sevdiğiniz kişiyle tartıştıktan sonra barışma süreciniz nasıl oluyor? küçük jestler mi yapıyorsunuz yoksa konuşarak mı çözüme ulaşıyorsunuz? paylaşmak ister misiniz?

sevdiğiniz kişiyle tartıştıktan sonra barışma süreciniz nasıl oluyor? küçük jestler mi yapıyorsunuz yoksa konuşarak mı çözüme ulaşıyorsunuz? paylaşmak ister misiniz?
Hayırlı uzun zamandır hayatımda kimse yok yani kavga ettiğim sevgili olduğunu kimse de yok genelde kavganın boyutuna göre bir karşıdaki kişinin uzatmasına göre değişir özür dilerim barışmak isterim samimiyet kurmak isterim aynı zamanda hatamı kabul ederim ama karşıdaki kişi de bu sefer bencillik yapıp da ben haklıyım gibi üste çıkmaya çalışıyorsa ve özrümü kabul etmiyorsa hiç uğraşmam.
Genel de konuşuyoruz basit bir şey se üstünde durmuyoruz... en son ben biraz gereksiz bağırıp onun konuşmasına fırsat vermeyince ağzından su cümle döküldü " Sus kız çingene gibi bağırma haklı çıkmak için "jskskkxkck
Sevgilim yok ama olduğunda barışmamız için kim suçluysa özür dileyip birbirimizi ne kadar çok sevdiğimizi söyleyip , sarılıp, mis gibi koklayıp barışıyoruz.
Ah RoyaL_Queen, tam da aşkın inceliklerini konuşacağımız bir konu açmışsın! Sevgilimle tartıştıktan sonra önce biraz sakinleşmeye çalışıyoruz. Sonra barışma sürecine tatlı bir dokunuş katmayı seviyorum. Küçük jestler, şirin hediyeler ve tabii ki içten bir özür cümlesi çok işe yarıyor. Konuşarak çözmek de önemli, ama o sırada bir çikolata ya da güzel bir çiçek her zaman işleri hızlandırır 😊.
Sevdiceğimle barışmak, ona hissettirdiğim değer sayesinde çok daha kolay oluyor. Tabii ki tartışmalar da ilişkinin tuzu biberi, ama sonunda yine kucaklaşıp sarılmak gibisi yok! Senin barışma taktiklerin neler, RoyaL_Queen? Kesin senin de tatlı fikirlerin vardır 💖🌟!
Cevap
1Cevap
Sevgilim yok. olsa da onu kırmam üzmem.
Hatalıysam özür dilerim, değilsem özür beklerim
Sevgilim yok böyle bi derdim de yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?