Eşimin gögüslerini bu sekilde çatalina kadar göstereceksem benim pezvenkten ne farkim kalir? Ga. vattan ne farkim kalir. Peki neden salondaki yüzlerce erkek eşimin gögüs dekoltesine bakmak zorunda? Neden baksinlar? Neden buna ortam hazirlamaliyim? Eşim neden onlarin gözlerine ziyafet cekmek zorunda? Bu elbise açik evet. Hicbir dekoltesi olmamali ve kalcada kabak gibi meydana cikmamali. Dar gelinlik ancak salondakilerin gözlerine ziyafettir. Erkekler solandan cikinca kendi aralarinda ne konusuyolar biliyomusun? Tabiki bilmiyosun. - "Olum kari on numara lan. -Aynen aynen. -Adam şanslı valla bu gece o karinin üstünden kalkmaz bizimki. -Hahahah ben olsam ben de kalkmam olum. Evet muhabbetler aynen bu. Şerefi haysiyeti namusu ve onuru olan erkek karisini bu muhabbetlere konu etmez, karisini salonda cikarip oynatmaz erkeklerin icinde, erkeklere karisini peşkeş cekmez, erkekleri tahrik etmez karisini oynattirip kivirtip, artı dar ve dekolteli gelinlikte giydirmez. Evet şimdi sitenin geniş mezhepli kıskanmayan ilericileri benim bu gerici yorumumu eksileyebilirler. Buyrun parmaklara kuvvet.
Şerefi , onuru guru satilik olan bir zihinsel engelliden de bu söz beklenirdi zaten. Şerefi olmayan birinden şerefli bir kelime duymayı beklemek zaten yanlis olur.
Bu akşam aldırıyorum hemen asistanlarım alacak söyledim. Beden belli zaten. Bir süpriz daha kalıyor gün almak için. O da en kısa zamanda olsun. Tadına vara vara olacak özel bir an çünkü. Onu hakediyor çünkü.
En İyi Cevaplar