Sevgilimle çok büyük tartışma?

Ağır söz mü :)) Ağırlık kişiden kişiye değişiyor herhalde, dediklerinin hiçbir ağırlığı yok bana göre. O da ağır olduğunu fark etmemiştir, günlerce konuşmamak yerine bu kelimelerden rahatsız olduğunu anlatabilirsin.
Tartışmakta bi sıkıntı yok, tartışılır ortada kötü söz de yok edilmiş. Nasıl kapattığınız önemli bu tartışmaları, senin şu anki kapatma yolun pek sağlıklı değil
Tamam ben de onu diyorum işte. Tartışmayı kapatmıyorsun, trip atıyorsun şu an bu da sağlıklı bi şey değil
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Biraz komik geldi bana açıkçası çünkü sözlerinde öyle aman aman bir şey görmedim tamam sinirlenmiş olabilirsin kırılmış da olabilirsin ama çok büyük tartışma denilince bu devede kulak kalıyor hatta devede pire kalıyor yani affedersin ama bunun yüzünden bitirmek falan bilmiyorum
yakında adam komple iletişimi keser. adamı nasıl darladıysan artık
Bitse ne olucak azıcık yapıcı olun ya neden yıkıcı oluyosunuzki
hiçbir şey yapmadan bekle 2 gün sonra mesaj at yazmazsa
Asla bitirme onca zamanı sadece kavga içinmi bitirceksin bence ilk sen özür dile oda özür dilicektir tekrardan eski güzel günlerinize dönersiniz inşallah ❤️
bebek gibi davrandığı düşüncesinde haklı gibi ha?
sevgilin nasıl biri bilmiyorum ama sen cici bi kız gibisin. bu abartı olduğunu söylediğin sözler bana göre sinilendiğinde rahatlıkla kullanılacak türden. bana hiç demezdi demişsin ya çocuğu darlamışsın demekki biraz daha sıkmamayı dene. seni seviyosa zaten 2 3 güne kafa dinleyip döner. sen yazarsan daha da sıkmış olursun. birbirinize biraz zaman verin
Çok büyük tartışma dediğin bu mu
Sanki aynı şeyi düşünüyor gibi
Haklısın çok büyümüş
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş