Moda & Stil Eşinize açık kıyafet giydirirmisiniz? Gençmasör69 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Karınıza giydirirkisijiz kocaniz karisirmiz kizlar Eşinize açık kıyafet giydirirmisiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yunan heykeli gibi vücudu varsa giysin yoksa görüntü kirliliğine gerek yok giymesin 😂 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayr 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Herkes kendi kararını kendi verir. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gömlek giyip bağrını açabilir 😂 0 3 Yorumla VuRKaN25 +1 yıl çok seksi görünmezmi öyle, birde kas yaptıysa Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl @VuRKaN25 offf hemde nasıl seksi olur 👍😂 Yorumla VuRKaN25 +1 yıl kıskanmam diyon yani... Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Giyemez. 0 5 Yorumla VuRKaN25 +1 yıl erkeğin kıyafetinemi karışıyon? Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @VuRKaN25 ben karışırım. Yorumla VuRKaN25 +1 yıl olm erkek ne kadar açık giyinebilir ki? Yorumla IşıLLL34 +1 yıl @VuRKaN25 gri eşofman giyemez, dar paça giyemez, yakasını açıp memeleri açıkta gezemez Yorumla VuRKaN25 +1 yıl memeler açık anladım da, gri eşofman ne la, dar paça? kızların rengine , giydiğine kimse karışmaz ama aşırı seksi görünmesi başka bişey. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yunan heykeli gibi vücudu varsa giysin yoksa görüntü kirliliğine gerek yok giymesin 😂
Hayr
Herkes kendi kararını kendi verir.
Gömlek giyip bağrını açabilir 😂
çok seksi görünmezmi öyle, birde kas yaptıysa
@VuRKaN25 offf hemde nasıl seksi olur 👍😂
kıskanmam diyon yani...
Giyemez.
erkeğin kıyafetinemi karışıyon?
@VuRKaN25 ben karışırım.
olm erkek ne kadar açık giyinebilir ki?
@VuRKaN25 gri eşofman giyemez, dar paça giyemez, yakasını açıp memeleri açıkta gezemez
memeler açık anladım da, gri eşofman ne la, dar paça? kızların rengine , giydiğine kimse karışmaz ama aşırı seksi görünmesi başka bişey.