Aslında buna benzer bir olayı bende yaşıyacağim, şimdilik bu muhabbetten kaçıyorum ama erkek arkadaşımın ailesinde yakın akrabalarinda evlenen oldu ve onlar hep bu tarz düğün yapiyolarmis mevlutlu ve kadin erkek ayri şekilde, açıkçası bana aşırı derecede saçma geldi başta düğün bu eğlence olur, güzel bir gelinlik giyersin, herkes sana bakar, herkesten güzel olursun ve hayatında bir kere yaşarsın, ben arkadaşlarıma hava atamıcaksam ne anlamı var ama babamla konustugumda düğün eğlence değil ki gelinle damada tam bir iskence dedi bütün gun ayakta durup gülümsemeye çalışıyorsun, biseyden de zevk almiyorsun, mevlutlu duali düğün en hayırlısı, yeni bir hayata en güzel şekilde başlamak gibi bir konuşma yapti, gercekten çok mantikli geldi ve hoşuma da gitti ama yinede hayalimdeki gelinlik sirt dekoltesi olan bir gelinlik, yani zor bir karar ama böyle bişeyden dolayi asla ayrilmam sevdiğim insandan illaki bir orta yol bulunur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi şöyle bir şey var ben beğendiğim gelinliği giymek için evlilik düğün yapmıyorum. Sevdiğim adamla hayatımı resmi olarak birleştiriyorum. Gelinliğe de damatlığa da iki tarafın da beğendiği bir şekilde karar verilir. Ortası bulunur yani. Sonuçta herkes orada olacak herkesin gözünün önünde en saygın şekilde görünmek gerekir. straplez de neyin nesi ya nerden çıktı kim uydurdu. Bir kere straplez gelinliklerden bin kat daha güzel heryeri dantel olan prenses gibi gösteren hanım hanımcık o kadar şık gelinlikler var ki...
02 Yorumla- +1 yıl
Son anda fikir değişirse gelinlik de değişir ne o insan bir gelinlik için sevdiğinden vazgeçer mi be... dediğini yaptırtmak için vazgeçer sen de iyi ayrılalım güle güle dediğin an işler rayına oturur bak dene gör
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Afedersınız ama düğününde karısına şu dekolteyi giydiricek adam ılıktır.
www.modatakip.net/.../straplez-gelinlik.jpg113 Yorumla- +1 yıl
Millet göğüs göstermeye ne meraklıymış mk eksileyen eksileyene şuraya bak benim karımsa dekoltesini bir benim bilmem lazım zinhaaaarr 👊
- +1 yıl
dekolte nerde?
- +1 yıl
Ilık olsun. Ilımlı olsun. Ilık olması hırto olmasından iyidir.
Kabul eden bir benim 😄😄 cadılara bak 😄
95 Yorumla- +1 yıl
küçük bir diaolog örneği;
- aşkım şu fincan takımını ne zaman alacaksın bana ehe ehe :)
- hayatım çok pahalı zaten var fincan takımımız
- sen nasıl erkeksin yaa bir fincan takımı altı üstü onu bile alamıyorsun
- ayıp ama hayatım onlar nasıl cümle hani aşk hani sevgi?
- ilk gece verdik ya daha ne istiyon.
son hep bu kadın dünyaya itiraz makamı olarak gönderilmiş
napolyon
para para para
;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılBöyle bir gelinlik hayal etmiyorum ama hayal ettiğimi farz edersek o gelinliği giymek isterdim. Giyemiyor muyum? en azından bir kere üzereyimde göreyim birlikte bir fotografımız olsun der evlenecegim kişiyle hiç olmazsa bir kare fotograf çektiririm :) amaaaa dedigin şartlarda bir düğün konusunda ılımlı davranmaya çalışırım. Hem mevlid hem düğün önerisi sunarım, kabul etmiyorsa kına gecem için öneriler sunarım onlarda kabul edilmiyorsa... O zaman iş evleneceğim kişiyle aramdaki sevginin gücüne kaldı... Ben evlenirken tüm heveslerim kursağımda kalacaksa daha sonrasında nasıl uyum sağlayabiliriz ki diye düşünürüm.
20 YorumlaEğer haremlik selamlık olmazsa öyle bir gelinliği öldürseler giymem zaten.
85 Yorumla- +1 yıl
Alın bunu burdan
- +1 yıl
Ne saçma düşünceleriniz var. Müslümansınız. Asıl olması gerekenin nesini yadırgayıp böyle tepki verebiliyosunuz. Ne saçmalık ya.
- +1 yıl
Sen daha tirtsin inan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖlüyor muyum niye mevlüt okutuyoruz?
Birincisi ben o kadar "dekolte" bir şey tercih etmem, ikincisi kaç kere evleniyorum, gelin oluyorum herhalde "söz hakkım" vardır...199 Yorumla- +1 yıl
Size göre kadın marketten alınan deterjandan daha az değerli ve alınıp satılan bir şey olduğu için...
Utanç vericisiniz! - +1 yıl
Hayır sizin düşünceniz...
- +1 yıl
Kuru g*t 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNedense bana sade nikah ve mütevazı beyaz elbise daha zarif ve kaliteli gibi geliyor.
Ayrılırım diyen pembelilerin olgunluk evresini tamamlamadıklarına inanıyorum.
Koskoca bir ömrü geçireceğini düşündüğü insanı bu sebepten terk eden insan, zaten evlilik yürütecek kapasitede değildir.
Orta yol illa ki bulunur.12 Yorumla
+1 yılİkindiye müteakip cenaze var yazıyor sandım 😄 lafı tam okudum çaktım ;) yengemde açık gelinlik istiyor strablez ama biz uygun görmüyoruz. Abimde giydirmem diyor zaten bakalm daha alınmadı. Ama düğünümüz çalgılı 😉😉 şöyle strablez ama üstü dantel modeller var onlar daha güzel😄😄
01 Yorumla
+1 yılOmrumde bir kere dugun olacak ve orada nw giyecegime ben karar veremiycem? Yok oyle dunya 😉 damadin ne giyecegine bile ben larar verecegim o dugun damattan. cok benim. dugunum ben ne dersem o olacak damatta benim. istediklerimi yapmakla yukumludur 😍😍
01 YorumlaAslında soru saçma gibi gelmişti ama cvplara bakınca saçma değilmiş dedim. :(
Hayatımın geri kalanını geçireceğim insanı bulunca bir gelinlikten dolayı vazgeçmek zaten ahmaklıktır. Birazda günümüzün kadın özgürdür dayatısı. Karı koca olunacaksa iki tarafta aykırı ya da açık kıyafet konusunda karışmalı zaten.. sevgi kıskanmaktırda zaten.02 YorumlaAyrılırım, net yani. Kafa yapımız kesinlikle uyuşmuyor. Konu gelinlik ve düğün mevzularına kadar gelipte, böyle bir düşüncesi olduğunu da yeni (!) öğreniyorsam, resmen beni kandırmıştır anlamına gelir. Bunu bana daha önceden söylemeliydi. Öyle biri olduğunu bilsem, daha en başından o kişiye bulaşmazdım. Benim "kafese" girdiğimden emin olmayı beklemiş resmen.
İstediğim gelinliği de giyerim. Kimse karışamaz gelinliğime.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle ayrılırdım. Giymem lazım o açık saçık gelinliği. :):
www.finalonline.net/.../gelinlik-giyen-adam.jpg51 Yorumla Açık seçik giymicem zaten evet ilk defa evleniyorum ama oda kocam olucak üzerimde söz hakkı mevcut ikna güçüm yüksek huyuna gider orta noktayı bulurum ve şuda varki bir kere evlenicem bütün ömrüm boyunca namuslu rolü kesicem ama dügünde kocam dışında herkese bedenimi sergilicem var mı böle bu düşünce saçmalıgı ya bırakın bu işleri adam akıllı giyinip evlenicem istedigim olucak ama adam akıllı 😉
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkim diyor bunu eşim mi? bunun için ayrılmam sonuçta kötü bir şey demiyor. ama hayalimde küçüklüklüğümden beri düğün var, onun da rızasını alıp sade bir düğün yapmak isterim açıkçası ama dinimin gereğini istiyor diye sevdiğimden ayrılmam kötü bir şey demiyor sonuçta :)
10 Yorumla Hayalinde straplez gelinlik varsa zaten öyle namazında niyazında dine aşırı düşkün biri değilsin şu mevlüt konusuna gelincede imam nikahı yaparsın o şekilde akşamınada resmi nikahla düğün. Kimin kafasına hangisi yatıyorsa ona gelirler. Çok masraf olur diyorsan bilemem tabi kendimi yerine koydumda sanırım bu denli özgürlük ihlali bana fazla. Kalp kırmadan bir orta yol şart. Erkek arkadasın hayır diyorsa düğüne eğer daha evlilik olmamış üzerinde böyle bir baskı kurmaya calısıyor. Unutma bir kez evleniyosun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Straplez istiyordum bende ama nisanlim hayir diyor e napalim bende ortak zevkimize uygun biseyler bakicam 😊😊 dünyanin Sonu degil yani. Straplez olmaz tek omuz olur 😀ama dügünümde bir halay cekmezsem ortaya gecip iki göbek atmazsam olmaz icimde kalir 😀
00 Yorumlastraplez severim ama öyle göğüsler pörtlemiş ya da sırt açık şekilde değil. burada eşimin gelinlikle ilgili sorun çıkartması basşt gibi görünse de ciddi bir sorundur. bunda vazgeçmek mesele değildir ama bilirim bu evlilikte söz hakkım olmayacak, benim yerime her şeye eşim karar verecek. o yüzden baştan sınırı koymalı. mevlüte gelecek olursak kabul etmem böyle bir şeyi. sadece bir nikahı ben de isterim ama mevlüte asla izin vermem. başkasıyla kıyar nikahı.
00 Yorumlaİstediklerine karşı gelmem fakat benim düşüncelerime saygı göstermesi gerekli. Ortak bir karara varmaya çalışırdım burada sadece iki birey değil onların aileleri de işin içerisine giriyor benim annem babam da eşim olacak insanla aynı görüştelerse bende çok soğuk bakmam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Bir defa yaşayacağım bir an ve kendimi en iyi hissedeceğim gelinliği giymek isterim. Neşemi yitirmek istemem. Hem ben mutlu olmazsam ister istemez o da olmaz. Yansır bir şekilde. Ondan anlayış göstermesini ve bana eşlik etmesini isterim. Bir şekilde tatlıya bağlarız. :)
00 Yorumla
+1 yılBu durumda damadin sansi yok gelinin sozune uyar bence ;)
71 YorumlaBen başta, böyle düşünceleri olan biriyle, ikimizin de iyiliği için ilişki kurmazdım. Ama olan bir ilişkide, kız zaten karşısındakinin ne olduğunu biliyor bunları tahmin etmeliyiydi. Ama ne olursa olsun şu değişmez; kız giymek istiyorsa giyer, adama zorla giydirmiyor ya, kendi vücudu kendi kararı, eğer baskıdan ya da sevgisinden giymezse bu da haksızlıktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir gelinlik hayal etmiyorum, bunun yanında bu denli namazında niyazinda Mevlidli nikah hayal eden adamla da zaten evlenemeyeceğimizden (bknz:agnostik olmak) sorun olmazdı gibi.
51 Yorumla- +1 yıl
Agnostikim benm <3
+1 yılOnunla evleniyorum sonuçta benim kadar onunda
Kararları önemli. Her dediğine tamam denmez ama eşin olucak sonuçta birazda onun istediği olsun. Sevgi ve saygı diye bir şey var.
saygı duyki saygı göresin.
adam bir kez evleniyor bırakta karışmanın tadını çıkartsın adam :D10 YorumlaBuna, insanı sırtından vurmak derler. Aşk sadece bana ait bir kavram mı da ben fedakarlık yapayım. O gelinlik bir kere giyilir hayali olmayan bir erkek bundan feragat etmemi beklememeli..
23 YorumlaKısıtlamalardan hoşlanmam ama evlenmeye karar verdiysem zaten beni anlayan bir adamdır düzgün bir şekilde konuşarak ikna ederdim sadece bu yüzden ayrılmak saçma düğüne kadar o adamın kıskançlık derecesini çözmüşümdür zaten.
02 Yorumla- +1 yıl
He canım bu devirde öyle erkek kalmadı mı da "evde kaldın" oluyor? sen geri kafalısın diye herkesi kendin gibi sanma.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkarralar iki kişi alınır tek değil ne onun dediği ne benim dediğim orta yol bulunur. zaten orta yolu hayatı boyunca bulmayı reddetmiş biriyle o noktaya gelmem
44 Yorumla- +1 yıl
ansızın olma ihtimali yok ki bu işin. orta yol her zaman vardır. ilişkiler bu şekilde yürür.
- +1 yıl
muhalefetle alakası yok bunun. bencil şekilde yürümez ilişkiler ondan sonra sevgili değiştirir durusunuz. benim eşimde benim gibidir sen kafanı yorma. ilerde anlarsın neyin nasıl olduğunu
+1 yılSırf kızların bu iğrenç hayalleri ve o aşırı şiddetli düğün ve kına geceleri yüzünden evlenmekten soğuyorum. Neyse ki bu straplez gelinlikli düğün zırvasını sadece türk kızları istiyor türk kızıyla evlenmeyeceğim için mevlidli düğünüde yaparım inşallah suriyeli eşime.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Çok açık tercih etmem ama mevlütlü olması için benimde kapalı olmam lazım eşim benim açık olduğumu bilmiyo mu mevlütlü yapalım demez herhalde tamam dua edilsin bir şey demiyorumda düğün dediğin bir kere oluyo
10 Yorumla
+1 yılKabul ederim mutlu olacağım nedir yani kolum açık olmuş kapalı olmuş bir kez gülerim Her şey daha güzel gözükür :)
40 Yorumla
+1 yılBence cok sacma boyle karismaniz kiz sonucta bir kere evleniyor ve madding gucunu el verdigi derece de hayal eti gelinlikle hayal etigi bir dugun sunsaniz daha iyi olur bence
20 Yorumlaasla kabul etmezdim ama şöyle olabilir sen yine şıngır mıngır oynamalı kına geceni yaparsın sonra yine istediğin gibi düğünde yaparsın tabi kız evinde sonra onların istediği gibi mevlütlü bişeyler de yaparsınız erkek evinde kesinlikle vazgecme benm abimin düğününde bizimkilerde abimin düğününde mevlüdlü yaptılar düğün değil cenaze evi gibiydi kız tarafı kendi evlerinde istediğini yaptı bzde cenazeeeee :S
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. orta yolu buluruz ayrılmak olmaz. Üstelik seni tanıyan ve bildiği haliyle kabul edip evlenmeyi düşünen birisi giydiğin şeyede karışmaz sonuçta sen onu öyle gördün ve beğendi. n. Ben zaten giymem straplez sorun olmaz benden yaba :)
00 Yorumla
+1 yılhiçbir kız düğün günü sırtı açık gelinlik giymenin uygu olmayacağını bilir ama mevlidli düğünü de kızların %90ı istemez o ne öyle cenaze var gibi herkes oturcak orda biri bir şeyler dicek onu dinlicekler hiç evlenmem daha iyi
04 Yorumla- +1 yıl
1 tane
- +1 yıl
eski hesabımdır
+1 yılŞimdi şahsen benim isteğim onları giymemesi benim karım olucaksa dekoltesini bir benim görmem lazım millette g*t baş gösterme hastalığı almış gidiyor mevlüte gelince benim bildiğim cenazeler de olur bir tek
00 YorumlaBu tip bir erkek arkadaşım dahi olamayacağı için, böyle problemlerim olmaz.
44 Yorumla- +1 yıl
Normal de o kadar çok açıyosun yani @rubatum
- +1 yıl
olursa gorurum seni :-)
yok öyle dünya efendim. gelinlik + mevlütlü yemekli düğün başka neye karışçak artık. birkere izin verdinmi hayatına müdahale etmesine tepene çıkar bu erkek milleti. beni biliorsa zaten istemez evleneceğim adam :)
00 Yorumla
+1 yılGelinlikte straplez güzel oluyor ama başka dekolte sevmiyorum gelinliğin kendine göre bir masumiyeti var çünkü onu o masumiyeti göğüs sırt gibi çok açık şeyler destekleyince hem hoş durmuyor hem de bir anlamı kalmıyor
00 Yorumla
+1 yılİstediğim gelinlik zaten straplez değil sorun hic degil düğüne gelirsek istemem nikah ve kokteyl yeterli gider arkadaslarimizla iki döktürürüz bir mekanda ondan iyi 😏
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 676 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle sığ görüşlü benim görüşümü almayan biriyle bırak evlenmeyi aynı ortamda bile bulunmam. O yüzden cevaplamayag gerek yok. Mesele gelinlik degil mesele saygısızlık.
10 Yorumla
+1 yılDüğünüm gayet din ağırlıklı olacak insAllah. Kadin ve erkeklerin aynı ortamda oynamalarini doğru bulmuyorum. Gunumuz şartlarına ve dine uygun bir düğün düşünüyorum Allah izin verirse tabi.
10 YorumlaBen seve seve kabul ederim en uygun olani aslinda dinimizde dugundur bir kere oluyor bu sefer acik olayim diye birsey yoktu kadin her ne olursa olsun kapali olmalidir
10 Yorumla
+1 yılİnsan sadece gelinlik giymek icin evlenmez. Seversin hayatını bir bakıma adarsın. Gelinliğine karıştığı için sevginden vazgeçiceksen zaten hiç evlenme o kişiyle..
00 Yorumla
+1 yılgiyimime karışan birini hayatımda tutmam. ben zaten nerede ne giyeceğini bilen biriyim öyle abartı açık seçik kıyafetler giymem. ama gelinlik ise söz konusu onada karışamaz
05 Yorumla- +1 yıl
@syrano kendini bilen bir bayan nerede ne giymesi gerektiğini iyi bilir. Açıkta giyecek olsa dozunu ve giyeceği yeri ayarlar. Sizin kıskanma olaylarınız giyim konusunda olmamalı araya 3. şahıs girince mesela ona sulanan bir erkek gibi. Bilmem anlatabildim mi? Ayrıca aşırı kıskanç erkek hiç çekici değil
- +1 yıl
Bencede ama genis oluyoruz hatta kac kisi g*vat dedi ya burada fikrimizi soyleyince.. ben dekolteyi yakistiririm kadina bence dişi giyinmeli eşim olacak kişiyede giydiririm ama hemen yok gavatsin bilmem nesin... kadinlar ne istiyo anlamadim ben:)))) anliyomusun beni @pıtıpıtıcicikız
- +1 yıl
@syrano sen normal olanı yapıyorsun. Yerini bilerek giymeli zaten kadın dediğin abartmadan yakıştıracak :) anlıyorum ben seni bu g... lık değil bence kibarlık ;)
+1 yılkabul ederim ya sonucta bir gelinligi sevdigim adama degismem icimde kalir keske giyseyim diye belki ama yinede onu kirmazdim
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. bunu zaten önceden kararlastırcagız eşim olacak kişiyle. son anda kararlastırılacak seyler değil ve benim isteğimin de olacagı sekilde iki tarafıda memnun etmeye calısırdım.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik hayalleri gelinlik ahh böyle hayaller kurmuyorum ayrıca damatta düğünde bari karışmasın hayatinin diğer k alanında zaten karışır :p
01 Yorumla
+1 yılcanım kabul ediyormuş gibi yap üstüne bir aparat yaptır sonra istediğin zaman çıkarırsın ne olacak herşeyi silmeye değer mi? merak etme evde ikiniz kalınca istediğini yaptırırsın ;)
00 Yorumla
+1 yılGelinlik cok masum bir seydir o kadar acik sacikliga gerek yok zaten. De mevlidli dugun kismi biraz sikinti babam asla kabul etmez davullu zurnali Insallah 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayrılmazdım ama öyle bir günde öyle birseye neden karışmaması gerektiğini anlatmaya çalışırdım ama straplez istemedigim ve saçma bulduğum için sıkıntı çıkmadı sectigim gelinlikte. d. d
00 YorumlaBir gelinlik için ayrılan kız defolsun gitsin hiç üzülmem valla 😂
61 YorumlaEvlenmeden önce tanıyor olurum heralde çocuğun ve ailesinin yapısını😀
30 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca bir kez evleneceğim için eşimden anlayışlı olmasını beklerim. Keza benim düşüncelerime saygı duymayan biri ile hayatımı birleştirmek üzere bir karar almazdım.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. bir defa evleniyorum valla ben anlamam o gleinlik giyilecek :) beğenmeyen almasın küçük oğluna :)
11 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/AmWYvQ.jpg
Ben bunu mutlaka giyicem.40 YorumlaTesettürlü olunca problem olmaz.
Açıkta olsam saygı duyardım. Ne munasebet duşünsene soruyorlar ". neden ayrıldınz "
''Gelinloğomon straplez olmasonaa kızdooo bende ayroldaaam " .00 YorumlaKısmetse hayalimde bu şekilde bir düğün zaten oynamalı düğün falan istemiyorum. Gelinliğim zaten kapalı olucağı içinde sorun yok.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılYani ben musluman degilim sadece simgesel olarak kapali bir kiyafet giyerim cok isterse :) ama müslüman olmam
01 Yorumla gelinlik nedir ya.. sevinmen lazım izin vermedi diye seviyo kıskanıyo demekki. karısı bişe giymeden çıksa karışmayacak tipler var
10 Yorumlabir kzin buyuk hayalidir gelinlik falan ona saygi duyulup ne istersem gyeblme (tabi adabinda ) isterm cok acik gymem zaten ama yakin birini kaybetmemis isem yasli degilsek evlenirken oynamak isterm ya sende anlayisli ol be kardesm
00 YorumlaBunlar zaten onceden konusuluyo.. dugune 3gun kala karar verilmez.. oldu diyelim uzulurum baya insan bikere evleniyo sonucta, o gunde istedigi olsun bir zahmet..
ayrilirmiyim ondan? buyuk ihtimal ayrilmam..00 Yorumla
+1 yılnikahlı bı mevlid yaparım. kına gecemde giyerim istediğim gelinliği gerekırse sadece kadınlar arasında olur
00 YorumlaHadi gelinlik te bir şekilde ortak noktada anlasiriz
ama banane ben 3 gün 3 gece sürecek davulu zurnalı düğün isterim01 Yorumla
+1 yılgelinlikle değil sevdiğim adamla evleniyorum. benim için çuval giyeceksin dese yine giyer kolunda giderim o düğüne
00 Yorumla- Devamını Gör (216)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat