuruyorumdur diye gormezden gelmeye calistim ama Berk surekli bana yesil isik yakiyo gibiydi, ama sonra birden benden uzak tutmaya basliyodu kendini, cozemiyodum. Yaklasik 2 ay once sevgilimin (Mete) dogum gunu icin bi mekana gitmistik, gecesinde sevgilim fazlasiyla icip sizdi, Ben ve Berk de onu eve goturduk. O gece ikimizin arasinda biseyler yasandi (xperim yetmedigi icin noldugunu soyleyemiyorum ama anladiniz siz.). Biraz alkolun etkisiyle olmustu ama o an Berk'i hala atlatamadigimi farketmistim. Onun da bana karsi bos olmadigini da ogrendim. Sonrasinda birbirimizden uzak durmaya calistik ama basaramadik, Mete'nin de duygularini kirmak istemiyorum ve ondan ayrilamiyorum. Ayrilirsam sorgular, ondan ayrilip abisiyle beraber oldugumu ogrenirse cok uzulur diye napicagimi bilemedim. Berk'ten uzak duramiyorum, hem seviyorum onu hem de cok zevk aliyorum ondan. Mete'den gizli bulusmaya calisiyoruz surekli ama cok zor olmaya basladi. Napmami onerirsiniz?

Sevgilimi abisiyle aldattım?