ortalama aşçı maaşı ne kadardır? aşçı olmak istiyorum ama maaşları hakkında bir fikrim yok. gastronomi okuyacağım..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen aşçılık lisesi mezunuyum şu an aşçılık okuyorum lisedeyken öyle orta düzey bir restorantta aşçı vardı 5bin alıyorum diyordu bence daha yüksek alıyordu saklıyordu. Ve sabah bizden sadece 1 saat erken geliyordu yarının mezelerini hazırlıyordu akşam olmadan 4 gibi gidiyordu ortalama 6 saat çalışıyordu haftada 6 gün ve mercedes ile geliyordu o zamanlar 2012 yılının son modeliydi sanırsam.
11 Yorumla
çalıştığın yere bağlı bodrumda calisirsan fazla bir ücret alamazsin fakat asci basi olarak calisirsan orda cok iyi kazanirsin Antalya bu konuda cok iyi eger ki ascilik düşünüyorsan Antalya daki otellerde calismaya bak
14 Yorumla
Soran+1 yılbodrum tatil yeri orda da iyi alınmaz mı sezonluk oluyor zaten
- 6 ay
@Özgeooo zor değil bence
+1 yılBende staj yapıyorum canım 1000 tl alıyorum aşçı başım 10 bin tl alıyor belediyede yapıyorum çok parası olan bir meslek hele bide okulunu okuyorsan değme keyfine
01 Yorumla- +1 yıl
Staj yaparken maaş var mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
13Cevap
Ne ikisi ne üçü arkadaşlar... 4 yıllık taze aşçılardanım... Elin bıçak tutuyorsa 4 bin lirayla başlıyorsunuz... Yeteneğin ve ilgin varsa mutlaka girmelisin bu sektöre alllaha şükür 7500 TL maaşim var
02 Yorumla- +1 yıl
özelden yazabilir misin nasıl yazılıyor bilmiyorum
Giriceği iş yerine gore değise bılır ama genelde 2 cıvarı
01 Yorumlabunlar sınıflara göre değişir ve kabiliyetlerine görede
00 YorumlaBen de aşçılık okuyorum maaşları en az4000 tlfen başlıyor kendini geliştirirsen daha fazla alırsın ben stajdan 1500 alıyorum
01 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Annem yılllardır ascı evde bedava çalısıyor yazık :)
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaşçıbasıyım ben 7 8 9 kadar laıyoruz kısım seflerıde 4000 4500 yerıne göre
01 Yorumla- +1 yıl
Nerde aşçıbaşısınız
+1 yıl4 bin 7 ,8 bin değişiyo babam aşcı ordan biliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılşef aşçılık ile normal aşçılık değişiyor mu? en düşük nedir mesela mutfakta?
+1 yılasgari ücret
05 Yorumla
Soran+1 yılalay mı ediyorsun?
- +1 yıl
yooo, aşçı olduktan sonra. yeni mezun oluyorsun. Tecrübesiz statüsünde oluyorsun. Aşçı değil, aşçı yardımcısı oluyorsun. Aşçı yardımcıları 1000-1200TL civarı alır.
Kısacası Asgari ücret bebeeğim - +1 yıl
@Mmaahh123 kardeşim bende staj yapıcamda önerin var mı nereye gidiyim aradıklarımın bir çoğu cv istiyor ya da istemiyoruz diyor
cok alır sefler
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. En düşük 1400
00 Yorumla
+1 yıl1500 başlar
00 YorumlaÇok alıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 bin garanti
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi