En yakın erkek arkadaşıma aşığım. Yardımcı olur musunuz?

Merhabalar. Ben erkeğim kadınsı yada bi gay değilim. Yalnız biseksüel duygular besleyen biriyim.(Bunu daha önce kimseye söylemedim) Yaklaşık olarak 8 aydır sınıf arkadaşımla kanka-dost vs. heryere birlikte giden baya yakın arkadaş olduk. Geçen gün bana "ben biseksüelim" dedi. Bende pek tepki vermedim bende aslında o duygular içerisindeyim dedim. Daha önceden kız arkadaşlarıyla ilişkiye girmiş biri. Bu yılda ilk kez erkek arkadaşıyla ilişkiye girdiğini açıkladı. (işte duyduğum bi ilgi var ona karşı ve ben bunları ne yapsamda karşı gelemiyorum ve affediyorum bi şekilde). Ben ise şuana kadar hiç cinsel hayatı olmayan biriyim. Onu çok seviyorum ve belki cinsellikte yaşamak istiyorum onunla. Ben açık açık söylesem ne gibi bi tepki verir acaba? O şuana kadar bana karşı bi tepkisini vs görmedim. Hatta şuana kadar yanaktan dahi öpüşmedik. Acaba karşılıksız sevgi midir? Yanlış birşey olduğunu biliyorum ama yapabileceğim birşey yok Ne yapsamda aklımdan çıkmıyor, bi merak unsuru var bilinçaltına kazılı. Söylesem benle bir daha görüşmezse diye çok korkuyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
En yakın erkek arkadaşıma aşığım. Yardımcı olur musunuz?