Dekolte dediğin şeyin zarif ve ayarında olması lazım. Bu dekolteden başka her şeye benziyor. Ayrıca şık bir dekolte sadece tek yönlü olur.. örneğin sırt dekoltesi varsa göğüs dekoltesi olmaz. Bacak varsa diğerleri olmaz bunun gibi.
Bu çok basit durmuş ve kadını da ucuz göstermiş. Eğer önü kapalı olsaydı, sadece sırt dekoltesiyle yetinselerdi inan daha hoş olurdu, en sevdiğim ve tek kullanacağım dekolte sırt olurdu böyle bir şeyi sevgilim/eşim giy dese bile giymezdim zaten.
Evde başbaşayken ve yatak odasında seks öncesi giyinebilir. Tabi fiziği bu elbisenin hakkını verecek kadar güzel bir kadın olmalı. Evli olsaydım ben de seks yaparken elbisenin ve içindeki eşimin hakkını verirdim. ;) wwwoooww!!! :D Yine duvarlar bana düz geliyor. :D
Adı elbise ama kendinden eser yok. Bu paçavranın giysi olduğu tartışılır. Böyle giyinen birinin yanında değil karım, iş arkadaşm olsa utanırım. Ben dahi utanıyorken kendisi utanmıyorsa işim olmaz öylesiyle.
bir elbiseyi poponu kıçını açmak için giymesin istemem tabi yüzlerce çeşit elbise varken açık giymesini istemem kadınlara hiçbir zaman karşı değilim ama ortada sapıklar abazalar var mahremiyet var insan ne kadar düzgün olsada gözünü hırsını kaydırabilir
İlk zamanlar gezmesine müsade ederim hevesini almalı. Sonrasında kendiliğinden bırakacaktır açık elbise giymek çoğu zaman heves oluyor. İnsanların dikkatini çektikçe sıkılıyor kızlar dikkat çekmeyen giysi giymek istiyor.
Soruya bak bir de bunu soran bir bayan. Giydirirmisiniz de ne demek? Bir kadinin kiyafetine erkek karar vermez. Akli başında bir kadin nerde ne giyecegini bilir zaten.
Ya herkes giydirmem demişte, çok komik olmuş. Bizim buralardaki mi çok geniş. Bu kısalıkta giymeyini eve almayan var 😀 İzmir erkekleri çok geniş olduğu anlaşılıyor ya! Mübarekler sevgilisini sergi diye dolaştırıyorlar.. Neyse.
Dışarda değil ama evde eşine güzel bir sürpriz olarak bir bayan giyebilir bence. Olayı tersten düşünün bu tür elbiselere talep olmasa üretilmez zaten. Demekki alan giyen var
Sırt dekoltesini severim ama her tarafı belliolunca bir manasi kalmıyor biraz gizli kalmali bence eger gogus dekoltesi olmasaydi cok guzel bir elbise diyebilirdim he giyip giymeme konusunda özel bir yemekte giyilebilir bence
Sizin bir defineniz olsaydı çok kıymetli onu insanların gözü önünde sergiler miydiniz? Şahsen ben sergilemezdim. Benim eşim benim için bir defineden kıymetli olacağı için.
O nerede nasıl giyineceğini benden daha iyi bilir zaten. Bu ülkede bu şekilde bir elbise giyebileceğini sanmıyorum. Ki öyle bir şey yapmaya kalksa bile ben izin vermem.
benim karımın bunu giymesi gibi ihtimaller var tabi intihar etmek için baska yol bulamaması gibi ama saka bir yana ben bunu giymek istiyen bir kadınla yapamam
Kadınları kocaları giydiriyor zaten ya sizin orada kadınlar ne giymek istediğini bilmeyecek kadar embesil mi? Dünyanın en saçma soru kalıbı neden tekrar tekrar sorulur anlamıyorum.
bu elbisenn nesi itici? nesi abes? bu tip elbiseler 40 yıldır giyiliyor ilk kez duydum böyle bir tepkiyi, kendine eşine güvenen giyer - giydirir, güvenmeyen giymez - giydirmez, tartışmaya gerek yok.
sırt dekoltesı cok hos ama on taraf cok acık... soyle ozetlemelıyımkı bır elbıse, hem sırt dekoltelı hem gogus dekoltelı hem mını olursa abes oluyor. dekolte tek yerde yogunlasırsa o zaman daha şık oluyor. bu elbısenın onunu ful kapat arkayı ac cok hos durur ama bu basıt olmus.. ı-ıhh
En İyi Cevaplar