Karım beni evli kardeşimle aldatti?

Merhaba arkadaşlar size üzücü hikayemi anlatmak istiyorum görüşlerinizi merak ediyorum ben yazılım mühendisiyim bundan 6 sene önce bir kadınla evlendim bende universitemi ve yüksek lisansımi yeni bitirmiştim askerliğimi tecil ettirmiştirmistim ve süresi dolduğu için askere gitme zamanım gelmişti bizde yeni evliyiz karımın ailesi başka şehirde idi ve kardesim denen srfsiz de bizle aynı şehirde yaşıyordu oda evliydi çok güvenirdim kardeşime karımı kardeşime emanet etmeye karar verdim üstelik kardeşimin karisi ile de iyi anlaşır birlikte vakit geçirir sıkılmaz güvende olur diye düşündüm her neyse askere gitmeden karımi kardeşimin evine yerleştirdim kafamda rahatti askerliğimi iyi geçti adeta gün sayiyordum karıma kavuşmak için sonra askerden dönmeme 1 hafta kala kardeşimin karisi aradı beni çok ağlamaklı şekilde ve olaylar basladi bildiğiniz ortalık karışmış kardeşim denen Got karıma yaklaşmış karım ilk zamanlarda redd etsede sonra karşı koymamış ve beni aldatmış kardeşimin karisids bunu tesadüf sonucu öğrenmiş neyse bana anlattı Detaylı şekilde tabi ben sinir krizi geçirdim ortaligi ayaga kaldırdım hatta kendi canıma bile kiyacaktım sonra o 1 hafta işkence geçti bana sonuçta seni 1 gün bile erken birakmazlar o 1 hafta bitecek ben askerden çıkınca doğru o kardeşim denen iti bulmaya gittim onu öldürecektim kardeşimin karisida ona boşanma davası açmış kendi karimda bana yalvardı affet diye tabi affetmedim onu dövecektim ama vazgeçtim bende ona boşanma davasi açtım birde karım hamile kalmış oda sonradsn ortaya çıktı kardeşim denen srfsz kaçmış ortadan bulamadım benimde o ilk sinirim hafiflemisti karımi evine postaladim ve ilk celsede bosandim kardeşimin karisada boşandı ama o çocuğu olduğu için nafaka aldı kardeşimi de gormedim sonra görmekte istemedim zaten kariminda adi çıktı ve kimse onu almadı şu an bekar ayrıca ailede redd ettti kendi gibi bir adami buldu onunla birlikte ama adam onu kullanıyormus para ile satıyormus bildiğim kadarı ile her neyse öyle işte
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra Allahta bana güldü kendim polonyaya yerleştim orada iyi bir para ile bir şirkette çalışıyorum ayrıca biriyle birlikteyiz evlenmeyi düşünüyorum
Karım beni evli kardeşimle aldatti?