Hımmm
Simdi bu elbise altına topuklu ayakkabı ister. Orda sorun var benim için. Ama giyebilirim. Fazlalığı olmayan her bayanda giyebilir. Yeter ki görüntü kirliliği oluşmasın :)
Bir davet, bir yemek, bir özel gün.
(Giydirmem ya da giymez diyenlere de bir cevabım var. Bayan kişisi bu güzel elbiseyi giydikten sonra zaten evin kapısından çıkınca durağa kadar mahallenin butun Kahvelerinin onunden geçip te belediye otobüsüne ya da minibüse binmeyecektir degil mi. Çağrırsın taksiyi kapıya erkek olarak kapısını açarsın. Sonra şoförün degil sevdiğin kadının yanına oturur gidersin :) )
Ne zannettiyseniz sorudaki mekanları :)31 Yorumla- +1 yıl
ayakkabı değilde sivri burunlu sivri topuklu çizme bence daha güzel oluyor.
@Animate ben eğer fazlalığınız yoksa gözümü sizden alamam. zaten güzelle bakmak sevaptır. ayrıca sokakta herkesin önünde erkekler taciz etmez laf atmaz en fazla bizim asker hazır ola geçer pantolon üzerinden belli olur. baktınız yindede laf atıyor gidin o erkeğin yanına bacak arasına tekme atın. yerde kıvranırken aklı başına gelir
En İyi Cevaplar
Giyerim ne var ki bunda
37 Yorumla- +1 yıl
Aynen😂
- +1 yıl
Giymem diyenler var😕sjsj
- +1 yıl
Bir de böyle diyince *rspu muamelesi yapıyorlar ya sinir oluyorum😄sjjs takmicam bu cahil acizleri😂
- +1 yıl
Aynenn😂😄
+1 yılŞimdi bu konu ile ilgili görüşümü söylemeden önce şunu söyleyeyim. Bakın öyle bir erkek düşmanlığı var ki, yorumlardan da belli. Giyebilir, giydirebilirim diyen erkeklere gav*t diyorlar, laf söylüyorlar, giydirmem tabiki diyen erkeklere de yobaz, gerici diyorlar. Bir erkek inanınki ne yaparsa yapsın yaranamıyor. Bence her erkek ve her kız kendi kafa yapısına uyan kişilerle birlikte olmalı , birbirlerini yargılamak yerine. Bu kadar basit bunun çözümü.
Bu arada soruya cevabım. Gayet şık ve yakışmış. Giyebilir , neden olmasın.00 Yorumla
+1 yılİzin vermek bana bağlı bir şey değil. Bunu giyecek kişi sevgilim ya da eşim olmaz zaten.
31 Yorumla- +1 yıl
Eig😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
183Cevap
+1 yılGiysin güzelmiş siyah bende iyi giyinmem lazım sonra baş başa romantik bir yememiz lazım bir elit bir yerde dans etmemiz lazım sonra çok eğlenmemiz çok abartılı değil gerçekten şık aksesuar ile tamamlasın bir çanta uydursun yeter hafifte makyaj oh miss :)
712 Yorumla- +1 yıl
Işte zevk sahibi insan yorumu...☺😇
- +1 yıl
Hatun ablamız baya güzelmiş fiziği varsa bu şekilde giysin tabi biraz iddaa iyidir kıyafette :)
- +1 yıl
Esmersen güzelsin demişler😏sjsjs
- +1 yıl
Esmer severiz 😍😍😍
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
üzerine yakıştıgını düşündüğü, gittigi ortama uygun oldugunu düşündüğü kısaca istedigi herşeyi giyebilir tabii ki. Benim eşim olcak kişi zaten kalkıp da bu kıyafeti gunduz sinemaya giderken giymez, nerde nasıl giyinmesi gerektigini bilir. bu elbiseyi de güzel bir akşam yemeginde bir davet de bir eglence de ayet de giyebilir. gariptir ki burda bu kıyafete laf edip giyemez diyenler evli dahi olsa gözleri bu kıyafeti giyenlerde olunca, yanındaki kadını eşini sevgilisini nasıl bir ezik konuma düşürüyor onun farkında değiller. kimileri bunu tasıyan boyle guzel bir kadınla olurken kimileri de sadece rüyasında görüpuzakda ibretle bakıp kıskanırlar, gurur verici birşey.
20 Yorumla
+1 yılEşim olacak kişi sadece evde ve benim yanımda giyebilir bu elbiseyi. Çünkü eşim bana ait. başkasına değil. Dışarıda bu elbiseyi giydiren erkekte zaten bir problem vardır. :) Şöyle ifade edeyim. :)
MöMöMöMööööö! :D140 Yorumla
+1 yılEşimin bunu giyme olasılığı
Benim giyme olasılığımdan daha düşük163 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum😂😂sjsj
- +1 yıl
Sağolun baştacısınız -,-
+1 yıl- +1 yıl
Sjkjdhs😂😂
- Moda & Stil konusunda 784 cevap paylaştı.
+1 yılElbise gerçekten çok hoş ve kadının üzerinde de enfes durmuş. Böyle bir elbise giyer miyim tabiki giyebilirim ama günlük her yere giderken değil. Belli başlı yerlerde giyerim.
2.bp.blogspot.com/.../...yin-kismeti-filminden.jpg20 Yorumla Şık bir yerde yemeğe gideceksek giyebilir ama dekoltesi bir tık daha az olsa iyi olurdu aslında :D
Yani sonuç olarak giyeceği yer önemli, bende güzel bir takımla bu elbiseye eşlik ederim tamamlanırız :)70 Yorumla
+1 yılGüzel elbise giyerim. İzin de istemem kimseden üstme giydiğim şey için izin alıcak kadar aciz değilim.
33 Yorumla- +1 yıl
Birinden izin iste demiyorum tatlım giyer misin diyorum giyerim ya da giymem tarzı yorum yapmak gerekir bu tarz sorularda..😊
- +1 yıl
Başlığa göre yoruö yaptım biraz da. :)
- +1 yıl
Başlık erkekler için detay kızlar için 😅sjsj
- Moda & Stil konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılDışarda giymem.
Evde eşimin dikkatini çekmek için giyerim :)423 Yorumla- +1 yıl
Aferin kız
Sevdim seni
Pardon lan sever gibi oldum diyeyim de
Hemen havaya girme 😃 - +1 yıl
@BeygirliPrens
Bir zahmet sen sevme.
Pardon sevmeye başlama beni be - +1 yıl
Atar mi yaptın
İltifat mi ettin lann sen şimdi bana - +1 yıl
😉😂😃
- +1 yıl
Sakin olun😇✋
- +1 yıl
@BeygirliPrens
İkisi de değil.
Soranım. Sıkıntı yok. Rahatsız olduysan 😷 tıp ederim ben ;) - +1 yıl
Ben sakinim de,
Apla bana köpeği ile saldırıyor hem de 😃😂 - +1 yıl
Ne len o zaman? :)
Tıp etmek derken 😃 - +1 yıl
@BeygirliPrens
Senin beceremediğin şey.
Susmak ;) - +1 yıl
Sorun yok da tartismayin diye şey ettim ben😂😂sjsj
- +1 yıl
Bakma sen buna.
Bunun diş geçiremediği tek hatun benim ;) - +1 yıl
Vaay😎😂sjjs
- +1 yıl
Sevmeyi beceremedim hayatım boyunca Bari bu vakitten sonra becermeyi seveyim dedim suç mu
- +1 yıl
Susmayi da beceririz elbet 😃😂
Sana mi diş geçiremeyecegim len ben?
Hey yavrum hey
Sen öyle san.
Acarsan ilmi feraset ve belagat kokan ağzımi, görürsun o zaman sen bir keklige nasıl dönüştügünü 😃😂😃 - +1 yıl
@BeygirliPrens
Yemezler güzelim. Senin gittiğin yoldan ben dönüyordum ;) - +1 yıl
Oyssss tecrübeli, gün görmüş, saç baş ağartmis bir bilge Hâtun 😃😂
- +1 yıl
Neler gördü bilmiyoruz tabi 😉😂😃
- +1 yıl
@BeygirliPrens
İçin fesat senin 😄 - +1 yıl
İçim, dışımdan daha temiz benim.
Tuvalet deliğinden başka delik görmedim.
Var sen düşün saflığımı 😃😂😃 - +1 yıl
@BeygirliPrens
Sen anca seni tanımayan bir kızı kandırırsın. Beni değil. ;) - +1 yıl
Hahahaha tabi tazecik körpecikler tercihim. Olsa da yisek oyssss 😃😂😃
- +1 yıl
@BeygirliPrens
Sapıksın olum. Kabul et 😄😄😄 - +1 yıl
Estağfur tövbe 😃
- Moda & Stil konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılelbisede herhangi bir açıklık yok ki. nerede giyileceğine göre giyilebilir tabiiki..
41 Yorumla- +1 yıl
Peki😄
+1 yılEvde istediğini giyebilir 😄 Hatta giymezse ayıp eder 😄
90 Yorumla
+1 yılbunu mesela kadıköydeki balıkçıad giydirirsen kavga çıkar :D kanka kesimin olmadığı bir yerde özel davetlerde vs giyilebilir
70 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbuna kendi karar verebilir.. o elbise onu mutlu ediyorsa onu bozmam...
70 Yorumla
+1 yılAltına body ve pantolon giyecekse giydiririm. Ben zaten giymem
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım😄peki☺
her erkek hoşlanır bayılır böyle bir elbiseye hele bide yakışıyosa... Lakin kıskançlık duygusu daha ağır basacağı için bu nasıl bir elbise diye tepki gösterir. :)
20 Yorumla
+1 yılNe giyeceğini ben belirleyeceksem o niye yaşıyor?
271 Yorumla- +1 yıl
Haklısın😂
+1 yılBaşbaşayken ve belli belki akşam yemeğe çıkarsak üstüne hırka giyip önünü ilikleme şartıyla, izin veririm. Yoksa, hayır.
30 YorumlaGiyisin valla on numara. Bir de içine girdiğinde bu elbiseyi taşıyacak fizik varsa koluma taktıgımda ne havam olur:d
30 Yorumlaerkek arkadaşımın böyle dekolteli giyip göğüs kaslarını sergilemesine izin vermem sjsjjs
13 Yorumla- +1 yıl
Detay kısmını okur musun tatlı kis😭🔫
- +1 yıl
Piki😂
+1 yılAhaha tabii ki giyebilir. Ben işten geleyim eve güzel ve romantik akşam yemeği sonrası go to bedroom
60 Yorumlaçokta güzelmiş. nerde satılıyo fiyatı ne acaba...
heryerde giyilmez zaten bu. anca çok güzel bir davette. yoksa saç yapılmadanda giyersen anlamı kalmaz. devamlıda saç yaptıramazsın.10 Yorumla
+1 yılBunda birşey yok ki gayet şık ve zarif bir kıyafet...
40 Yorumla
+1 yılElbise çok güzel ama evlensem eşimin yanında giyerim başka bir yerde hayatta olmaz.
40 YorumlaBen giyinmem... giyindiklerim arasindan birsey esimin hosuna gitmiyorsada, degisirim, onun huzursuz olmasi benide huzursuz eder...
20 Yorumlaşimdi bir şey diyemiyeceğim ama ben giyerdim sevgilimin bana izin verip vermemesi önemli değil giyerdim :)
20 YorumlaGöğüs kısmı düz olanı var bende. Severek giyiyorum. Eş sevgili abi vs. olmadığı için karışacak kimsem yok...
20 Yorumla
+1 yılGiymem her tarafı meydanda yiğidin mali meydanda olur derler ben o yigitlerden değilim kanka😂😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Oooo😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 🙈🙈
- +1 yıl
😘😘😍
Fiziği eğer bu tarz bir elbiseyi taşıyabilecek nitelikteyse, giymesini isterdim.
30 Yorumla
+1 yılBöyle giyip etrafımdaki erkeklerin nefsini dürtüklemem kaldı ki evliysem bu elbise benden uzak olsun yani
10 Yorumla
+1 yılEvde Giymesini isterim Sadece Dışarıda Uygun değil. Zaten benimle olacak kişi dışarıda giymez teklifte etmez ;)
10 YorumlaÇok şık bir restoranta gideriz veya elit bir baloya gidersek (yani herkesin cift geldigi ve kadinlarin boyle giyindigi bir yer) giyebilir. Ama disarda giydirmem israr eder ozgurluk felan derse bosaniriz sonra isterse tangayla gezsin umrumda olmaz
20 Yorumla
+1 yılTesettürlü bir hanım dışarda böylr bir elbiseyle dolanamaz :)
40 YorumlaEsim izin versede giyemem çünkü abim izin vermez 😂😒
33 Yorumla- +1 yıl
Ahahha😂😂
- +1 yıl
@fızzy67 evde eşinle baş başa iken giyersin birde altına siyah sivri burunlu sivri topuklu çizme giy. eşin gözlerini senden alamaz. ama dışarıda giyme. helede ben görsem gözlerimi senden alamam hemde benim askerde hazır ola geçer pantolon üzerinden de belli olur.
+1 yılSu halimle giymem bacaklarim ince olsa giyerdim cokta yakışırdı freeyim kim karışır
20 YorumlaGiymem. Çok rahatsız görünüyor. Bide dekolte sevmem.
20 Yorumla
+1 yılgüzelmiş siyah bende iyi giyinmem lazım sana karşı sonra baş başa romantik bir yemek yememiz oradan sen istediğin yere gider eğleniriz sonra senin isteğini gerçekleştiriz
10 YorumlaBir davete giderken vs giyebilir. Arap ülkesi değiliz. Ha elit bir yer olduğu sürece.
20 Yorumla
+1 yılVeririm neden vermeyim. Kara çarşafa zorla kapatanlar utansın.
30 Yorumla
+1 yılErkek olsam böyle elbise giydirtmem kıskancım ben jsjsjw kendimde giymem zaten
10 YorumlaModa & Stil konusunda 328 cevap paylaştı. ne varki bunda türkiyede bu kıyafetleri giydirmeyen insanlar bu kıyafetleri giyenlere tecavüz edenlerdir bence
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yıltabiiki veririm böyle fiziği olan bir eşim sevgilim olacak uygun ortamda bu elbiseyi giymesine kesinlikle bir şey demem
20 Yorumla giyerim zaten var buna benzer bir elbisem kimsedende izin almam :dd
30 Yorumla
+1 yılBizim toplumumuzzda bu ayiplanir yoksa guzel tabi :(
30 Yorumla
+1 yılYatak odasında baş başayken güzel olur ama dışarda giyemez kanka 😉
20 Yorumla
+1 yılKüçücük çocuklara taciz edenlerin olduğu ülkede bunu giymek ne bileyim
20 Yorumla
+1 yılkendi g*tüne başına baktıramayı seviyosa giyer... zaten öyle bir niyeti yoksa benim dememe bile gerek yok... ama şimdikiler cıplak geziyo.
20 Yorumla
+1 yılBu elbise begenmedim ama kisa giydigim cok olmustur hosuna gitmez ama bir sey de demez.
10 Yorumlaözel günlerde giyebilir ama normal bir günde asla hayatta katiyen izin vermem :D
40 YorumlaAyiptir söylemesi bu tarz kiyafetleri bana cok yakistiriyorlar 😎🙄
20 Yorumla
+1 yılBöyle bir vücut varsa giysin.
Kaldı ki çoğu kizimizda bu elbiseyi giyecek Özgüven yok50 YorumlaEşim olacak kişi böyle giymez zaten
112 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı görüş...3 kişi eksi vermiş😅elleri kırılsın sjsj😂😂
günlük kıyafet olmadığı için bir davet düğün vs olduğunda giyebilir. Sonuçta yanında ben de olacağım :) Tabi gece nasıl biter malum :P
20 YorumlaModa & Stil konusunda 301 cevap paylaştı. Siyah rengine öyle büyük bir ilgim vardır ki normalde böyle açık olsa bile kızardım ama siyah olunca izin verirmişim onu yeni keşfettim.-.
00 Yorumla
+1 yıltabi ki giyebilir niye giymesin evde kim görüçek ki
10 Yorumlaveririm tasiyabilecek kapasitede olduguna eminsem tabi
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı.
+1 yılBilemiyorum giyebilir sanırım daha açıkları, kötüleri var.
20 Yorumla
+1 yılyahu özgür bir birey değil mi ne isterse onu giyer zaten bize de saygı göstermek düşer sonrasında
30 Yorumlaİzin derken? Kıyafet için izin mi alıyorsunuz? Acizlik diz boyu... +Kıyafette olanı ben göremedim sanırım. Gayet düzgün, şık bir elbise. Buna bile izin alınıyorsa sizin sahip yerine kendinize eş seçmeniz gerek.
43 Yorumla- +1 yıl
Bu sorunun benimle ne ilgisi var şimdi sjjs izin vermem, giymem, giydirmem diyenler de var ben bunları merak ettim gel buraya milleti elestir demedim sana. eleştirmek için geliyorsan benim sorularıma hiç gelme.
+1 yılBen giydikten sonra giydirir mecbur, ben tabiki de giyerim 😊
21 Yorumla- Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılBen karıstırtmadan kendi giymemesi gerektiğini bilmeli
21 Yorumla - Devamını Gör (218)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne