Arkadaşlar eşiniz bu elbise ile dışarı çıkmak istiyor. Ama ona çok güveniyorsunuz kendini çok iyi koruyabiliyor dışarı da kimsede gözü yok. İzin verir miydiniz?
kimsede gözü olmaması ve güvenilir olması ne alaka yaa !!! mahremine , eşine , canına neden başka erkekler baksın ki böyle geniş mezhepli adamlar var mı? varsa Allah'ım uzak tutsun :( bir kere izin verecek olsa zaten sevmiyor demektir çünkü seven insan kıskanır , seven insan ssahiplenir :(
bu ne yaa olmadı jartiyer giyip gitsin kadın dışarı nasıl olsa güvenilir yaa. tövvbe estağfurullah..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya simdi bunu giyip disari ciksan tecavuze ugrarsin bunu esim istese bile ben giymem hep gelip soru soruyorsun erkekler giydirtmem dedigi zaman da ne alaka git kapali ile evlen ozaman diyorsun derdin ne bunu anlamiyom kardesim agzina kurek ile vurasim geldi
4
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Açık istemiyorsa böyle gitsin kapalı sokoktaki kızla evlensin
Ozaman sen git boyle giyin disari cik milletin yorumuna saygi duy burdakiler senden fikir falan istemiyorlar yaptiklari yoruma "tamam " diceksin yok bilmem kapali al falan deme sinir etme adami terbiyesiz gorgusuz ya ne sinir oldum sana
Eş dediğin evde eşi için giyinir ve süslenir..! eşide ona hayran olur sevgisi ve cinsel anlamda vb. dışardaki erkeklerde eşi önünde giyinilmesi gereken giyim ve makyajı sokakta yapan bayanı görünce..
Bu kadının bir kocası var ama dışarda bu halde nasıl geziyor..! biz erkek değilmiyiz? diye düşünse cevap vermeye hakkı kalırmı? veya ne derse desin, pişkinliğin son (.)'sı olacak.
Öncelikle izin veririm izin vermem meselesi kadınlar için bir hakaret bence. Nedir bu 'izin' yani. Ha elbiseye dönecek olursak benim eşim bu tip bir şey giyemez. Giysem mi şunu acaba ayy herkes bana baksınn şurama da baksıın burama da baksınn diyemez yani dememeli. Bu kadar giyim tarzının felsefesi nedir yani anlayamadım.
Kendini koruyabilir ne demek yaa. Erkekler bile bazen koruyamıyor kendini.
Açık giyinen arkadaşlara lafım yok ama bu kadarı fazla.
Neye benziyor biliyormusun bu. Pazarda tezgaharda içi görünsün diye kesilip en dikkat çeken yere konan meyve gibi düşün. Tezgahın yanından her geçen o içi gözüken güzel meyveyi istiyor. Herkes o tezgahın başına üşüşüyor.
Seni bu kiyafetle sokaga salan adamin seni sadece seks icin sevdigini ve sana sadece yatak kölesi gözüyle baktigini anlayamayacak kadar körmüsün yoksa cahilmisin? Senin bedeninde sahip oldugu yerleri baska erkeklerin göz zevkine sunabiliyorsa o adam gavattır. Tabi mezhebi genis olanlara göre bunun adi çagdaslik falandi galiba...
Millet adamın karısı hakkında bin türlü fantezi yapar sonra... Bundan hoşlanacak bir erkek ancak izin verir. Sen erkeğinin böyle biri olmasını istiyorsun sanırım.
ahahaha teşekkürler kendine güvenle alakalı bişey bana göre. Neticede beni seçmiş eşi olarak bende onu. Onu yanında benden daha iyi birisi taşıyamaz düşüncesi ikimizdede ortak olucak sonuç olarak
bunu dışarıda kocam bana giydirse boşarım l*n onu kendim utanırım yediremem.. yalnızken giy ne yaparsan yap ama dışarıda bunu giydiren erkek p... tir yani
ya ben bu kızları anlamıyorum.. kıskançlık güvenmemekle değil sevdiğini paylaşmak istememekle alakası vardır.. ben pazarcı değilim sevdiğim de mal değil dışarda kendini sergilesin... bide yuk ank.. o ne yeminle keserim
Ben izin vermem. Sokakta böyle giyinmiş kadınlara sulanan erkekler çok. Göğüsler ortada, yarı çıplak. Abazalar şehvetle bakar. Ben isterim ki sadece ben şehvetle bakayım.
Her kiyafetin giyilebilecegi bir yer vardir. Sokaga çıkarken giymesine izin vermem ancak düğün nişan v. s. biryere benimle beraber gidiyorsa neden olmasın.
başka gözlere bant mı çekiyor. sadece dokunmak değil, başkalarının iç geçirmesi ve onu düşünerek hayal kurması bile beni rahatsız eder.. ancak kapalı bir davette giymesi sıkıntı yaratmaz, sokakta o şekil katil eder adamı.
Bir arkadaşımın lafı hep aklıma geliyor :)) Madem bu kadar açık kızları sıkıyorsunuz şu sokakta dolaşan kapalı kızlardan bir tanesiyle evlenin. Mini etek yok şu yok bu yok. Neyse tercih meselesi..
En İyi Cevaplar