Onun yazmasını mı beklemeliyim yoksa ben mi yazmalıyım?

benim 4 yıllık ilişkim bitti 1 ay önce onun öncesindede hep kavgalar tartışmalar doğuyordu ama ben hep bitmemesi taraftarı oldugum için tekrar barışmak adına herseyi yapıyordum 1 ay önce yine barıştık istanbulda oturuyor ankaraya geldi yanıma 4. yılımızı kutladık hersey çok güzeldi yine tatrışma çıktı 1 hafta ara istedi hersey düzelcek diye o 1 haftada ailesiylede kavga etmş evden ayrılmış banada artık bitsin dedi birbirimizi rahatsız etmeyelim dedi herzaman ugrasan çaba gösteren ben artık yorulmuştum tabiki seviorum hala ama çok yorulmustum 1 aydır ne o beni aradı ne ben onu whatsaap diye bi program var kullananlar bilir ona hiç girmeip kardeşimden bakıyordum oda her gün bakıp çıkıyordu ben 1 ay sonunda whatsaba girdim ben girince bana mesaj yazıyor göründü ama yollamadı 3 4 kez yazıp sildi yollamadı.. sonra whatsappdaki durum yerine dönüşü olmayan yolda pişmanlıklarımla yaşamaya mahkum edildim yok böyle özlem yok böyle çaresizlik çektirdiğim kadar çekiyorum haketmedi.. yazmış bu sözler bana biliyorum bende onu çok özledim ama benim yazmamam onun yazması gerektiğini düşünüyorum 2 gündür girip çıkıyoruz hiç bişey yazmadan sizce ne yapmalıyım onun yazmasını beklemelimiyim yoksa ben mi yazmalıyım yada o yazacaksa yazdıgında ne gibi bi cevap vermeliyim ben onu seviorum tekrar beraber olmak istiorum ama derste alsın istiyorum bana bi yol gösterirseniz çok sevinirim..
Onun yazmasını mı beklemeliyim yoksa ben mi yazmalıyım?