Bir çocuğu seviyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben ortaokulda hani erkeklerle hiç alakası olmayan, hiç sınıftan dışarı çıkmayan biriydim bir arkadaşım sürekli yanıma gelirdi bigün onu beklemek için dışarı çıktım beklerken bir çocuk gördüm cidden ne olduğunu anlayamadım tanımıyordum ama gözümü de ondan alamıyordum sonra arkadaşım geldi işte sınıfa geçicektik bana ne oldu yüzün kıpkırmızı falan dedi bende bişi yok dedim ama sonra bu çocuğu söyledim ona sonra her tenefüs dışarı çıktım görebilmek için o zamanda teog sınavı vardı bu çocuğun derslerinin iyi olduğunu öğrendim bende çalışmaya başladım işte 2. sınavı fulledim oturduğum yerdeki fen lisesine gittim ( bu arada tatillerde falan hergün bu çocuğu düşünüyordum onu göreceğimi düşündüğümde daha da mutlu oluyordum). Okulun ilk günü sınıf listesine baktım aynı sınıftaydık dünyadaki en sevindiğim olay oydu o kadar mutlu oldum ki ağlıcaktım o derece sonra boş yere oturdum en arkada bir yere. Onu bekledim sınıfa girenler umurumda olmadı en son sınıfa o geldi anlatamayacağım duygular yayıldı içime özlem, sevgi, mutluluk ve daha başka duygular. Şimdi de ondan utanıyorum yüzüne bakamıyorum 1 yıl oldu sevdiğim çok yakın değilim onunla ismimi bile 2,3 kere söylemiştir ama her söylediğinde ya da benimle konuştuğunda çok mutlu oluyorum. Benzer birçok yönlerimiz var. Onlar hakkında konuşmak isitoyrum ama ağzımdan çıkmıyor yanındayken çok kızarıyorum. İlk farkedemedim ama aşık oldum sanırım. Bırakmak istiyorum çünkü her göremediğimde özlüyorum ve canım yanıyor sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
ne yapmalıyım
Bir çocuğu seviyorum ne yapmalıyım?