AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Evlenir misiniz sorusundan ziyade sence mantıklı olur mu evlenmek tıp okurken sen bunu düşün. Her iki tarafıda berbat edebilirsin ve o hayallerden geriye birşey kalmaz haberin olsun. çıkar şu pembe gözlüklerini ve gerçeklik google gözlüklerini tak.
Göze alacak insan bulursun elbette ama bence senin bu kararı uzun süreli düşünmen gerek. Sana daha zor
seviyosam ve sevdiğim kişinin hayatına kötü yönde etki etmiyeceksm evlenirdim bnde çalışırım, ayağımızı yorganımıza göre uzatırız
Neden kendinide onuda sıkıntıya solucanki sağlıklı düşün okul bitince evlilik teklifi et?
Her gece kafamı yastığa koyunca onu özlemek yerine her gece kafamı yastığa koyunca ona sarılmak istiyorum. Çok mu sağlıksız bir düşünce?
Sağlıklı acaip aşırı derecede sağlıklı ama şu an en sağlıklısı derslerine yoğunlaşman bundan senin ailende, onun aileside memnun kalmaz emin ol
Yüzerken oluyor, paraşütle oluyor, yatta oluyor. Bence okurken de olur :P
asfadf :D
evlenebilirsin
aileninde onayını al
yardım etsinler
1000tl gönderiyorlar işte evleneceksen düğün yaparız ama aynı harçlıkla geçineceksin diyorlar
devlet nikahı kıy evlen
sevgilini kaybedersen daha kötü sonucun olur
hem eşininde evin masrafına katkısı olur
hem aklın rahat olur
acele etmene gerek yok diyebilirim. önce bitir sonra evlen. iki arada bir derede iş olmaz. sen bilin.
sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi diyebiliyorsan evlenecek yaşa gelmişsin demektir adamım :D
Hiç düşünmemiştim bak kıza sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi desem zaten hipnotize olur kabul eder :D
Kardeşim okulunu bitir evlen... Eğer sevdiğin ya da sevgilin varsa zaten her halükarda evlenir seninle... Evlenmeyip bir şeyi bahane ederse zaten o zaman gerçek yüzünü görmüş olacaksın.
Ben evlendiğimde eşimin mezun olmasına iki yıl vardı 1400 tl ile iki yıl geçindik oluyor yani harika yıllar özlüyorum
Bence ikinizi de yıpratmamak adına daha rahat edeceğin zamana kadar beklemek en iyisi
seven insan her türlü kabul eder bence sıkma canını
Kızda kredi alır gül gibi geçinirsiniz zaten evlenince kyk kredilerinin geri ödemesi de olmuyo ama sana tavsiyem evlenme sevgiliyken iyice bir tanı sonra çok pişman olursun
meslek zor ama gercekten karsılıklı bir sevgi varsa gayet de güzel bir evlilik olur :)
Tabiki öncelikle eğitim ve daha sonra maddi açıdan değilde, seviyorsam neden kabul etmeyeyim..
Aynı anda yürümez kariyerini etkiler ikiside bitebilir sakat.
Yanı iyi bir kısmet kabul edilir gibisin basari etkiler her kadini tabi
saçmalama kesin ya boşanirsin ya sinifta kalirsin !
Allahım bir sevgilim vardı tıpcı beni yolmaya kalktı 😁😁 psikolojin düzgünse neden olmasın. Dilerim olur :)
yolmak derken? :D
bence evlenmek icin henuz erken yani..
ögrenciler icin okuldan sonra..
en iyisi.. evlenmeniz
Ne tip onemli ne para senin kalbin temiz mi o onemli
Neden şimdi evlilik düşünüyorsun Yani neden bu zaman içerisin de?
Evlenmezdim. Evlilik ve öğrencilik aynı anda sıkıcı olur.
kızlar sakın kendinizi kaptırmayın. kendisne çay demleyip bulaşıkları yıkayacak birisini arıyor
Bence böyle bir aşamada evlilik ağır gelir sevgili olunup birlikte yaşanır ama evlilik için erken daha şartlar açısından
bence okulunu bitir ondan sonra evlilik derdine düş anne baba parasıyla ev geçindirme kendi kazanacağın parayla geçindir hem daha olgunlaşmış olursun ne bu acele?
Kendim okurken tamam karsi taraf hazir isinde gucundeyse tabi :) ama bu sartlarda istemem skntili olur
birlikte yaşayın genç; aile parasıyla olacak iş değil evlilik..
Birlikte yaşamak hiç olmaz evlenmeden. O kadar geniş değiliz
genişlikle alakası ne her ikinizde elinizi cebinize atarsınız hem...
Nikahsız birlikte yaşamak bize uymaz diyorum
acele etme genç daha erken; elinden daha ne hemşireler, pratisyen hekimler; kadın doğum uzmanları, tıbbi sekreterler geçecek... takılın işte hayat çok güzel ;)
Öteki bölümlerde bile evlilik zorken tıp okurken çok daha zor olur.
Hadi Bismillah şu okulu bir başarıyla bitir evlilik kaçmaz.
ben olumlu bakmıyorum çünkü her nekadar gelirin iyise evlenince çocuk falan oolursa zor olur hadi bide onuda geçtim ne evlenmesi haytını yaşa biraz erkenden evlenip boşanırsınız sonra.
Önce çıkma süreci olmalı sen böyle teklif etsen kabul edecek kızlar olur ama evlilik ne kadar sürer o meçhul
Kimseye pat diye evlilik teklif edecek değilim zaten iki yıllık ilişkim var evlenmek istiyorum da soruyu genel sordum
O zaman okulun bitince evlenirsin zaten
seven kız ister evlenmek. kim beklemek isterki evlenmek için tıbbın bitmesni. hemen evlenelim der. kızda çalşırsa 1600-1700 alsa 3000 tl ile rahat geçinirsniz. 500-600 tlllik orta şeker bir daire kiralarsnz. 3-5 sene dişinizi sıkarsnz. hallolur.
Yok ben okurken onun çalışmasını istemem aynı sene mezun olacağız zaten ailesinden biraz harçlık alabilir en fazla
o zmn o da 6-7 sene emek gerektiren bir bölüm okuyor. o çok skıntı maalesf.
Hayır 4 senelik öğretmenlik okuyor o birinci ben üçüncü sınıfı bitirdik aramızda 2 yaş var
seviosa evlenir skıntı yapma. ama ilşkinin kaç yıl sürdüğüde önemli
İki yıla yakın oldu
o zmn evlenebilirsnz :D
manyakmısın kardeşim. kendinide kızıda yakacan. 1000 lirayla kim evlenmiş ki.
valla bende okurken evlenme tarftarıyım. evlenin ulan hepiniz.
tıp öğrencileri bize 24 saat yetmiyor diyorlar. sen nasıl evlenmeyi düşünüyorsun.
Seviyorsam evlenirim , evlenmemeli için sebep mi var?
çok zordur diye tahmin ediyorum bu işe kalkışmadan önce iyice düşünmen qerek...
ben evlenmek istesem bile ailem izin vermez önce mezun ol derler bide okulda herkes bekar sen evli garip olur ya
taşşaklı ailen var belli, rahat batmış sana, okulunu oku, işini gücünü kur sonra düşersin zikinin peşine ne evlenmesi aptirik
bende tıp okuyorum bence daha okurken evlenmek yerine okul bitince evlenebilrsiniz ama okul varkende bir nişan yapabilirsiniz
Evlilik öyle koşa koşa gidilcek yer değil zaten problemi bitmiyo bir de bile isteye problemli başlamanın hiç bir mantığı yok
Ben de tıp okuyorum. Heralde sevdiğim biri olsa pat diye tamam derim. Ama pek sevmem ben. Kısmet çıkmışken tepmemek lazim odbaix
Bildiğim kadarıyla evleneceğin kişi ile aynı okuldaysan devlet aylık size 1500₺ yardım yapıyor.
Yok devenin kafasi ciddi misin
Arkadaşım eylülde evleniyor okul arkadaşıyla öyle dedi
Evliliğin bir acelesi yok, bekleyin biraz.
Bu kadar ciddi bir konuda hemen karar vermeyin.
Ben olsam evlenmezdim. ��
Ben evlenirdim bende tip istiyorum zaten hem bana yardımcı da olabilirsin hemde seversem hicbisey anti etki yapmas
durman hata düzenli bir ilişki şart dostum bu gönül işi tapu kadastro değil kafanı rahat tutarsın sağda solda olmaz gözlerin
Olabilr kardesim benim var tipta okurken evlenen arkadasim okul bitince isin garanti zaten kaliteli bir yasamin olur
ben de tıp okuyorum uzmanlıkta bile evlenmek hayal gibi bir şey. Öğrencilikte zorlar o kadar sıkıntının arasında bir de o parayı yetiremezsin.
okurken evlenenler için kyk geri ödemeyi istemiyor diye bir haber duymuştum
Evet doğru
Okurken hem kendim için hem senin için zor olur. Onun için muhtemelen kabul etmem.
Anladım
Gercekten sevdigim ve guvendigim biriyse olurdu hayat sevgi beraber cekilen zorluklarla anlamli ve guzel
Tıp okurken evlenen ve çocuğu olanları biliyorum imkansız değil.. Bende tıp okuyorum ama evlenmezdim. Aceleye lüzüm yok.. Yani senle alakalı.
Merhaba. Doktor olabilidiniz mi?
Ameliyat esnasında yemek yemek hakkında ne düşünüyosan kardeş eş değerdedir bence :D
aklı varsa uzak dur hacı, erkek kazanır karı yer!!! unutma!
Yani kabul eden eder ama mezuniyetten sonra olursa daha iyi olur bence. Düğün telaşı bayağı kapsamlı bişey. Onunla uğraşırken bile notların düşer
Ben evlenirdim ask insaniyim cunku :(
Ama anlayisli olmasi seni sevmesj lazim
okurken evlilik yapmayı düşünecek kadar seni çeken ne?
Ohoo senin isin garanti gelecegin garanti seninle evlenmeyen olsun ha bugün ha yarin
Hayır. erken boşanma ihtimali yüksek olan bir durum.