Sevgilimle tartıştık basit bir konu yüzünden çok üzgünüm bana soğuk davranıyor siz sevgilinizle tartıştığınızda nasıl barıştınız?

Sevgilimle tartıştık basit bir konu yüzünden çok üzgünüm bana soğuk davranıyor siz sevgilinizle tartıştığınızda nasıl barıştınız?

@BMK06 ;
Evet dün kavga ettik neden oluyor bütün bunlar bilmiyorum amacım seni kırmak veya üzmek asla değil ama her insan hata yapıyor :( işin kötü yanı çok basit saçma bir konu yüzünden tartıştık :( hani sana dün söylemiştim bir gün gidersen beni kaldığına inandırarak git ben ancak gitmediğine inanarak yaşayabilirim diye daha 2 gün oldu ben senii o güzel sözlerini çoook özledim :( sen benden hiç gitme ben sensiz yaşayamam :( bunu söylediğim içinde kızıyorsun bana saçma buluyorsun belki ama ben seni çok seviyorum sen benim kopmaz bir parçamsın artık kalbimde senin.. En ufak hatada çekip gitmek olmaz değil mi :( ben hayatımda yüzüm gülmedi doğru düzgün ama senden sonra çok değiştim o ağlayan kızz gülmeye başladı.. :( İnsanı en çok sevdikleri mutlu edermiş :( en çok üzende sevdikleri tabi :( ben sana öncedende çok söyledim sevmem küs kalmayı kavga etmeyi diye :( inan bundan sonra daha dikkatli olacağım seni üzmeyeceğm :( herşey eskisi gibi olsun istiyorum o güzel sözlerini duymak sıcaklığını hissetmk istiyorum :( evet biliyorum hatamı ama bir daha yapmam söz veriyorum sanada :( artık mutlu olmak istiyorum üzülmek değil :( 2 günde huzur denen bir kavram kalmadı bende her anım seni düşünmekle geçiyor :( :( yüreğimm dondu dilim tutuldu :( herşey çok anlamsız saçma geliyor :( en ufak kavgamızda bu kadar üzülüyorum benden gidersen ölürümm :( nolur affet beni bak herkesin önünde utanmadan çekinmeden hatamı kabul ederek özür diliyorum :( seni çok çok seviyorum sen benim bitanemsinn ♥ :( :( sen bana kıyamazsın biliyorum :( aşk diye tanımlıyorsn benii :( benden vazgeçmezsin inanıyorum buna affetmenide çok istiyorum ömrüm.. Tekrardan özür dilerim SENİ ÇOK SEVİYORUM AŞKımm ♥

Aşk sana benzer demiştinn :( hani :( affet AŞKınıı :/ ♥