Öncelikle herkese merhaba. Kocamla üç yıldır evliyiz ve güzel giden bir ilişkimiz var ama üç dört aydır Kocamla kardeşimin arasında bir şeyler olduğundan şüpheleniyorum. Kardeşim eskiden evimize hiç gelmezdi fakat artık iki haftada bir gelip en az iki üç gün kalıyor. Bundan birkaç gün önce yemek masasında yemek yerken kardeşimin ayağını kocamın bacağına sürterken gördüm ama görmezden geldim. Aynı günün gecesinde su içmek için mutfağa gittiğim zaman kardeşimle kocamı yan yana otururken buldum. Ben gelince telaşlanıp heyecanlandılar. Ne zaman olduğunu hatırlamıyorum ama kocamın arama geçmişinde baldız se* hikayeleri ve baldız p*rn*ları vardı kocama bunu gördüğümü çaktırmadım. Aynı zamanda normalde kardeşim çok fazla açık giyinmez ama bize geldiği zamanlarda hep mini şortlar ve mini elbiseler giyiyor hatta altına hiç kilot giymiyor ya da tanga giyiyor. Bunun gibi bir çok şey kocamla kardeşimin bana ihanet ettiği şüphesini arttırdı. Ne yapma lazım? Lütfen bana yardım edin bu durum yüzünden hayatım ve psikolojim çok etkilendi.
Güncellemeler
+1 yıl
Boşandık. Kardeşimi de tamamiyle hayatımdan sildim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer