O çocuk o kızın olmayacak bana fikir verin. O kızdan ayirana kadar elimden geleni yaparım ben seviyorum onu ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sırf sen seviyorsun diye başkalarının ilişkilerini bozmaya hakkın yok. Öncelikle olgun bir düşünceyle olaya yaklaşırsak şunu örnek göstermek isterim, bir küçük çocuğun başka bir çocuktaki güzel bir oyuncağı beğenmesiyle başlayan kıskançlık gibi senin de başkasının elinde olan sevgilisini sırf kıskançlığın ve sende olmasını istediğin için tıpkı güzel bir oyuncağı olmayan çocuk gibi davranıyorsun. Onun yerine kendine özel birini bulabilirsin. Bu illa o kızın sevgilisi olmak zorunda değil. Sonuçta aşık değilsin sadece hoşlanıyorsun. Dış görünüşü veya maddiyatı kariyeri olan bir sürü erkek vardır elbet birini bulabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çocuk sana karşı cinsel bi şeyler hissediyormuş o zaman bunu kullan
Bu iş tamamdırrrr çoktan çözülmüş zaten bu iş
Bak çocuk bi şeyler hissetmiyor olsaydı bile birinden birinin içine şüphe düşürmek lazım
Kırılmalar başladı mı gerisi geliyor zaten
İlla olan şeyleri söylemek zorunda değilsin olmayan şeyler de anlatabilirsin aklına girmen lazım
Madem seni arzuluyo erkek, onu avcunun içinde tut aklına gir o kızdan da kurtul bi an önce
Ama sakın bilerek yaptığın belli olmasın yavaş yavaş derinden söyleye söyleye en son soğut ondan
Aynı şeyleri sürekli sürekli söyleme ama tekrar et, bilinçaltına yerleşsin
Bi de sakın gidip kıza mesaj gösteriyim bak çocuk benle mutlu falan deme kız onu terk ederse çocuk demez mi sen naptın? Kötü sen olmamalısın, kötü o kız olucak
Amacımız erkeğin onu bırakıp sana gelmesi en güvenliği bu yol
Yani mesajları göstersen kıza ya da erkekle yaşadığın cinselliği göstersen kız erkeği bırakır ve erkek sana koşa koşa gelir mi sanıyorsun? Hayır gelmez çünkü sen orada ayıran görünüyosun
Sen iyi görünüceksin, kızı kötü göstericeksin erkek kendi gelicek sana
Çirkeflik yapma soruyu yazarken sinirle yazmışsın belli, soğukkanlı ol ince düşün plan yap
İstediği cinselliği de hemen verme hepsini verme en azından
Her zaman senden isteyeceği bi şeyler kalsın kendi gelsin sana her geldiğinde ağzına bal sür yolla bi kerede kullanılıp atılma110 Yorumla
Soran+1 yılIstediği cinselliği hemen vermedim zaten o yüzden numaram silindi😂 Ama kızı nasıl kötü gostercez ki onu anlamadım ben ortak 😀
Soran+1 yılHırs yaptım galiba. Bak bunlar ayrılmışlar çocuk bosluktaymis galiba. Bana yazmış ben beni sevdiğini düşünüp yazdığını sanmıştım fakat durum çok farklı imiş. Sevdiği varken benimle cinsellik yaşamak istiyor ve ben sevdiğinin olduğunu sonradan öğrendim. Sevgilisi varmış şu an gelmiş bana diyor ki benim de sevgilim var zaten sana yazarsam o görür mecbur başka hesaptan yazdım diyor
- +1 yıl
Sıkılmadan uzun uzun yazmışsın yaaa. Sesli okuyup kahkaha attım. Dişi 😈 jfjdjdjdjddk Aklıma şu yazıyı sesli okuyup da youtube videosu çekme fikri geldi ama neyse ki üşeniyorum
- +1 yıl
Succubus
Soran+1 yılSuccubus ne demek lili
Soran+1 yıl😘😘 Böyle yazıyorum da bunu yapacak karakter de bir insan değilim ha 🙃
+1 yılBir söz vardır , çok sevdiğim : “bir şeye sahip olmak degil, layık olmak önemlidir”
Onu eğer gerçekten sevseydin veya seviyorsan onun mutlu olmasını istersin, başkasıyla bile olsa icin yandığı halde onun mutluluğu ile mutlu olursun. Kaderinde o varsa , dönüp dolaşır zaten senin olur 🥰00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. O çocuğu gerçekten sevdiğini düşünmüyorum. Çünkü gerçekten sevsen onun mutlu olmasını istersin. Seninle veya sensiz. Eğer zaten mutlu bir birlikteliği varsa senin bu durumu kabullenip onun mutluluğuna sevinmen gerekir. Böyle düşünmüyorsan onu gerçekten sevmediğin anlamına gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılGeçin bu ayakları ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
29Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. dikkat et sevgilisi seni ayırmasında cart diye.:))
01 Yorumla
Soran+1 yılBir bok yapamaz kiz bana teşekkür bile eder
Bence bu tür yollara hiç girmesen daha güzel olur. Şöyle düşün. O kızın yerinde sen olsan ve biri seni sevgilinden ayırmak istese neler hissedersin? Eminim pek iyi şeyler hissetmezsin. Ama illa ne yapıp edip ayırmam lazım diyorsan yapacağın şey basit. Sevdiğin çocuğun kızdan soğumasını sağlamalısın.
30 YorumlaPardon çocuk seni seviyor mu neye göre böyle bencilce bir karar aldın? Az gururlu ol ve yoluna devam et.
66 Yorumla- +1 yıl
Gollll
Soran+1 yılYapacağımdan değil ya beni bilmiyorsun yapmam böyle bir şey dediğime bakma
Soran+1 yılYok yapmam yapmadım da çocuğu nerdeyse bitirecek mesajların hepsini sildim gitti yapsaydım çoktan yapmıştım
Soran+1 yılBosvermek en iyisi
Çok bencil ve kötü kalpli birisin bana göre. O çocuk seninle şu an ilgilenmiyor başkasıyla ilgileniyorsa bunu bozmaya hakkın dahi yok bırak bencil olmanı. Cidden bence kalbini ve zihnini o kötü düşüncelerinden arındır ondan sonra o çocuk senin olur zaten. Bence o çocuğu da sevdiğin falan yok sadece yenme hırsı ya da benim olsun hırsından dolayı şu an böyle yapıyorsun ya da duygularını yoğun hissediyorsun elde edince modası geçer çocuğun. Sana tavsiyem böyle boş şeylerle uğraşma 😂
20 Yorumla
+1 yılŞimdi Kardeşim yanlış anlama da çok yanlış düşünceye sahipsin tamam o oğlanı Seviyor olabilirsin bu gayet normal sevmek suç değil Tabiki sevmek aşık olmak çok güzel bir şey ama oğlanın sende gönlü Yoksa sana aşık değilse bırak onun mutluluğu için kimi Seviyorsa onunla olsun Biliyorum üzülüyorsun ama sende seni seven başka biri bulmaya çalış eğer ayırmaya çalışirsan oğlan seni sevmez aksine sana çok kızar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen seviyor olabilirsin ama o seni sevmiyor yapacak birşeyin yok sende seni sevecek ve sevdiğin birini bulursun umarım.
00 Yorumla
+1 yılAllah sana akıl fikir ihsan eylesin kibrinde boğulan zavallı zihniyet.
52 Yorumla
Soran+1 yılNe kibri ya
- +1 yıl
O kişinin sadece senin olması gerektiğini düşünen o suçsuz kızı kendinden aşağı da göre egoist bir insansın. Kimse kimseye böyle kötülükler yapmamali ahlak dışı bir davranış bu
Google sor duası falan varmış 😒
Saçma sapan işlerle uğraşma bi git Allah aşkına60 YorumlaKardeşim bu benimde başıma geldi ama mutlu olduk. Çünkü eğer sen onu gerçekten seviyorsan senle olmasını degıl mutlu olmasını istersin ( yani tabiki beraber olmak istersin ama mümkün degılse bırde bu yönden bak)( ve bu arada aralarına girmeni tavsıye etmem ayrılırlarsa kaparsın çocuğu:D )
20 YorumlaNaparsan yap kalbi senin olmicak belki yatar senle belki ayrılır ama yinede asla seni sevmicek bunu kabul edebilicekmisin sonunda mutsuz olucasın onlarla birlikte...
10 Yorumla
+1 yılO kiz ihanete uğruyorsa büyük ihtimal öğrenince ayrılır ancak sende kendini seviyorsan bu daldan dala tipten uzak dur sana yaramaz o cocuk
01 Yorumla
Soran+1 yılSana yazarsam o görür mecbur başka hesaptan yazdım diyor
+1 yılÇok basit, fakat önemli olan o kişiyi ne kadar istediğin? Bir heves mi? Bir hırs mı? Yoksa gerçek bir sevgimi? Bu konuda eminsen bana ulaşabilirsin, sonrasında ne mi olacak? Sadece izle 😉
00 YorumlaSen onları ayırırsan başka biride günün birinde gelip ikinizi ayırırlar. Bu şaşmaz. Benden söylemesi
31 YorumlaBoş kovalama git sevebileçeğin onlarca yüzlerce güzel kalp var benden sana bir akıl seni seveni bal olsa yut seni sevmeyeni zehir olsa unut
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı. Bugün o kıza yaptığını yarın sana da yapar.. Çok mükemmel bir erkek ya kendine istiyorsun adam çöpün kralı.
10 YorumlaSenin olan seni döner dolaşır bulur oyuna gerek yok
12 Yorumla
Soran+1 yılGelmez demi bana geri
Soran+1 yılYapacağımdan da değil ha böyle diyorum da
Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı. Defol burdan akbaba gibi milletin sevgilisine goz dikiyosun
20 Yorumla
+1 yılayırmaya çalışılan senin sevgilin olsaydı ve bi kız böyle düşünseydi muhtemelen ağzına geleni sayardın
00 Yorumla
+1 yılSevgilisinin yapmadığı muamelenin bile daha fazlasını yap.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne yapayım sevgimi verdim daha ne yapayım ☺☺☺☺
+1 yılKimseyi kimseden ayırmak için çabalama, kendi hayatını yaşa.
Bırak isteyen istediğiyle olsun, takılı kalma bir insana00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkek arkadaşını veya kuzenini falan ayarla. Kız oğlanla beraberken yanlarına gitsin kıza sarilsin. Aşkım sınıfına geldim bulamadım falan desin kız sen kimsin falan diyince de ne demek sen kimsin lan sevgilin ben fa! an desin. Oğlan çıldırır
00 YorumlaBunu beceremeyecek ne var dert ettiğin şeye bak gel halledelim
013 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin 😂
Soran+1 yılNasıl peki
Soran+1 yılAnlatır mısın tam olarak
Soran+1 yılElim de zaten kızın aldatıldığının mesajı var ama yukarı da arkadasinda dediği gibi mesajı ben gosterirsem kötü olan ben olcam
Soran+1 yılInsta var mi
Soran+1 yılOzelden yazıyorum
Soran+1 yılÇocuğun psikolojik sorunları var
- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük hata yaparsın. Dünyada sana hiç mi sap yok
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu seviyorum buraya da böyle dedim ama yapacağımdan değil ha
- +1 yıl
Yapma zaten
Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı. Sevseydi senin yanında olurdu
Böyle yaparak sadece kendini yıpratıyorsun
Yapma01 Yorumla
Soran+1 yılAma dayanamıyorum ya söylemesi kolay
+1 yılOnlar mutlularsa sen neden ayırmaya çalışıyorsun? çocuk seni seviyormu ki
03 Yorumla
Soran+1 yılO da benden hoşlanıyordu ben sevdiğimi dedikten sonra değişti hala sevgilisi var gelmiş bana yazıyor sana yazarsan o görür mecbur başka hesaptan yazdım diyor
- +1 yıl
o zaman kıza göster mesajını ne mal oldugunu anlasın çocugun
Soran+1 yılKiskaniyorsun olcak ama
+1 yılYarın bir gün onunla sevgli olsan ve seni aldatsa demedigini bırakmassın
10 YorumlaSeninki sevgi değil hastalık olmuş. Allah senin gibilerden uzak tutsun. Bir de taktik istiyor.
10 Yorumla
+1 yılAyırdıktan sonra sana mı gelecek? Ya bırakın şu saçma sapan işleri. Önüne bak, odaklan.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam bir kaşarlı pidesin biliyor musun. hem de en alasısından.
40 Yorumla
+1 yılulan azıcık empati yapın be o kızın yerine kendine koyup. Ne diye milyonlarca boşta olan erkek varken, sahiplisine gidersiniz anlamam
23 Yorumla
Soran+1 yılKendisi yazıyor ama bana hala sana yazarsan o görür mecbur başka hesaptan yazdım diyor ve ilk konuştuğumuzda ben onun sevdiği biri olduğunu bilmiyordum?
- +1 yıl
yedekte tutuyor seni hepsi bundan ibaret
Soran+1 yılBence de öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba 🙇
Sakin olan lazım ama sana karşı birşey hissetmiyorsa umudunu kesip başka bir nasip bulursun herşeyde kısmet vardır.03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk bana sadece cinsel anlamda birşeyler hissediyor başka yok
- +1 yıl
Anlıyorum tekrardan yaz haa seni istemiyorsa boşuna umutlandırmasın seni
Soran+1 yılBak sevgilisi var gelmiş hala bana yazarsam o görür mecbur başka hesaptan yazdım diyor ss si de var elim de
+1 yılVazgeç kanka manyak olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılYapacağımdan değil ha
Bence böyle bir şey yapma. Gerçekten çok kötü bir fikir. Atalarımız ne der '' yuva yıkanın yuvası olmaz '' bu lafı hiçbir zaman unutmamışımdır. Zamana bırak ayrılırsa ayrılırlar.
00 Yorumla
+1 yılSeni istemeyen birinin ayagına kapanamazsın reddedilmeyi öğren lütfen.
Hayatına daha iyi insanların girmesine izin verirsen mutlu olursun.00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevmiyorsun sadece takıntılısın gerçekten seven biri mutlu olsun da bensiz olsa da olur der
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılAllah akıl dağıtırken sen heladaydın galiba
50 Yorumla göster ama elletme taktiği ile kendine çek :)"
10 YorumlaGerçekten seviyorsan sal mutlu olsunlar. Ben öyle yaptım
10 Yorumla
+1 yılİşte bu asi girl
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Birbirlerini seviyolarsa cekil aradan
06 Yorumla
Soran+1 yılAma çocuk gelip bana da yazıyor sana yazarsam o görür mecbur başka hesaptan yazdım diyor
Soran+1 yılEvet ikimizi aynı anda idare ediyor da ss si de var kanıtım var her dediğimin gösterebilirim istersen
+1 yılÇocuk seni sevmiyorsa naparsan yap boşa çabalarsın
10 Yorumla
+1 yılÖsşsöslzls çok aptalsın
12 Yorumla- +1 yıl
Goooll
- +1 yıl
noldu lan slsğlspsls
keşke kendini bu duruma düşürmesen
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben de seviyorum
Sizin gibilerden korkulur gerçekten.
00 Yorumla
+1 yılFake hesaptan mesaj at kıskandır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış ayrılırlarsa zaten duyarsın
00 Yorumla canları cehenneme de geç
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi birşey derdimde neyse eden bulur..
00 Yorumla
+1 yılKötü ve hastasınız
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılOfff tamam ergen muhabbetleri 😂😂😂😂
20 Yorumla
+1 yılHep ergence davranışlar bunlar
10 YorumlaÇok bencilsin.
10 YorumlaYa bi hadi ordan salakmısın nesin
10 YorumlaHiçbir halt yiyemezsin
10 Yorumla
+1 yılOnu tavlaman çok kolay
00 Yorumla
+1 yılKötüsün
00 YorumlaNeler yaşadınız bilmiyorum ama kacam kovalanır net
00 Yorumla