Kocamı erkek kardeşiyle aldattım. ne yapmalıyım?

merhabalar öncellikle bunu yazarken çok utanıyorum ama doğru okudunuz böyle bişey oldu. baştan anlatıcak olursak kocamın ailesiyle ilk tanıştığımdan beri aramızda büyük bir çekim var hep birbirimize baktık o gün zaten. kocamda durumu iyi biri ama çok fazla iş gezisine gidiyo bu olaylar olurken de iş gezisindeydi hamile olduğum için evde yalnız kalmıyım diye beni ailesinin evine gönderdi bu sefer. (olaylar yaşanırken 3 aylıktı şimdi 6) annesi ve babası da şansa bak onlara taşındığım gün düğüne gitmişlerdi ve ben kardeşiyle yalnız kaldım. şeytana uydum anladığınız gibi olan oldu. sonrasında kardeşi bana ilgi göstermeye başladı ondan boşan benimle evlen ben sana da bebeğe de bakarım diyor, gönlüm yok dersem yalan olur ama yapamam hem kocamı bırakmak istemiyorum hem kardeşi kocam kadar varlıklı değil ikimize bakabilir ama bir bebeğe asla. neyse kocam gelince bende evime geri döndüm tabii bende bir gariplik olduğunu fark etti neyin var falan dedi hamilelikten diye geçişdirdim. ama kardeşiyle ilişkimiz bitmedi hergün konuşmaya arada arkadaşıma gidiyorum diyip onunla buluşmaya başladım arada ilişkiyede girdik. kocamı çok seviyorum sadece mal mülk değil ama kalbim hep kardeşinde kocamın yüzüne bakamıyorum ne yapacağım ben? lütfen hakaret etmek yerine cevap verin.
Kocamı erkek kardeşiyle aldattım. ne yapmalıyım?