Sevgili ile güven problemi nasıl atlatırım?

Merhabalar çocukluğumdan beri aşık olduğum bir kız var bu kızı gerek cesaret gerek reddedilme duygusu gerek yaşdan ibaret belli bir süreye kadar yazmadım okadar aşıktımki körelmiştim resmem huzuru onda bulacağıma inanıyordum aradan çok sular aktı çok yıllar geçti ondan başkasına bakmadım muhattap olmadım bana çok gelen oldu çok yürüyen kız oldu elimin tersi ile yittim bir kenara attım geçtiğimiz senenin ikinci yarısından biraz sonra sınra konuşmaya başladım 1 hafta filan konuştuktan sonra kendi cesaretimi toplayıp hoşlandığımı itiraf ettim açıldım hislerimi itiraf ettim kararaız olduğunu söylemedi tepki vermedi kararsız olduğunu hissettiriyordu ama Neyse biz normal iki insan gibi konuşmaya devam ettik beni kaç defa hayattından çıkarttı bu 6 aylık süre zarfında tekrar geldi tekrar çıkarttı tekrar geldi ben çok çabaladım çok koştum peşinden sn son ümidimin kesildiği yerde birgün kendi yazdı senden hoşlanıyorum vs vs klasik kelimeler işte bende şaşırdım haliyle yani çok koştum peşinde çok çabaladım birden çıkıp böyle demesi beni şoke etti neyse ben tabi direkt kabullenmedim dedim beni aklına değil gönlüne kalbine ruhuna sok aradan 1-2 hafta geçti tekrar aynı komuyu açtı onun mesajlaşmalarını gördüm benden hoşlandığını vs belirtiyordu bende telrar sordum şimdi hazırmısın istiyormusun beni hayatına alabilecekmisin gönlüne soktunmu diye sordum oda evet dedi sonra 1 ocak 00:00 da çıkma teklifi ettim birbirimizi çok güzel ifade ediyorduk çok güzel seviyordum ondan ilgi göremedim ama olsun dedim hayat kısa dünya fani bana kendi isteği ile geldiyse sorun yok dedim ama bu ilgisizlik baya bir sürdü taaki son 15 güne kadar 15 günümüz benim ona küslüklerim ve tartışmalarım ile devam etti çünki üstü üste güvenimi kırmaya devam etti bir birlerimize hesaplarımızı verdik ben ondan oda benden takipleştiğimiz kişileri seçip çıkarttık ertesi sabah benim takipten çıkarttığım kişileri tekrar eklemesi benim güvenimi zedeledi sonraki gün konuşmak istemedim çünki beni çok acıtmıştı neyse dedim herkes ikinci bir şansı hakeder 1-2 gün konuşmamanın ardından telrar konuşmaya başladık konuşmaya başladığımın günün akşamı merak ettim beğenilerine baktım yine kırışdım büseferde ona benzer sayfalar takip etmiş onların gönderilerini beğenmiş yine güvenim kırıldı çünki sorunlarımızı konuşarak çözmüştük yapmayacağını söylemişti hal böyle olunca kendimi aşşağılanıyormuş gibi hissettim tüm bu güven sorunları ilgisizlilkler değersizliker bir olunca haliyle bende kıskançlık zirveye çıktı yine konuştuk yine çözmeye çalıştık çözmdye çalıştık sonra çok manasız yazıya 🤭 bu emojiyi attığını gördüm bir erkekle ve o erkek benim arladaşım yakın sayılır çünki konuştuğum çok az sayıda erkek srkadaşım var silmesini istedim silmedi kaldırmasını istedim baya bir uğraşdan sonra kaldırdı sonra bana mantıksız davrandığımı saçma davrandığımı söyledi ben seninle olmak için kaçtane kapı aşmışım bana göstertmediğin ilgiyi 3 günlük tanıştığın bir erkeğe göstertmişsin ben mantıksız olmuşum neyse bu bunuda içine ataraktan çözdüm bir daha olmaması temennisi ile konuştuk anlaştık yine ertesi günün akşamı buna benzer bir olay oödu artık benim canıma tak etti dedim secmiyorsan beni kıskançlık ile sınama beni terketme ama doğrularıda bilmesini istedim neyse bana dedi ne yapyım engelliyimmi dedi bende biraz bağırarak engellemesini istedim engelledide 3 gün sonra tekrar grubda o çocukla konuşmaya başladı bende ondan sonra ne güven kaldı ne bir şey kaldı rtık herşeyden şüphe duymaya başladım küstüm konuşmadım 2 gün sonra dün akşam bu çocuk ile mesajlaşmalarını gördüm ben bittim tükendim kalp-sonsuz

Sevgili ile güven problemi nasıl atlatırım?