Sevgilime karşı güven problemi yaşıyorum. Bunu nasıl aşarım?

Arkadaşlar yazımı sıkılmadan baştan aşağıya lütfen okuyunuz teşekkürler.Ben 22 yaşındayım kız arkadaşım 21 yaşında arkadaşlar. Öncelikle kız arkadaşımla 2 seneyi bitirdik ve ilk ayımız hariç bana hiç bir gün yalan söylemedi.. Kız arkadaşımla daha 1. ayımızdan kalma problemi hala unutamıyorum. ilk tanışmamızdan itibaren 1. ayımızda kadar sürede kız arkadaşımdan sürekli telefonunu vermesini ve kontrol etmek istediğimi söyledim ancak kız arkadaşım bunun olmayacağını ona güvenmediğimi ve veremeyeceğini söyledi ilk ayımızın sonuna yaklaştığımızda ondan telefonunu istedim ve ona sordum seni rahatsız eden biri mi var? diye. ancak böyle birşey olmadığını söyledi. aradan 2 gün geçti ve beni yanına çağırdı gerçekten onu rahatsız eden birinin olduğunu ve ondan kurtulmadığını o kişinin onu tehtid ettiğini ve onunla bu 1 aylık sürede konuştuğunu açıkladı. Kısaca bana birisiyle birlikte olduğunu ama onu 4 senedir tanıdığını ve ayrılırsam onu tehtid edeceğini açıkladı. Ve sonra bu çocuk bizi facebook üzerinden gerçekten ölüm ile tehtid etti. Kızın sahte hesabını açtı. Ve bu çocuğun yalancı birisi olduğunu öğrendim. Ama kız arkadaşıma sorduğumda neden benden gizledin die, o da benim hazır olmadığımı daha ilk başlarda söyleseydim bana inanmayıp beni terkedecektin dedi. Ve şu an nişan aşamasındayız evliliğe az kaldı.Annesiyle tanıştım. Telefonunun hattını değiştirdik bütün herşeyin şifreleri bende. Beni çok sevdiğinide biliyorum. Ama ara ara düşünüyorum sonuçta yalan söyledi benden gizledi die bunu neden kabullenemiyorum neden aldatılmış gibi hissediyorum. Aslında gelip herşeyi açıkladı istemese açıklamazdı. Bu güne kadar hiç bir şekilde bana yalan söylemedi. Herşeyi yaşadık çok mutlu bir şekilde. Ama böyle hissetmemin sebebi nedir.
Güncellemeler
+1 yıl
.
Güncellemeler
+1 yıl
1
Sevgilime karşı güven problemi yaşıyorum. Bunu nasıl aşarım?