AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
381Cevap
Vereyim de niye vereyim ki? Bana güvenmeyecek mi? Bundan bilmem kaç sene önce başkasıyla yaptığım yazışmaları okuyup sinirlenmeyecek mi? Sosyal medya veya cüzdan karıştıran kadın tiplemelerinden hiç hoşlanmam.
Bunun tamamen güvenle alakası olduğunu düşünüyorum, kendine güveni olmayan insanın karşısındakine de güveni yoktur.. şayet ben bir ilişkide sadakat ve güven taşıyorsam, karşımdaki insandan da aynısını beklerim. Paylaşmamda hiçbir sakınca yoktur.
Bence vermeli ben şifremi veriyorum ama beyfendi bir bahane uydurp vermedi. bende o zamn ayrılalım dedim o korkuyla verdi şifreyi neler buldum neler. şifre vermiyosa benmki gibi kesn bişey gizliyodur.
benim için bir önemi yok gerçekten, yalnız kendim isteyebilirim herhalde sebebi ise ona güvenmek veya güvenmemekten çok, onu koruyup kollamak olurdu, yoksa manyak mıyım kız arkadaşları arasındaki muhabbetleri her gün takip etcem
Hayır kesinlikle paylaşmam.
Bana göre bu tür davranışlar çocukluktan başka bir şey değil, gerçekten güvenen kimse böyle işlerle uğraşmaz ayrıca sevgilim bile olsa ailevi özle durumlarımı bilmesine gerek yok.
Böyle bir teklifte bulunulması bile ciddi bir güven ve hatta özgüven eksikliği olduğunu gösterir. Sevgilim zaten benden böyle bir şey istemez aynı şekilde ben de ondan istemem bu kadar sıkmaya gerek yok ilişkiyi zedeler
asla paylaşmam tamam sevgilim ise sevgilim güvenirim ama yok bir face şifresini
vermedi die ayrılıgı tercih eden sevgili her zaman kaybeder zaten kaybetmeye
alışkan birisiyim yani dogal insan kaybede kaybede zamanla alışıyor
Kızların geneli paylaşır ama erkekler paylaşmaz. Ben paylaşırım bir sıkıntı olmaz. Çünkü bir insan gizli kapaklı işler çeviriyorsa şifresini vermez. Hiçbirşey yapmıyorsa vermemesi için bir sebep yok bence 😉😉😉
Ver sifreni o zaman
Sana niye verim ki tövbe estağfurullah 😵 😵 😵
Güvenmiyorsan kapı açık :D
Ben sevgilim isterse veririm sen kimsin ki verim :-B :-B
benim şifremi vermem, hadi sen de ver şifreni demek olur :) bu yüzden o şifre konusunu açmadan açmam ve zaten istemem de gereksiz sinir olurum kavga ederiz diye. He güvenmiyosam zaten yolları ayıracak bahane olur ancak.
Yani aslında sevgilinin bu konuda ısrar etmesi vb hoş değil istese inadına vermem şifreyi :D :D ama paylaşayım yani ne olacak ki alatmıyorum sonuçta :)
hesabımı kapatmamı isterse ve mantıklı bir gerekçe sunarsa kapatırdım. ama şifremi vermezdim. benim adıma istediği gibi hareket edebilme fırsatını vermek bana kalırsa biraz saf bir davranış.
istemem, istemesin. sevgi, güven bunlarla ölçülemez. insan aldatmak istedikten sonra farklı hesap açar yine her haltı yer. ailem ya da arkadaşlarımla azıcık özelim, özeli olsun. biraz saygı.
O konuuda kafam o kadar rahatki:D hicbir sosyal medya hesabim olmadığı icin oyle dertlerimde yok ayrica seviyorsam guveniyorumdurda o durumda sosyal medya neymis banka sifremi bile veririm :) boyle ufak seyler sorun olmamali arada
paylasirim dedim ama paylasmam aslinda cunku eski manitanin cikip napiyorsun demesi yeni iliskimi btirebilme olasiligi var.. misal verdim tabi ki veririm skinti yok :D
Ben güveniyorum o da bana güveniyor ben de zaten bir haltlar yemedigim için rahatça verdim sifremi o da bana verdi ayrildik ben hala değiştirmiyorum ve o da değiştirmiyor hala da giriyoruz yani
Hayır. Zaten bir instagram bir tumblr bide burasını kullanıyorum. Tumblr yine neysede, İnstagramdan falan çok mesaj atan oluyor. Görüpte canını sıksın istemem öyle bir şeyde.
Vermem ve sevgiliminkini bilmek istemem.
Birlikte olmak demek, partnerinin özeline girebilcegin anlamina gelmez. Herkesin kendi yasam alani var ve buna saygi göstermek gerekir.
İstediği sürece hayatta vermem, ancak sürekli sorgulamayayı, istememeyi, koşulsuz güvenmeyi becerirse değil sosyal medyamın şifresi, çekmecemin kilidini bile veririm...
Ama güvenmeden, sorguladığı sürece alamaz.
sevgilim olsa da olmasa da kesinlikle şifremi vermem. benim özelim orda saklı beylerle sıkı muhabete gircez hatun da orda okuyacak. olmaz akla aykırı sakıncalı bir drum :-)
Da Vinci'yle çıkacak olsa onun bile şifresini isteyecek kişilerle işim olmaz güvensiz bir ilişki zemini sağlam olmayan ama malzemesi bol kullanılmış binaya benzer. Sağlam gözükür ama ufak bir sarsıntıda yıkılır
Her ilişki için veririm diyemem ama çok ilerlemişse her şey ve gerçekten ciddiyet varsa aramızda veririm. Ancak şunu da söyleyim ilk günlerde zırt pırt isterse inadına vermem hiçbir zaman.
Vermem, istemezdim de. Simdi de istemedim gerçi, hepsini değiştirdim, sonra da ona verdim. Niye yaptım? Güvenmiyorum. Güvenmiyorum da niye iliskim var, bitiremiyorum. Bakalım. Nasip.
Guvenmeyecekse siktirolup gidebilir. Ayrica benim arkadaslarimla konustugum dal tsk muhabbetleri var bunlari neden okusun bence sacma yersiz bir konu
Vermem de istemem de. Masada duran telefonunu karıştırmam, karıştırmasına da müsade etmem. Bir ilişki içinde olunsa dahi insanlar birbirlerinin alanlarına saygı duymalı. O kadar iç içe yaşamamalı.
Yok daha neler ben ona birde kole olayim ya da nufus cuzdanimi vereyim evlenmeyi garantiler he? Sicmayin belki ozel seylerim var o kim oluyorda verecem daha once aevgiljm olmadi ama olsada vermem niye vereyim malmiyim ben
Bence saçma. Sorarsa ayrılabilirim bile çok sıkı bir bağ yoksa aramızda..
şifreleri telefonu herşeyi paylaşmak lazım o insanın güvenini kazanana kadar. bende verirdim şifre vs
Ilişki o sosyal ağlar yüzünden çok sallantıya girmişti. Şifrelerimiz ikimizde de vardı ve her şeyi sorun yapabilen türlerdik. Sonra hayatımızdan bu büyük parçayı çıkardık ve musmutlu olduk. Kapatın sosyal hesaplarınızı kafanız rahat etsin
Bence bu güvensizliğin belirtisidir ve eğer bu güvensizlik varsa anla ki karşındaki sana sana sehre kadar güvenmiyor
Saklıyosa bahanelere sığınıp vermiyosa vardır saklanan bişey.. sevdiğim adam o yapmaz desenizde ne kadar guvensenizde illa bişey çıkar
Vermem daha önce verdim saçma sapan işler açıldı başıma bildiğin güven sorunu bana güvenmiyorsa kapı orda :)
Evet dedim ama paylaşmadım😄 ben biliyorum giriyorum facesine ama o bnden istemedi bile. Fakat dondurttu kapalı 😄
O şifreyi istemesi demek sana güvenmemesi demektir. ve senin vermen demek yarın seni parmağında oynatması için yol açman demektir.
ilişkiye göre değişir de iki günlük adam benim şifremi soramaz başka biriyle konuştuğum için veya saklım olduğu için değil de bana güvenmesi gerek.
ilişkinin temel prensiplerinden biri güven olduğu için ben ona şifremi veririm
ayrıca karşıdakinin de empati kurmasını da beklerim
Güven varsa şifreye neden veriyorsunuz?)
paylaşırım, ki paylaştımda zaten şifrelerim var onda. sakladığım sakınacağım bişey yok neden vermeyim.
Çevremizdeki insanlarla olan ilişkilerimizde güven varsa çevremizde kalmasını onaylıyoruz, özel ilişki
Sosyal medya hesaplarım terk edilmiş arazi gibidir. Isteyeceğini sanmam o yüzden. Sıilmayacake veririm. Şifresini de veririm gönül rahatligi ile.
Evet paylaşırdım sevdiğim insanla ama bir şart sunardim hakkımda abuk subuk yorum yapma derdim okadar
Şifre ne ya. O kadar önemsiz ki tabi ki verilir.
Saklanacak bir şey mı var ki eğer varsa zaten sıkıntı ordadır.
Her şeyinle sevdiğin insana bir şifreyi sakınan insandan bir cacık olmaz.
Hesabı vermiyor oluşu değil ama ısrarla gizleme çabası içinde olması hoşuma gitmez.
Şifreyi verebilirim ve karşımdaki verebilmeli
Ilerleyen zamanlarda sosyal medya hesabi olamaz ama kendimden biliyorum sifresini aldigimda cok irdeliyorum bu yuzden yine sikinti cikiyor o vermesin :D benim butun sifrelerimi bilir ama :D
yeni jenarasyon insanımızın saçama sapan hal ve hareketleri birbirimize karsı guvenimizi yitirdiğimizin aşikar örnekleri arasında...
Paylaşmam, sevgilimin de benimle paylaşmasını istemem, ne o öyle , karşıdakine güvenmiyormuş gibi? tamamen paranoyaklık.
paylaşırım hoşuma gider beni merak etmesi :D ama ben onun için aynı şeyi yapmazdım. Rahatsız olurdu bence...
sosyal medyalarda akif degilim o yuzden olsa gerek istemiyor.
Istemesi de guvensizlktir kadinin yaptigi.
Her davranis bir mantik gerekceyle atilir. Vermiyorum cunku o bana guveniyor.
Yani güven önemli şifreyi istemek her ne kadar güvensizlik göstergesi ise şifreyi vermemekte okadar güvensizlik göstergesidir.
hayır vermem özel hayat mahremiyet vardır güven sorunu varsa o ilişki de zaten sorun vardır bilmesine gerek yok
Ben paylaşmam, ondan da istemem. Herkesin hesabı kendine. O konuda da güvenemeyeceksem olmasın zaten.
vermiştim oda bana sifresini vermişti ve aldatıldıgımı ögrendim :D:D gerekli böyle seyler günümüzde :D
Paylasmam bu birbirimize guvenmedigimiz anlamina gelmiyor sadece ikimize ait bazi ozel alanlarin olmasi gerekiyor her seyimi bilmek zorunda degil
Gizlim saklm yok kimse istemedi bnde vermedm ve almadm sifre takii son iliskime kadar ikimizinde sifreleri birbirimizde var
Vermem , isteyemem de...
Hesaplarda ünlüler ve iş adamları var istediği zaman inceleyebilir. Fakat kontrolu alamaz...
Gerçek sevgide bu tarz şeyler talep edilmesi hakaret olarak algılarım , sorun olur.
İnstagram ve ks var. İnstagram şifresini istemeye gerek duymadı sanırım. burayı bilmiyor tabiki bilse şifreyi istemesine gerek kalmaz 😄
belli bir şeyden sonra hayatımı paylaşmayı düşünüyorum yani adamla twitter şifremi bilse ne olur bilmese ne olur yani. şifrede kimmiş
Şifremi de veririm Canımıda veririm. Hiç bir şey ondan önemli değil !
bana da versene
Telefonumu bir haftalığına ona vermiştim saklayacak birşey yok aldatıyorsam aldatıyorumdur amaçlarımız belli sonuçta :)
isterse şifreyi veririm niye vermiyim bu benim güvenilmez olduğumu gösterir. Zaten saklayacak birşeyin yoksa niye vermeyesin?
Sevdiğim insana asla yalan söylemedim bu yüzden saklayacagim hicbirsey olmaz. Lakin karşı taraf böyle ilişki sevmiyor. Sorunlu tip olmak lazım
Ben gönlümü kaptirmisim sosyal medya sifrelerim ne ki?