Sevgilimle çok büyük tartıştık ne olur bir akıl verin?

Arkadaşlar selam herkese iyi akşamlar. Çok kısa özet geçeceğim. Daha önce sevgilimden instagramdan tanımadığı kızları takip etmemesini ve instada takip ettiği kızların postlarını beğenmemesini rica etmiştim. Bir kızın postunu beğendiğini görmüştüm ve böyle bir ricada bulunmuştum o da okey demişti. Dün yaşanan olaya geliyorum şimdi. Daha önce takipleştiği bir kız var, yani benden önce söylediğine göre öylesine takipleştiği bir kız (arkadaşı akrabası vs değil yalnızca instagramdan). Bu kız bir ara sevgilimi takipten çıkıyor ve dün yeniden atıyor. Sevgilim hem takibi kabul ediyor hem geri dönüyor hem de kıza mesaj atıyor. "İnsan niye diye sorar. Niye hem takipten çıkarıp hem de geri sen takip atıyorsun @mk" filan yazmış. Benim özellikle rica ettiğim bir konu olmasına rağmen dikkat edilmemesi çok sinirimi bozdu. Özellikle yalnızca instadan tanıdığı birisi için. Çok sinirlendim. Bana verdiğin sözü tutmadın filan diye çıkıştım. O da "Ben açık kızlarla konuşmuyorum bile. Benim bu kızla konuşmayacağımı beğenmeyeceğimi herkes bilir. Ben açık kuzenlerimle konuşmuyorum bile. Allaha saygısı olmayanın bana hiç olmaz." diye saçma sapan bir konuşma yaptı o zaman iyice çıldırdım. Hem açık kızları takipliyo fotolarını beğeniyor. Ben beğendim, takibine geri döndüm ama kızı beğendiğim için değil ayıp olmasın diye vs vs saçma sapan açıklamalar yapıyor. Bu arada instagram şifresi bende var ama girmiyorum. O kadar kontrolcü olmak hoşuma gitmiyor. Şimdi de barışmaya ikna etmek için instasını kapatmış. Olay instagramdaki kızlar değil olay senin verdiğin sözde durmaman diyorum anlamıyor..

Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
güncell
Sevgilimle çok büyük tartıştık ne olur bir akıl verin?