Ben Mi Yazmalıyım Onun Yazmasını Mı Beklemeliyim?

Bir çocuk var adı Ahmet. Ahmetle geçen sene yazın yazlıkta bakışıyorduk tam Istanbula dondugum gun beni ekledi biraz konuştuk ama farklı şehirlerde yaşıyoduk senin icin Istanbula gelirim istersen dedi seneye yazlıkta görüşürüz ya falan dedim kestim konuşmayı. Bu sene yazlığa o benden sonra geldi gelince de story attı benim yanıt vermem için (vermedim) vermeyince o yazdi boyle boyle diye buluşma kararı aldik ve 1 hafta boyunca beraber takildik ilk öpüşmem de onunla oldu ama o biraz watpaddeki badboylar gibi söylemese de daha önceden yattigi kızlar bile olduğunu biliyorum ama bana hiç öyle bir ima yapmadı tam tersine seninle farklı çok masumusun yavaş ilerliyoruz hoşuma gidiyor vs dedi. 1 hafta sonunda ben istanbula dönerken hafif didişiyoduk ben buna eğer bana yazmazsan seneye gelince senin suratına bakmam dedim o da yoo yazmıcam sen yazicaksin kizim sen bana asik olmussun farkinda degilsin falan dedi gülerek. Sonra ben istanbula geldim ertesi gün akşam öylesine bi yazdım selam diye niye onun yazmadığını sordum biraz gurur yaptım sanırım dedi öyle baya konuştuk ayda bir buluşuruz sen gelirsin ben gelirim falan dedik en son uyuyorum dedim iyi geceler dedi mesajını kalpledim. 2 gündür onun yazmasını bekliyorum ama yazmiyor. Arkadaşım senin yazmanı bekliyordur diyo ama ben de yazmak onun beni cepte görmesini istemiyorum bir yandan da yazmazsam beni unutur mu diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sen Yaz
Onun Yazmasını Bekle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Onun Yazmasını bekle diyenler sizce yazıcak mı peki
Ben Mi Yazmalıyım Onun Yazmasını Mı Beklemeliyim?