Neden aklımı bu kadar meşgul ediyor ?

Netten biriyle tanıştım iki haftada toplamda 2 kez kısa bir konuşmamız oldu.2.ci konuşammızda gel bulaşalım dedi bende kabul ettim.Tamamen öylesine kabul edilen bişeydi neyse arabada laflayıp dönecektim o cıvarlarda cafe yoktu ve akşam olmak üzereydi.

Bir iki lafladık derken öpüşme iki elleşme oldu.Ben zerre tahrik olmadım ne hissedicem diye karşılık verdim sadece çocuk hoş sayılır ama o an hiçbirşey hissedemedim.

Neyse görüşürmüyüz dedi bilmem dedim döndüm.Aradı bikaç kez engele atmıştım numarasını mesaj çekince görüşmek istemiyorum deyip kapatmıştım.Ama çocuk ben senden hoşlandım tam anlamıyla doyurdun beni vs vs diye mesaj çekti.Benim senden istediğim yok senin benden alacağın var o kadarniye isteyim seni dedim.İşte bi kez yapalım cart curt.Her cümlesinde asla olmaması gerektiğini anlıyorum ama kafama takılio yapsak mı yapsak nasıl olurdu belki zamanla değer verir vs vs.Başta yatak partnerimi olcaz demiştim olur diyo sonra istersende sevgilide oluruz dedi.Her açıdan olmayacak iş.

Halbuki pişman olacağımı adım gibi biliyorum baştada ilgimi zerre çekmemişti niye kafama takılio niye aklımdan çıkmıyor
Neden aklımı bu kadar meşgul ediyor ?