Oğlumla ne yapacağım?

Merhaba herkese. Ben 46 yaşında edebiyat öğretmeniyim. 5 yıl önce eşimi kaybettim. Bir oğlum var, ara sıra uğruyor, yalnız yaşıyor normalde. Oğlum 24 yaşında, annesine çok düşkündü, üniversitenin ilk yılı annesini kaybedince okulu dondurdu, geçen sene bitirdi, çalışıyor şimdi. Çalışmasına çalışıyor ama birçok değeri kazandıramadım ona. Alkolü alması gerektiğinden de fazla alıyor, spor, eğlence ve kadınlar var sadece hayatında. Genç, üstüne gitmeyeyim diyorum ama nafile. Sınırı iyice aştı, ona sevgiyi, aile kavramını bir türlü aşılayamadım. Ne doğru düzgün aşık oldu ne de sorunlarını benimle paylaştı. Çöktü kendi kendine toparladı hep. Mühendis şu an, yüksek bir başarı puanı vardı, iyi bir yerden iş teklifi aldı. Hayatında kazandığı tek şey mesleği. Sevdiği bir kız, yakın bir dostu var mı, kiminle ne yiyip içiyor, yalnızken nasıl yaşıyor, kırgın mı, mutlu mu hayatından bilmiyorum hiç. Sigara da kullanıyor bilmiyorum sanıyor. Ne yapacağım bilmiyorum, kötü bir baba olduğumu düşünüyorum. Sizce ona nasıl yaklaşmalıyım?
Oğlumla ne yapacağım?