+1 yılOkurken hamile kalmak senin için zor olur. Hadi diyelim zor olmadı her şey çok kolay ilerledi. Güncellemeni okudum sevgilim de okuyacak bende demişsin ne güzel ama, para gökten mi yağacak onu anlamadım.
Bana soracak olursan önce mesleğinizi elinize alın çocuk her yaşta olur. Her yaşta olur derken 40 yaşına kadar müsaidesi var 40 tan sonra zor gibi 🙂06 Yorumla
Soran+1 yılYani 30 yaşında meslek sahibi olduktan sonra mi evlenelim o zaman da ben 40 yaşında olduğumda çocuğum 10 yaşında olcak sağlıklı bı anne-kız ilişkimiz çok zor olur
- +1 yıl
Yani orası öyle de hem okuyup hem evlilik çok yorucu bir şey diyelim ki evlendin bu yükün altından kalkabilecek misiniz? İleride pişman olursan ne bileyim dönüşü olmayan bir yola giriyorsun senin hayatın sonuçta. Sen bilirsin benimki sadece bir fikir. Yaşlar kaç bu arada?
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
Yaşın daha küçük dönüşü olmayan yola Girne sonra çok pişman olursun dediğim gibi önce okulunu bitir. Gerisi zaten zamanla olur. Acele etme
Soran+1 yıl@maviii67 kalıp olarak annekiz dedim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBölümden birinin ilk sınıfta çocuğu olmuştu okulu dondurdu bir sene sonra okula geri döndükten sonra da çoğu dersten kalıyor açıkçası dersleri zor bir bölümde de okumuyoruz tıpta daha zor olur eminim artı olarak onun kaynanası çocuğuna bakıyormuş eşi çalışıyor kız çalışmıyor falan senin durumun daha imkansız gibi bence önce durumunu bitir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCanım benim tıp gibi bölümden bahsediyorsun, 36 saat nöbet gerektiren bir meslekten bahsediyorsun. Gece gündüz ders çalışmak gerektiren bir bölümden bahsediyorsun asla bebek ve tıp okumak bir arada gitmez !
Bende tıp öğrencisiyim ve ilerisini düşündüğüm için bırakıcam dilden sınava gireceğim.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada doktor birisini mi buldun shdjdjd
Cevap sahibi+1 yıl@deehaa sizde mi tıp okuyorsunuz?
Mantıklı olan önce eğitimini tamamlaman bence.
İki sorumluluk aynı anda yorucu ve yıpratıcı olabilir.. Ama kendine güveniyorsan, hayat senin, karar senin. ✨🤞🏻00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 967 cevap paylaştı.
+1 yılTıp okurken hamilelik aşırı yuk olur ve okulu 1 sene ertelemek zorunda kalırsın. Dogumdan sonra da dogal olarak bebekle ilgilenmen 2 yılını alacak ve okula donmeni zorlastıracaktır. Bu kadar suıreden sonra da almış oldugun egitim sıfırlanacagından sonraki donuste başarı ve mezuniyet şansın cok dusebilir ve okul ya da bebek secimine girebilirsin
İyi dusun sen bir doktor adayısın ve ortamı zaten biliyorsun00 Yorumla
+1 yılOkuluna odaklan. Evlilik düşünme okul bitene kadar.
Hayata atılınca beklentilerin hedeflerin daha net olacak. şimdi tercihlerinde yanılabilirsin20 Yorumla
+1 yılÇocuk demişsin de.. planla programla yaşanmiyo hayat.. çocugunun olacağının garantisi var mı.. hiçbir şeyin garantisi yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltıp okuduğun konusunda emin miyiz? ben günlük yaşantımda sosyallik adına herhangi bir şey yapamıyorum. ama sen hem tıp okuyup hem de evlenmeyi düşünüyorsun =D inanılmaz sofistike bir iddia aslı varsa helal olsun diyorum hocam.
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@herseygecicek00 hangi okuldasın?
- +1 yıl
Az önceki soruyu soran senmisin shsjdnxn
Cevap sahibi+1 yılyorumumu silebilir misiniz?
- +1 yıl
Sildim :) bir sorun mu var? Dilerseniz burdaki yorumlarımı da silebilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılpublic olarak gelecek ve eğitimle ile alakalı konuşmayı pek sevmiyorum. insanlar bunu ukalaca karşılıyor ve ben buraya sadece eğlenmek için giriyorum. spesifik olarak beklentim sadece eğlence olduğu için eğitim ve bilimle alakalı nadiren açık geri kalan tüm durumlarda gizli olarak görüş paylaşıyorum.
- +1 yıl
Anladım çok haklısınız:) ben de birazdan silip gidiyorum inşallah 🙂
Cevap sahibi+1 yılmaksadım haklı olmak değil sadece fikrimi beyan etmek, hangi okuldasınız?
Cevap sahibi+1 yılkutuyu aktif hale getirirseniz contact kurabilirim tabi.
- +1 yıl
Güncelledim yazabilirsiniz :)
Cevap sahibi+1 yıl@Herşeygeçiçek00 +1
Biri vardı tipin ikinci sınıfında inşaatçı bir çocuk la evlendi ve yarıda bıraktı çok pişmandi bilgin olsun
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 331 cevap paylaştı. Okurken evlenilmez evliyken okunmaz okulu ve hayatını öncele Evlilik bekleyebilir olması şart da değil
00 Yorumla
+1 yılKulağa hoş geliyor. Annem de bir yandan beni büyütüp bir yandan okumuştu. Onunla ders çalıştığımız zamanları hatırlıyorum.
00 YorumlaOlur ama zorlar hem evlilik sorumluluğu hen okul. İkinizin de anlayışlı olması lazım. Tıp zor bir bölüm.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılBence okulu bitirip evlenmek kesinlikle daha mantıklı. İkisi aynı anda çok nadiren yürür. Keyifli günler.
00 Yorumla Mantığına, yaşam koşullarına vew hayatında çizmek istediğin yola göre hangisi uygun geliyorsa öyle davran.
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir bölüm okuduktan sonra mesleği eline aldıktan sonra evlenmek daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılzor ama imkansız değil. ben olsam okula odaklanırdım ilerde pişman olma olasılığın var.
00 Yorumla
+1 yılTusa çalışamazsın ki öyle. üni bitince doğum izni alsan belki
00 Yorumla
+1 yılBir insan aklı olarak 25 yaşına kadar ancak olgunlasabiliyor sen daha 19 yaşındasın.
00 YorumlaZor gibi ama sorumlulukları paylaşacaksanız ben olsam ben de evlenirdim okurken
00 Yorumla
+1 yılIstediğin her şey başarabilirsin. Sen bakma burdakilere. Tabi okurken doğum yapmak zor olur hele labların falan olursa her laboratuvara giremiceksin. Aileleriniz de desteklerse sizi, sevginiz, saygınız varsa, bence pişman olmazsınız :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcayip mantıklı bence hemen evlenin 5 tanede çocuk yapın. Reis mezun olunca 4-5 maaşa birden bağlar sizi nasılsa hiç düşünmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yakın tanıdığım evlendi konuşalım tavsiye verebilirim ciddiyim
00 Yorumla
+1 yılErken evlilik çok iyi hele ki üniversite gibi zina yuvasında kişinin nefsini dizginlemesi için bence çok gerekli
00 Yorumla
+1 yılİkisini de aynı anda yürütebileceksen evlenebilirsin
00 YorumlaYa delimisin evlen çocuk yap genç yaşta çıtır bı milf ol 🤙❤️
00 YorumlaEvlilik olabilir ama çocuğu okurken yapma zor olur
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 358 cevap paylaştı. Okulunu birakmadan devame. deceksen olabilir
00 Yorumla
+1 yılBence seviyorsan evlenebilirsin
00 Yorumla
+1 yılEvlenirsen o okul kolay kolay bitmez.
00 Yorumla
+1 yılTıp diyosun be güzelim zor o isler
00 Yorumla
+1 yılOkul bittikten sonra evlenmen daha doğru olur.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 567 cevap paylaştı. Imkanlarınız varsa evlenin tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zeka ile biraz zor TIP okursun..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmek için acele etmek şu zamanda zor
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bu söylediğin şey kaldıramayabilirsin
00 YorumlaDeğil saçmalama
00 Yorumla
+1 yılZor tabi
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumladeğilill
00 YorumlaKac yasındasinki
00 Yorumlaikisi zor olur..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOkulu bırakmak en mantıklısı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAday var mi
00 Yorumla
+1 yılEvlen tabi hemen yap
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil.
00 Yorumla Var mi manita bari
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat