Telefon da ne yaptığını merak ediyorum nasıl öğrenebilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKlasik kadın milleti 😄 kendisiyle görüş. Neyi merak ediyorsan sor. Güven sorunu varsa telefonunu ele geçirsen faydasız başka telefon hat alır kullanır ne yaparsa ruhun duymaz. Karşındakini tanı ve güven sorununu aş. Okb gibi bir durumun varsa o ayrı. Tedavi olmalısın
16 Yorumla- 1 yıl
Erkeklere nefret kusarak kendi sorunlarını çözemezsin. Ama yazdıklarına bakarak profesyonel yardım almanı öneririm. Geçmiş olsun.
- 1 yıl
Nerden tanışıyoruz?
- 1 yıl
Ben size düşüncenizi sormadım. Soru sordunuz cevap yazdım. Ben sormadan benle ilgili nefret söylemlerine gerek yok. Allah yakınlarına sabır versin
En İyi Cevaplar
1 yıl
Güven sorunları, ilişkilerde sıkça karşılaşılan ve üstesinden gelinebilir zorluklardır. Bu sorunların üstesinden gelmek için ilk adım, neden bu güvensizlikleri hissettiğini anlamaktır. Geçmişteki ilişkilerde yaşanan olumsuz deneyimler, aldatılma veya hayal kırıklığı gibi durumlar, mevcut ilişkide de güvensizlik yaratabilir. Kendi iç dünyanızdaki güvensizlikler, özgüven eksikliği veya mükemmeliyetçilik gibi kişisel özellikler de bu sorunlara katkıda bulunabilir. Güvensizliğin kaynağını belirledikten sonra, sevgilinle açık ve dürüst bir iletişim kurmak çok önemlidir. Duygularını, endişelerini ve korkularını onunla paylaşmaktan çekinme. Onun da sana karşı açık ve dürüst olmasını bekle. İlişkinizin temelini sağlamlaştırmak için, birbirinize karşı şeffaf olmak ve her konuda konuşabilmek önemlidir.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılDaha önce başka ilişkilerde güvensizlik yaşadıysanız yeni ilişkilerinize bu şekilde bakıyor olmanız psikolojik açıdan normal. ama bu sizi hasta eder bilginiz olsun. Bundan bir an önce uzaklaşmanız gerekiyor. Bu şekilde sağlıklı ilişki yaşayamazsınız.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Wp de ekran paylaşımı var aç bak telefonuna ama baktırmak üzülürsün aldatıldığınla kalırsın
169 Yorumla
Soran1 yılO nasıl oluyor ya benim bildiğim görüntülü konuşunca karşı tarafın açması lazım yani öyle birşeyde varsa siler yani
Soran1 yılYola mı geleyim hshshshshs senin lafınla mı yani 🤔
Soran1 yılYemez la
Soran1 yılÇünkü ben bir kere kendim açtım bir şey göstermek için biliyor yani
Soran1 yıliPhone
Soran1 yılLaaaaaa
Soran1 yılAkıl ver böyle açıklayıcı be panpaaa
Soran1 yılPile tel nedir lawww
Soran1 yılBen telefonunu alamıyorum onun elime uzaktan ne yapa bilirim
Soran1 yılAçıklıycak mısın yoksam yok
Soran1 yılHooo hooo diyorrrr
Soran1 yılUlum demiyceksen bişi zibarıp yaticam lo shhshssh
Soran1 yılBen demiyorum seviyen mi ne yetmiyor diyor çözemedim
Soran1 yılBurdan
Soran1 yılUnuttum bir an gizli kullanıcı moddunda olduğumu hahahhaa
Soran1 yılYapma yaa o kadar da mı kesat 😁🤣😂
Soran1 yılBitme ulum bitircek ne yaptım ki
Soran1 yılFake kullanmıyorum ben arkasından gizli iş çevirmeye girer diye
Soran1 yılBu uygulamayı da öyle kullandığım Yok yani arada bir soru sorma oluyor öyle yani
Soran1 yılO ne laaa
Soran1 yılGzili olan hiç bir şeyle alakam yoktur lo
Soran1 yılBirde burdan no nu yazma iyi misin herkes görür yani
Soran1 yılSende pung mobile oynıyan tip var var mı sende papçiko
Soran1 yılPapçiko var mı uleynnn
Soran1 yılAloowww
Soran1 yılPung mobile
Soran1 yılYaw he he
Soran1 yılNet oynuyosundur
Soran1 yılNeyşşe her şey için sana teşekkür ederim😊
Soran1 yılSana dua edicem ben övmek gibi olmasın duam çok şükür kabul oluyor ve eğer olurda istediğin bir şey olursa benim sana ettiğim duadandır bir nebze de olsa beni hatırlaman dileğiyle hoşçakal ordulu 🙋🏼
Soran1 yılEyvallah
Soran1 yılRabbim iyi insanlara denk getirsin seni dikkat et kendine Allah'a emanet ol buseye de söyle kırdıysam özür dilerim hakkınızı helal edin 🤲🏼🤍🥀
Soran1 yılYa valla sadece erkekler değil mesele bu zaman da güvenilmiycek kız da çok var aldatan ne bileyim Allah herkesin gönlüne göre versin kısacası 😎
Soran1 yılGerçekten mi yaaa ama bir şey sorucam uygulama ücretli mi peki
Soran1 yılHeycan bastı 😂😂😂
Soran1 yılİnşaat
Soran1 yıl10 saat
Soran1 yılNerdesin
Soran1 yılVardı dondurttum da yapan yapıyor fake açıp
Soran1 yılSürekli aramıyor 2 günde bir bazen her zaman hshsshss
Soran1 yılGülme bu dediğime uyku saatinde arıyor yani sonra uyuyor netini kapatıp
Soran1 yılBaşkası girsin ona
Soran1 yılKendide biliyor dünyayı gezse benim gibisini bulamaz
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Bak canım, böyle bir durumda önemli olan, sevgilinle açık ve dürüst bir şekilde konuşmak. Yani güven temelleri sağlam olmayan bir ilişkide harbi huzur bulmak zor. Telefonuna bakmak veya onu stalklamak yerine hislerini açıkça dile getir, çünkü güven bir şeyleri gizlice kontrol etmekle değil, konuşmakla güçlenir. Hadi bakalım, cesur ol! Söyle sen ne yapmayı düşünüyorsun? 💕
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılgüvenmiyorsan ayrıl geç ne işin var
00 Yorumla
1 yılGüven meselesi kalpten gelir, onunla açık açık konuşmadan çözülmez. İçini kemirenleri paylaş sana ne hissettirdiğini dürüstçe anlat. Telefonunu karıştırmak çözüm değildir seni daha da huzursuz eder. Ama merak ediyorum, içimi kemiriyor dersen belki o kendiliğinden açık olur. Güven iki kişi arasında kurulur, kontrolle değil anlayışla büyür. Korkularını bastırma ama dürüstlükten de şaşma. Gerçek samimiyet en sağlam bağdır.🎀
00 Yorumlaİnsan güvenmediği birisiyle nasıl sevgili olur? ya da sevgilisine güvenmiyorsa neden hayatından çıkartmaz? Uzun vadede , huzursuzluk, şüphe, kafa karışıklığı. İnsanın kendine saygısını ve özgüvenini düşürecek kavga, tartışma sebebi olacsk toksik bir duruma dönüşecektir.
00 YorumlaTelefonunun üzerine mor ötesi ışıkta parlayan toz serp sevgilin telefonun kilidini açtığında dikkatini dağıt ve uzaklaştır görmediği bi anda izlerin silindiği yerlere bakarak şifreyi öğren ve artık gece o yatarken rahatlıkla telefonuna bakabilirsin
00 YorumlaBilgisayarına Web. whatsapp bağlantısı yapabilirsin. Mesajlaştığı kişileri görürsün ama bence bu şekilde güven sorunu yaşıyorsan sağlıklı bir ilişki yoktur. Gözden geçir derim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 994 cevap paylaştı.
1 yılEğer güvensizlik duyuyorsan muhakkak bir şey vardır üzerine git. Hislerin seni asla yanıltmaz.
24 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka bazı kadınlar var adam nefes alsa bile aldatıyor sanacak bazılarda hastalık bu
- 1 yıl
@günes121212 Sürekli olan bir durumdan bahsetmemiş bazen demiş soruyu önce iyi okuyun.
- 1 yıl
Bazen az mı sence? belli ki bir sorun var ortada
- 1 yıl
@günes121212 Erkek emin ol güven verince zerre böyle düşünceler aklına gelmiyor. Kafanda soru işareti bırakmıyor. Bir yerde böyle bir his kadına geliyorsa o erkekte bir sorun muhakkak vardır sadece kadının kendisiyle alakalı bir durum değildir. Buna asla inanmam.
Nasıl öğrenebilirim demişsin o zaman aşamazsın ki
Ama çok bakmak istiyor ve nasıl istemen gerektiğini merak ediyorsan kameranı denemek istiyorum de veriyorsa sıkıntı yok demektir00 YorumlaBu neden oluyor daha önce yapmışsa guvenmemen normal ama güvenini sarsacak herhangi bir şey yapmadıysa çok fazla gereksiz takıyorsun olursa olur olmazsa zaten olmayacaktır
00 Yorumla
1 yılBunu kendi kendine çözmeye çalışma bence. Ona hislerinden bahset, tüm şüphelerini bütün gerekçeleriyle uygun bir dille ona anlat. Seninle devam etmek istiyorsa seni anlamaya çalışacak ve şüphelerini gidermeye çalışacaktır. Bu sırada verdiği cevaplar şüpheni gideriyor mu, içine siniyor mu diye kontrol et eğer konuşmaları içine sinmiyorsa beraber olmanın anlamı yok bence.
00 YorumlaBaşka işlerle ilgilen asla ve asla önceliğin o olmamalı tecrübeyle sabit ablacim
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sadece tipe aşık olduğunuz Dönemlerdesiniz. Gençlik ateşi... Yara aldıkça, terk edildikçe adım adım gerçek aşkı öğreneceksiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılGüven vermeyen biri ise güvenmemen normal. Erkeklerin çoğu güvenilir insanlar değiller şüpheleniyorsan bir şeyler vardır
10 Yorumla Öncelikle sen kendi kalbinden eminsen problem yok fakat Şüphe duymaya başladığında işte herşeyden vazgeç
01 Yorumla
1 yılOnun hayatını anlaman gerekir gözlerine derin derin bak o kişinin nekadar acı çektiğini öğreneceksin ama eğer gerçekten seviyorsan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
1 yılSevgilinin yardımıyla güven soeununu aşabilirsin.
telefon sifresini bilmiyor musun? Yani biseye bakıcam vs dediğinde vermiyor mu00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılGüven sorunun neyden kaynaklı geçmişten kalan bir sorun mu yoksa sevgiline olan bir güven sorunu mudur?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu hastalıklı bir beyin. Bunu aşmalısın. Yoksa sadece bu değil, hayatındakı herkesi bunaltır kendinden uzaklaştırırsın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Bu ani gelen bir hisse yüksek ihtimalle aldatıyor. Bilemezsin kimseye de güvenemezsin
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılGuvenmedigin biriyle sevgili olmussan gecmisnolsun izin cok sor
02 Yorumla
Soran1 yılGüveniyordum aslında arada böyle değişik oluyor anasını satim aklıma aldatıyor gibi düşüncelrr gelmiyor değil sonra vazgeçiyorum herşeyden herkes yaptıklarının esiri olur ateşini kendiyle götürür 😏
- 1 yıl
dusunmekle olacak hicbirnseyi durduramazsin rahat ol aldatır sa zaten anlarsin
1 yılHuzurla güven hissi kâlpte kendiliğinden hissedilmeli, zorla hissetmek mümkün değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHer şeyini kontrol edemezsin ki. Yanında yatsa sen uyuduktan sonra yine yapar yapacak olan.
10 Yorumla
1 yılEger uzak mesafe iliski ise hic bulusma olmadiysa tabikide güvenmek zor ola bilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılGüvenme çünkü kadın erkek istisnasız herkes telefonda bir haltlar karıştırıyor sende dahil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGüvenin olmadığı yerde durma... Gurunun ve kendine saygın olsun 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAman hiç rahat bırakmayın zaten bizi, nefesiniz sürekli ensemizde olsun. Ya telefonumuzdan güzel bir kızın fotoğrafına bakmamızın bile hesabını verelim size. Boğun bizi de rahatlayın!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu sorunu aşamazsın çünkü güven riskli bir alandır.
00 Yorumla
1 yılİliskide zaman zaman güvensizlik hissetmen normal.. Bu rahatsızlıgini muhatabına ilet ;o çözsün.''Kiskancsin ''diyorsa sence niyeti ne? ''Tabii istediğin gibi bak bana güvenmem için ne yapabilirim ''diyorsa; sence niyeti ne? 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞüphe varsa gerçektir uğraşmana gerek yok ayrıl gitsin
01 Yorumla
Soran1 yılNet bir yorum tıwankssss
Gizli Üye(30-35)1 yılGuven sorunun varsa ciddi bir sorun var demektir. Aşmaya çalışmak yerine ayrıl.
00 Yorumla
1 yılTelefonuna fiziksel olarak erişme imkanın varsa anydesk diye bir uzaktan erişim programı var o program ile telefona bağlanıp gece uyurken falan gizlice bakabilirsin
00 Yorumla
1 yılGüven sorunu kendinle kaynaklı olabilir seni buna iten dinamikleri bilmek lazım çok klişe cevaplar tatmin etmeybilir
10 YorumlaGüven sorunun oluyorsa mutlaka vardır birşeyler şimdi ayrılmazsan ileride çok pişman olursun bi düşün derim
10 Yorumla
1 yılKardeş bak ben sana diyim o güven sorunu bazen değil Bi kere bile oliyorsa o işi bitir hayatından çıkar hiç kafanı yormaya değmez
00 Yorumla
1 yılKnk net biseyler karıştırıyor karşılıklı birbirinize telefonlarinizi verin oyunlaştır bunu o şekilde telefonunu kurcala
00 Yorumlaİçerik ve başlık farklı soru soruyor.
24 Yorumla- 1 yıl
Abartma
- 1 yıl
Anladım bacı 😒🤦🏻♀️
Soran1 yılAynen öyle zeka seviyesi işte naparsın
Ona sorabilirsin verdigi cevaba inanmıysoan zaten o ilişki hic olmamali
00 YorumlaKesin bir şey yaptı zamanında ondan bu endişen veya sen kuruntulusun
00 YorumlaTelefonda ne yaptığını öğrenmen biraz zor güven sorunun varsa bu durumu ona açık bir şekilde soyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin bazen oluyormuş benim hiç geçmiyor çokta güzel dedektiflik yaptım neler çıkardım ortaya hala daha cikiyor
00 Yorumla
1 yılBu gayet normal güven diye bişey kalmadı kimseye
01 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle Canım gerçekten ❤️
Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı. Sevgilisi değil misin bak telefonuna
017 Yorumla- 1 yıl
@buseee_88 noktayı koymuş helal
Soran1 yılUzak mesafe ilişkisi bu nokta da sana kapak olsun bakalım
Soran1 yılAynen öyle sanıyorum
Soran1 yılBuse bu seni hiç alakadar etmez
Soran1 yılBenim üzerimden iyi pirim kastın kıza ordulu hadi hayırlısı olsun baaaaalımm
Soran1 yılKudurduğumu kim söyledi kuduruk bir şey de varsa senin o profilin bence kuduruk olan
Soran1 yılAçıklama yapmana gerek yok
Soran1 yılHe he nokta nokta 😁😁😁😁
Güven sorunu varsa o ilişki yurumez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Normaldir ama karsı tarafıda boğmamak lazım.
10 Yorumla
1 yılİnan o his varsa zatennn gecmıs olsunn
00 YorumlaTakıntılarıni haklı çıkarma, ilişki yapma kimseyle
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılboş ver yorma kendini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılTelefonunu ver de karıştır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Onu yolla gitsin sorun kalmaz
00 Yorumla
1 yılİçindeki vesveseyi öldür yoksa o seni yer bitirir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBu pek aşılacak bir duygu değil
00 Yorumla
1 yılGüvenmiyorsan ya konuş ya aş ya ayrıl
00 Yorumla
1 yılGüvenmemelisin zaten Insan sonuçta
00 YorumlaSorun ne yaptığı mı güven sorunun mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden guvenmiyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılTelefonları değişin bir günlüğüne
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı. Telefonunu hacklemeyi ogren
00 YorumlaAçık ca kendisi ile iletişime geçiniz anlatır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılBu sorunun nedeni çok önemlidir
00 Yorumla
1 yılgüvensizlik varsa bişeyleri görmüşsündür illa
00 Yorumla
1 yılBir erkek bunu dese baskıcı ve narsist diyorsunuz
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi