Sevdiğim bir çocuk var ama çocuğun sevgilisi var ne yapmalıyım?

2 yıldır çok sevdiğim birisi var (S) ve sevgilisi oldugunu gecen yıl oğrendim. aynı okuldayız ve sevgilisiyle aynı sınıftalar. okuldaki herkes onları biliyo. şimdi gelelim asıl mevzuya : S bana çok bakıyo ve çok derin bakıyo hatta bir kere benim Syi sevdigimi bilmeyen bir kiz vardi ve S ile karşılaşmıştık kız "S sana ne kadar derin baktı oyle neden oyle baktı ki cok sacma" demisti bir de S nin arkadaslari beni gorunce onu durtup beni gosteriyolar bak bak diye aslında daha cok sey yasaniyo ama ben bir ikisini yazdim herneyse yani : benim sevdigim bir cocuk var bana tuhaf davranıyo ( bakıyo, bakarken gozleri parliyo ) ama çocuğun sevgilisi var sizce ne düşünüyo yani neden böyle davranıyo ve ben ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
şuna bir açıklık getireyim ben onların ilişkisini bozucak hiç bir harekette bulunmadım zaten ayrıca S yi sevdigimi bilen bir arkadaşım gidip sevgilisine beni soylemis ve kızın benden haberi var kız bana okulda aşırı bulaşıyo
Güncellemeler
+1 yıl
ben onu çok seviyorum unutmayı çok istedim ama yapamıyorum cok zor ya hep ağlıyorum iki yıldır sıkıldım artık ama işte vazgecemiyorum olmuyo
Sevdiğim bir çocuk var ama çocuğun sevgilisi var ne yapmalıyım?