Eşimden ayrıldıktan sonra oğlumun arkadaş çevresinde abi dediği biriyle sevgili oldum ancak oğluma bunu anlatmadım. Oğlumdan habersiz buluşuyorduk ve ilişimiz iyi gidiyordu. Ancak oğluma yakalandık ve tartıştık. Oğlum bir süre arkadaşlarında kaldı. Sonra eve gelsede sevgilimle ben yanlarında olmayınca tartışıyor. Annemle evleneceksin diyor, beni arkadaşlarıma rezil edeceksin diyor, bu konuda baskı yapıyor. Sevgilimle evlilik düşünmüyoruz. Uzun zamandır ilişkimiz devam ediyor ve bu kararda anlaştık. Ancak artık ben hayatımı yaşamak istiyorum. Oğlumla aram önceki gibi değil artık ancak sevgilimide oğlum için kırmak istemiyorum. Üstelik oğlumda pişmanlık duyuyor ve kendini suçluyor. Bizi o tanıştırdı ve sevgili olacağımızı düşünmemiş. Tanışdığımız ilk gün birlikte olmuştuk. Birbirimizi bırakmadık. Oğlum sorun çıkarıyor ancak sevgilim ona kızsada ben kızamıyorum. Ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 822 cevap paylaştı. Hakaret etmeyeceğim.
Yargılamayacağım..
Özgürsün sonuçta.
Ama 30-35 yaş aralığında bir annesin sen.
Belli ki eşinle çok kötü bir ilişkiniz oldu ve sevgiye açsın. Sevgi gördüğün içinde şahıs ilgini çekmiş.
Bu çok normal.. Ama senin bir oğlun var. Ve bir anne olarak empati kurman gerekir.
Şahsen benim annem böyle bir şey yapsa onun yüzüne bir daha bakmazdım. Oğlun yarın öbür gün bir yerden silah bulup adamı öldürmesin..
Psikopata bağlamasın dikkat et..
Eğer oğlun olmasaydı ya da küçük olsaydı belki normaldi..
Ama oğlun büyümüş.. Heralde ergenlik çağında.. Düşünsene arkadaşlarıyla oturuyor. Arkadaşları anneni şu abi mi beceriyor diye sorarlar.. Dalga geçerler.. Psikolojisi bozulur..
Ve normal bir durumda yakalamamış sizi.. Bu normal değil.. Bir anne olarak sevgiye (diğerleri gibi sadece cinselliğe aç bir insan olduğunu düşünmüyorum) aç olduğun için oğlunun abi dediği biriyle ilişkiye girme.
Oğlun için ve kendin için yapma bunu..
Şunu da söyleyim. Bakire biri değilsin. Dulsun. Eminim onlarca kişinin ilişkiye girmek için can attığı birisinizdir. İstediğinizle yatma özgürlüğünüz var. Bakire değilsiniz çünkü. O yüzden cinselliğe aç bir insan olduğunuz için oğlunuz ve sevgiliniz arasında tercih yapmak istediğinizi sanmıyorum.. Evlat sevgisi bir başkadır..
Sevgililer gelip geçicidir.. Ve şunu da ekleyim.. Siz 30-35 yaş aralığındasınız..
Sevgiliniz eminim 20-30 arasındadır..
5-10 yıl sonra (devam etmez bu ilişki ama ettiğini düşünelim) cinsellik konusundan dolayı bile başka genç kızlarla ilişkiye girecektir sevgiliniz.. Sizinle yaşlanacak değil sonuçta.. Anı yaşayan biriyseniz eğer başkalarıyla yaşayın.. Şahıstan uzak durun.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bence bırak uçkurunu bir kenara evladına sarıl.. Sen bir annesin çocuğuna bırakacağın, şereften ve haysiyetten başka bişeyin yok.. Ona bu haksızlığı yapma!
122 Yorumla
Soran+1 yılİkisinide çok seviyorum ve eşimle bile o kadar mutlu değildim. Bilinçsiz evlilik yapmıştım belki de ondandır.
+1 yılYav sacmalama oğlun senin o. Elin adami yüzünden oğlunu s*ktr edecek değilsin heralde dimi? Saçma sapan düşünme. Öz evladin o senin doğru düzgün düşün. Kim gelirse gelsin ne derse desin hicbir zaman evladimi birakamam kimse yüzünden dislayamam biri yüzünden de evladimla tartisamam onun kalbini kiramam. Oğlun hakli su anda. Anasın sen. O çocuğun psikolojisi var bide. Arkadaslarinda kalmasina gönlün razi gelmiyordur inşallah. Her zaman oğlunun yaninda ol. Oğlun senin için herşeyden daha önemli olmali. Elin adami değil. Bunu unutma. Sen anasın.
00 Yorumla
Oğlun sonuçta annesinin bu kadar düşük olacağını düşünememiş. İnsan bir erkek ile nasıl evladını kıyaslayabilir. Erkek koca nedir ya o gider başkası gelir evladının yerinede başkası gelecekmi. Kaç yaşındasın bunu dusunemeyecek kadar uçkur bağımlısı mı oldun yazık sana.
55 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa sevdiğimi onla anladım, eşimde bile o duyguyu hissetmemişim. Birbirimizi bırakmıyoruz bıraksaydı ilk ilişkiye girdikten sonra bırakırdı beni.
Soran+1 yılSevgilim genç, daha evlilik istemiyor. Bende anlayışla karşılıyorum
- +1 yıl
Aynen amin Allah akil fikir ihsan eylesin.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
78Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı. Farklı ben diğer arkadaşlar gibi tek açıdan bakmıycam sizde ilerde yaşlanıcaksınız tek başınıza olmanız hayatınıza tek başına devam ettirceği anlamını taşımıyor fakat kişi seçimi yanlış oğlunuza iyi bir gelecek sağladıktan sonra onla bağınızı kopara bilirsiniz. Fakat yıl 2015 elinize bir kuka alın ve yere bırakın parçalanıcak oğlunuzla sizin aranızda böyle olucak uyuşturucu hap alkol v. s yönelme olma ihtimali cok yüksek onun için kozlar sizin elinizde iyi kullanırsanız olucak herşeyi göz önünde bulundurursanız her hata için bir seçenek daha oluşturun. iyi sonuclar alıcağınıza eminim iyi günler.
03 Yorumla
Soran+1 yılOğluma iyi bir gelecek sağladım zaten. Sevgiliminde maddi durumu iyi ve oğluma destek çıkmak için can atıyor. Beni anlaşamamaları üzüyor
Soran+1 yılArkadaşı değil çok, abisi gibi o yaşlarda
+1 yılIlk taşı günahsız olan atsaydı keşke!! Vicdansız ve anlayışsız insanlardan yorumlar...
Oglunu kırma, en degerli varligin o cunku ama kendi mutlulugunu da goz ardi etme. Her zaman bir yolu vardir ama bunu burada sizi tanimayan insanlara sorarak bulamazsin.
Hakkinizda hayirlisini diliyorum.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Erkek annesi her zaman extra hassasiyet göstermeli böyle durumlarda.. Namusu kirlenmiş gibi düşünüyor. Yetişme tarzı, arkadaş çevresi, değerleri onu baskı altında tutuyor. Onu ikna edebilecek kadar kaliteli ve saygı gösterdiği biriyle bu konuda konuşması gerekir. Ya da zamana bırak. İleride tekrar konuşmayı dene.
10 YorumlaYaşamak eglenmek sizinde hakkınız tabiki Sevgilimle evlilik düşünmüyoruz. Uzun zamandır ilişkimiz devam ediyor ve bu kararda anlaştık. Ancak artık ben hayatımı yaşamak istiyorum. Bu nasıl bir düşüncedir! Beni size karşı kötü kelam ve eleştirede bulunmam yalnış fakat soruyorsan eleştiriye açıyorsan bu konuyu tek şey söyleyebilirim oglunu kimseden üstün tutma başına öyle bir şey gelir ki bu dünyada kimse kalmaz başkalarının kokusunu ogluna degişme hasret kalırsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağımı bilmiyorum bende. Ağır bir yorum yazmadığınız için sağolun, ben zaten kaybedeceğimi kaybettim
Hicbir anne sevgilisiyle oglu arasinda kalmaz boyle bir mantik yok evlat kime teecih edilir rica ediyorum cocugunuzu birakmayin es ya da herneyse sevgili cok bulunur ama evlat bir tanedir ya evlatla sevgili arasinda kalmakta ne birakin yavrunuzla mutlu mesut yasayin hayatimizi yasamak illa hayatinizi biriyle birlestirmek degil kafaniza takmayin ve mutlu olun
10 YorumlaKendini tatmin etmeye ihtiyacin var acik bir dilde bunu dile getirdin sen evladini degil uckurunu ve o karektersiz insanda seni kullanmaya baslamis yazik lanyeminle su hallere dusecek insanlar turkiyeden cikiyor ya yazik ulan oglun be canin cigerin yaziklar olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yıloğlu ile bir başkası arasında kalan insana anne demiyorum ben şahsen.
270 Yorumla
+1 yılSen anlamazsın ama oğlunun durumu daha kötü şuanda.. Düşünsene bir arkadaş ortamında abi dediğin ve herkesin tanıdığı bir insan senin anneni beceriyor ve bunu herkes biliyor.. Bence zor bir durum cocuk evlenin demekte haklı ama bence tek çözüm o mahalleden o muhitten taşının kimsenin tanımadığı bir yere gidin sizi..
34 Yorumla
Soran+1 yılBen başka insanların ayıplamalarına bakmam. Eğer kötü biri olsaydım sevgilimin arkadaşları peşimdeydi, onlara da yanaşırdım. Evlilik istemiyoruz. Oğlum zorluyor.
- +1 yıl
senin başkalarının ayıplamalarına bakmadığın aşikar.. Bende oğlun için konuştum zaten
Soran+1 yılBence birlikte olmak ayıp değil, üstelik sevgilimle aramızdaki bağ yani aşk varsa.
- +1 yıl
Ya Ramazan Ramazan git Allahaşkına ya sana diyorum erkek çocuğunun abisi dediği adam ile beraber iken çocuk o ortamda nasıl dursun arkadaşlarının yüzüne nasıl baksın sen bana ayıp değil diyorsun daha ne diyim ki ben
+1 yılNe biçim insansın? Ne biçim annesin? Kalbin var mı ki senin sevgilin olsun? Sen bir annesin nasıl olursa lanet sevgilini çocuğuna tercih edebilirsin madem öyle yapacaksın neden babasına vermedin çocuğu lanet olsun senin gibi insanlara
22 Yorumla
Soran+1 yılne biçim? herkese göre değişir
- +1 yıl
👏👏👏👏👏
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMutlu olduğunuzu anlıyorum ama bir şekilde oğlunuza o beyefendi ile olan ilişkinizden bahsetseydiniz. Bahsetmediğiniz ve de yakalandığınız için kızmıştır. Oğlunuzu ihmal etmeyin. Mutluluk en önemli olgu ise ondan daha önemlisi evladınız. Onun fikirlerine değer verin.
02 Yorumla
Soran+1 yılUygunsuz yakalandık. Yoksa uygun bir zamanda bahsedecektim.
Cevap sahibi+1 yılKendisini önemsiz hissetmiş duygusu yaratabilir. Oğlunuz ile empati yapmalısınız. Keşke açıkça duygularınızı kendisi ile zamanında paylaşsaydınız.
Bence , bencillik ederek oğlunu ihmal ediyorsunuz. Halbuki anneler kendilerinden çok evlatlarını düşünmelilerdir. Onlar için yaşamalılardır. Sonuçta sana yaşlanınca bakacak olan evlatların. Hastalıktada zor günündede bakacak olan evlatların. İlerde yanlız kalınca evlatsız kalınca anlarsın.
10 YorumlaHikayen normal. simdiye kadar esin ve oglun icin yaptin bunlari yaparken hep cevrendekilere imrendin simdi sira bende diyip yollari actin mutluluk suygusu hepsonden agir basiyo sen acsin. yaptiklarini kesinlikle onalamiyorum. madem boyle yasayacaksin ordan tasin
00 Yorumla
+1 yılİleride evlilik düşünmeyen, dul kadını her sokak serserisi mutlu etmeye çalışır zaten.
Adam da karekter olsa abilik yaptığının annesi ile cinselliği, bırak yaşamayı, hayal etmez...
Sen düzgün anne olsan oğlun ile kıyaslayacağın hiç bir şey olmadığını anlarsın...
Oğlun annesine tokmakçı getirmiş zaten...
Bir kez daha gördük ki, ev ortamına, hele dul kadın yanına bekar erkek getirilmez...03 Yorumla- +1 yıl
Evli olmadan birlikteliğin adı zinadır,
Bunun üstğne birlikte olduğum kişi zengin diyorsan bu da or. sbuluktur..
Bu durum da çocuğuna sokakta ne lakap taktıklarını anlamışsındır umarım...
Soran+1 yılBeraber olduğumuzu bir tek sevgilim ben ve oğlum biliyor. Arkadaşlarının haberi yok onun için sürekli evlenmemizi istiyor.
- +1 yıl
Bir erkek birlikte olduğu sevgilisini hele ki baştan "evlilik düşünmediğini söylediği" sevgilisini, hep erkek muhabbetlerinde övünerek nasıl becerdiğini anlatır...
Şu anda rakı masalarının mezesi sensin...
Bunu bir erkek dese anlarım ama sen bir kadınsın ve sen her şeyden önce bir annesin. Cennet , evlatlarını başka adamlar için bırakan annelerin ayakları altında değil? Senin aklın alıyo mu? Bir evlat için ne demek biliyo musun? Madem çocuğa bunları yaşatacaktın , doğurmasaydın ! Ne vicdansız bir annesin ya :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhlak dersi vermenin anlamı yok. Madem ikisinden de vazgeçemiyorsun bu durumda orta yolu bulacaksın. Sevgilin halinden memnun. Oğlun utandığı için sorun çıkarıyor. oğlunun utanmamasını sağlamak için tek yol evlilik. Sevgilin evliliğe yanaşmaz, yanaşsa sen zaten evlenirsin. Bu durumda oğluna evlenmeyi düşündüğünüzü ama bunun zor ve masraflı bir süreç olduğunu anlatabilirsin. Oğlunu yatıştırmak için ise bir yüzük takarak nişanlı olduğunuzu açıklayabilirsin. İşe yarayacaktır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı. Evladını kaybedersen geri bulamazsın ama sevgiyi aşkı bir başka bedende bulursun. Sen annesin ve ona göre davranmalısın bence.
Sevmeye sevilmeye tabii ki hakkın var ama bununda bir adabı var.12 Yorumla
Soran+1 yılİkisinide kaybetmek istemiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim annemde aynı sekıldeydı. Ve en sonunda bizden vazgeçti ve o adamk seçti. Geriye biz kaldık. Ablamalar ve ben. Benim destekçim onlar obların ise ben. Ama hala eksiğiz. Sen sakın oğlundan vazgeçme. Adam bir gün seni bırakırsa eğer sana ve oğluna olacak olan.
00 YorumlaBence oğlunuda alın hep beraber dışarı çıkın güzel bir yemek yiyin sonrasında güzelce durumu izah edin eğer böyöe bir sorun varsa pekala konuşularak rahatlıkla hallolur.
30 Yorumla
+1 yılSonsuza kadar yalnız yaşayamazsın. Oğlun seni korumak istiyor bu çok normal.. Ama sevgilinin de biraz onun güvenini ve sevgisini kazanması gerekiyor gibime geldi. Kızmakla sorun çözülmez, büyür...
10 YorumlaErkekler için anneye edilen kaf her şeyden beterdir bir gün kalkıp sizlere ya da kendine bişey yapsa Allah korusun çocuğa kıyamam bir erkek bunu kaldıracak kdr geniş olamaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. ya evleneceksin ya ayrılacaksın oglunu pezevnk yerine koymaya hakkın yok ar namus tertemiz bu ne nereye gidiyoruz alooooo nerde yaşıyorsunuz siz amma yangınmışsın sende ilk günde nasıl birlikte oldun
23 Yorumla
Soran+1 yılİlişkiye girdiğim birini bırakmak istemiyorum ancak oğlumdan da vazgeçemem. Beni yoran bu
+1 yılEmily texas'dan bildirdi, nerede yasiyoruz gencler ya her sey uydurma bir de kiziyorsunuz kadina tebrik ettim, yaratici:)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Oğlun ile sevgilin arasında kalıyor olman iğrenç bir şey. Oğlun o senin. Kanın, canın. Bilmem farkında mısın?
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Dışardan bir ilişkiye burnumu sokmak istemem ama,
Oğlun o senin eğer onu üzecek birşey yapıyorsan buna son ver00 YorumlaSevgilin kim ki oğluna karşı geliyorsun?
Sevgilin sana nikah bile kıymıyo iki gün sonra terk eder yine oğlun kalır yanında yaşın da olgun aslında ama mantık sorunu mu yaşıyorsun yoksa bu saatten sonra azdin mi anlamadım00 Yorumla
+1 yılAllah korusun o çocuk seni öldürse zerre kadar suçu günahı yok. Ben olsam çoktan delik deşik yapmıştım seni. O sevgili dediğin adamında suçu yok sorun sende eziklik sende genişlik sende Allah yardım etsin oğluna.
00 Yorumla
+1 yılSırf cinsel açlığınız yüzünden, kendisini bile yeni yeni keşfeden, karakter gelişiminin en yoğun olduğu zamanda bir erkek çocuğunun hayatını mahvettiğin için sizi tebrik ediyorum.
14 Yorumla- +1 yıl
Sanırım en önemli nokta da bu...
Soran+1 yılCinsellik olmalı bence sevgide. Kimsenin hayatını mahvetmedim. Kendimi düşünüyüm dedim, önceki evlilikte mutlu değildim.
- +1 yıl
Sonra da bu insanlar neden psikopat oluyor diye yırtınıyoruz. Yazık çok yazık.
- +1 yıl
Peki bundan oğlunun nasıl etkileneceğini düşündün mü? Normal insanların en değerli varlıkları çocuklarıdır. Ama senin en değerli varlığın cinsel organın.
oğlunu tercih ediceksin tabiki sevgili nedir yhaaa... siz bayanlar hakkaten yarım akıl talıyorsunuz ne biçim bir olayın içine düşmüşsen artık genişlik fazla olunca rahat oluor dimi hayat
00 YorumlaKüfürü sevmem ve etmekte istemem, ama anneliğinide senide zikeyim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Oglun kac yasinda sen kac yasindasin?
Baya karisik ve pek hos olmayan bir durum...00 Yorumla
+1 yılYa yargilamayim diyorum ama.. neyse kalbini kirmayalim bu mubarek gunde. Ama annemi daha cok sevdim sayende.
00 Yorumla
+1 yılevlilik düşünmüyosan bunu sorma bile bir insan evladından nasıl vazgeçebilirki bide evlenmeyide düşünmüyosun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sevgilin kaç yaşında? daha ilk günden onunla sevistiysen ortada aşk yok se. ks var. sen heyecan orgazm için onunla berabersin. çocuğunu ona tercih edemezsin. düşünme bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannenin fingirdeği😄 hayatını evlenerek de yaşayabilirsin genç erkek çocuğu gurur erkeklik uğruna kötü yola sapmasın
10 Yorumlacocuk ve sevgılı arasında tercıh yapmak mı? bunu burada soylemen ve sorman bıle sacma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOğlun senın için önemlı ise bırak ;) oğlunu kaybedersen yanında aşk , dost kımseyı bulamazsın boşver aşkı falan sen ;) kendın için ve oğlun için yaşa ;)
10 Yorumla
+1 yılOğlunla konuş sevgilinide al seviyorum dersin ama evlilşk için erken birbirimizi tanımamız gerek vb gibi
00 Yorumla
+1 yılOğlun sana ayrıl demiyor evlen diyor. Sen ne biçim annesin oğlunu ikinci plana atıyorsun resmen. Iğrençsin.
00 Yorumla
+1 yılYok artık tanıştığın ilk gün birlikte mi oldunuz ? Oğlunun arkadaşı denecek biriyle hemde, nasıl oğluna böyle bir şey yaptın?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılOruç ağzımla bana bela okuttun ya helal olsun. Evlat ile bir başkasını kıyaslıyorsun nasıl annesin sen be..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. sevgilini oğluna tercih ediyosan ben daha da bişey demiyorum aferin aynı bu kafayla devam.. arada kalman bile bir ayrı facia...
10 Yorumla
+1 yılevlilik düşünmüyorsanız o çocuğun rezil olmaya hakkı yok o çevresinde. daha ilk gün birlikte olmuşsunuz niyete bak, zihniyete bak yazık
25 Yorumla
Soran+1 yılRezil olmak sana göre farklı bir şey. Genç bir erkeğin isteği üzerine birlikte olduk, memnun etmek için
- +1 yıl
ya sen herşeyden önce oğlunu tutman gerekiyor şu verdiğin ifadeyle bir cacık olmaz
- +1 yıl
Demek ki başka genç erkeklerin isteklerine de açık bu anne sıfatı taşıyan kadın...
- +1 yıl
klasik bir brazzers senaryosunda johny sins ile oynamaya aday olmuş malesef @justtwatch öyle her genci kabul ediyosa oğluna Allah yardımcı olsun
- +1 yıl
Şu anda "çocuğuna" sokakta nee çocuğu dediklerini hepimiz biliyoruz değil mi?
Ayıptır yazıktır bu insan evladına...
Gizli Üye(30-35)+1 yılay valla tutamıcam. kendini zorundalıktan satanlara değil de senin gibilere or*spu derim ben. hey allahım gelmiş bide burada anlatıyor. allah oğluna yardım etsin. kurtulsun en kısa zamanda elinden...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBisürü sevgili bulursun ama oğlun senin kanındır, oğlunla hayatına bak.
Sana erkek mi yok ki, çok mu kötü durumlar :D22 Yorumla
Soran+1 yılBir sürü bulsaydım aynı anda bir çok sevgilim olurdu. öyle amacı olan biri değilim
Cevap sahibi+1 yılTamamdır, sana partner mı yok, çocuğunun yanında olmalısın, yanlış mıyım
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk başta yadirgamiyayim dedim ama sonra "Genç bir erkeğin isteği üzerine birlikte olduk, memnun etmek için" yazmışsın yorumlarda bunu gördükten sonra zaten diyecek bişey yok sana annelik sıfatını haketmiyorsun sen.
00 Yorumlazevkin ve oğlun arasında kalmışsın ve zevki seçmişsin Allah senin gibi bir anne vermesin ben olsa vururdum.
18 Yorumla- +1 yıl
Hacı normal veya değil bizi ilgilendirmezki sadece çözüm odaklı konuşabiliriz.
Deyiminle sen vuruyosun o kesti obiçti olay şehir efsaneside olabilir troyda olabşlir benim olayım şurada bile şiddet manyaklığı var din manyaklığı var abi eğleniyoruz hani buralara bari sokmayalım derim kimbilir kaç kişi bu kadın gibisinin hayelini kurdu ulan bizede düşse falan gibi - +1 yıl
@şubuonlar kesinilkle haklısın şimdi buradan alaşağı edenler takip edip mesaj yazıyodur bizede düşermi diye
- +1 yıl
Troyyyyy
+1 yılya oglunu seç ya da anlaş onunla böyle olması gerektigini. Kabul etmiyorsa oglun ön planda olsun canım
00 Yorumla
+1 yılAnne olduğunda tercihini yapmışsın sen zaten ne öyle bende hayatını yaşacağım felan gerçi sende haklısın doğurmakla ana olunmuyo
10 YorumlaO ne aclikmis be abla tanışmanın ilk gününde birlikte olmak
12 Yorumla
Soran+1 yılUygun ortam oldu öyle oldu. Birbirimizi iyi tanımıştık
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini oğlum için kırmak istemiyorsun öylemi senin karakterini si... im
20 Yorumla
+1 yılSenin dünyanın oğlun olması lazım artık teyze.. Yazık valla.. Ama ne diyelim hayat senin..
00 YorumlaMalmısın sen önce evladını düşünmen lazım! Eger evladını düşünsen evlenirdin zaten... Rezilsin...
10 YorumlaElin adamını öz oğluna tercih etmeyi düşünmüyorsun herhalde.
10 YorumlaZor kararlar yasadigin çevre tutucu oğlun evlenmenizi istiyor o haklı genç kim olsa öyle yapar arkadaşlarına a annemin sevgilisini dice zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnem olsan vururdum seni ne biçim analar var ya o. rospu nolcak ! Tiksindim senden ya Allahtan senin gibi bir annem yok
00 YorumlaOğlum yüzünden Sevgilimi kırmak istemiyorum ne dmek ya ne biçim annesin sen.
00 Yorumlayuh be dogru olani yap evlen oglunun sozunu dinle, oglun l*n o senin ne kadar vicdansizsin
00 Yorumla
+1 yılBu annelerin mi ayağının altında cennet? Sana anne demeye bin şahit iste sen olmamıssın..
00 Yorumla
+1 yılbir de sevgilim demez mi yaşından başından utan be teyze!
00 Yorumla
+1 yılbaya baya fakbadin var ve oğlunun arkadaşı. sende ikisi arasında kalıyosun. baya iyi annesin
10 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem