Sevgiliyle güven problemi nasil aşılır arkadaşlar? İnsan aşık olduğu kadina güvenmez mi? Canıma tak etti artık?

Sevgilimle aramizda aşk konusunda sorun yok ama kendisi benim ondan önce herkesle konuşan, onla bunla gezen biri oldugumu düşünüyor simdide onunla birlikte oldugum icin kendime dikkat ettigimi sanıyor. Evlenirsek ilerde sevgin biterse beni aldatirsin sen diyor. 3,4tane arkadaşım var samimi olduğum kizlar, hic birini sevmez hepsine yollu gözüyle bakar laf eder falan. Nefret ediyorum böyle olmasindan ama onu cok seviyorum bana güvensin evlenelim istiyorum. Öyle bir insan degilim Ben çünkü aldatmam da sevdigim insani. Onu böyle düşünmeye iten iliskimizin en basinda instagramda twitter da facebookta fazla takipcilerimin olması. Çoğunu sen eklemissindir kac tanesiyle konuşmuşsundur diyor. Ama hic kimseyle sanalda konusmadim ben daha once. Sizce ne yapabilirim yardım edin lütfen
Sevgiliyle güven problemi nasil aşılır arkadaşlar? İnsan aşık olduğu kadina güvenmez mi? Canıma tak etti artık?