Sevdiğim çocuğun sevgilisi var ne yapmalıyım?

Hoşlandığım çocuğa açıldığım zaman sevgilisi olduğunu bilmiyordum, beni başkası var diye reddetti. Ben de uzatmadım hiç. Çocukla aynı okuldayız bu arada ve sevgilisi de aynı okulda. Onları sürekli beraber görüyorum hep gözümün önündeler resmen bu durum beni çok üzse de yapacak pek bir şey yok maalesef. Aslında beni rahatsız eden durum çocuğun bana karşı yakın olması. Onunla o olaydan sonra doğru düzgün bi iletişimimiz olmadı ama sürekli bana bakıyor beni izliyor hani ona bakmak için kafamı her çevirdiğimde göz göze geliyoruz. Bir de geçenlerde ortak arkadaşımıza benim çok güzel olduğumu falan söylemiş. Sevgilisi olan birinin ondan hoşlanan biri hakkında bunu demesi çok saçma. Hem beni reddedip hem de bu kadar yakın olması çok kafamı karıştırıyor. Ne kadar sevgilisini sevmesem de o kız için de çok üzülüyorum ve kendimi suçluyorum. Sırf araları benim yüzümden bozulmasın diye elimden geleni yapıyorum ama duygularımın da önüne geçemiyorum. Ne yapmalıyım hiç bir fikrim yok artık. Bu yüzden sizden yardım istiyorum, sizce ne yapmalıyım? ya da siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Şimdiden çok teşekkürler
Sevdiğim çocuğun sevgilisi var ne yapmalıyım?