Aklım hiç boş kalmıyor sürekli bişeyler düşünüyorum neden?

Ya bir insan sürekli bişiy düşünür mü? Farketmiyorum bile bazen yani düşüncenin ortasinda ne diyorum ya oluyorum. Durumların bütün olası ihtimallerini düşünüyorum şuraya gitsem ne olur ne olmaz ne yaparım kimi görürüm kim bişiy der ne alırım? Genellikle kendimi korkutuyorum boş şeylerle ama düşünmekten vazgeçmeyi düşündükçe daha çok düşünüyorum. :( Bazen dine yönelik sorular oluyor yani ama bunları yazarken bile aslında aklımda sizin vereceğinz cevapları düşünüyorum. Ya millet kafayı vurur yatar hayal kurar bende hep saçma sapan işler. Tamam zaten obsesif bir kişiliğim ama bu durumdan çok sıkıldım. Asıl sorun başka bir şey düşünürken birisiyle konuşurken bile o konudan bağımsız olarak zihnimde konular dönüyor nasıl kurtulucam?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bir de istatistiğini merak ediyorum her şeyin yolda yürüyorum mesela bastığım noktaya santimi santimine kaç kişi basmıştır diye düşünüyorum onu heaaplamaya çalışıyorum yani saçma sapan konular mantıklı şeyler düşünmüyorum bir yerde bekliyorum diyelim kaç kişi benimle aynı dakika aynı saniye aynı salise kadar beklemiştir diye düşünüyorum :/
Aklım hiç boş kalmıyor sürekli bişeyler düşünüyorum neden?