şimdi sevgilime nasıl davrancam?
bu soğukluk ne zamana kadar devam eder
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer özür dile sende gördün birşey yoktu konuşmalarda kıskanırsında tepki verirsin diye söylemedim böyle öğrenmeni de istemezdim affet beni de. affedeceği varsa affeder. biraz da ağlarsın yalandan tamam.
yanlış bir şey yapmadığına inanıyorsan geri adım atma ! sevgilin senden özür dileyip kendini affettirmeye çalışsın.
1-izinsiz tlf aldığı için
2- ağır ithamda bulunduğu için...
biz gizlimiz saklimzi olmayacagania dair sözler verdik şimdi böyle olması çok kötü oldum üstelik bir ay içinde istemeye geleceklerdi.
napcam bilmiyorum
Gidiceksın konuscaksın sadece erkek arkdsım diceksın boyle söyle svgglnle anlatıcaksın acık acık hala sevglnde o cocukla konusmasını ıstemıyorsa konusmıcaksn o arkdsınla bukdr basit
zaten engelledim sildim. bizim bu ay içinde söz merasimimiz olacaktı. güvenini kaybettim. ne yapacagim
Güvenını bukdar kaybetmek kolay degıl güven kazanmak ıcınde ıstersen sevglınle soylekı ıstersen yenı hat al bana senın ıcın o erkek arkdsmla konusmuyrm sıldm engelledm ama guvnmek ıstıyorsan yenı hat al bana hala guvenmıyrsa senınle o cocukla tanıstırym guvenmek ısptlamamımı ıstıyorsan bunu yapabılırım de boyle aklıma gelen bu
inanir misin hepsini dedim.
hiç bişey soylemedi 6 yıllık iliskim bu ay içinde yüzk takacaktik bu şekilde olması çok zoruma gitti. şimdi nasıl davrancam nr yapcam hiç bilmiyorum
Cok cocuksu seyler bunlar sonucta kötü birsey konusmamissan sen kendinden eminsen ve sevgilinlede karsilikli guveniniz varsa bu tur konusmalar sıkıntı olmamali
ya yemin ederim bişey yok. neden feministsn filan diye sormuştu onları okudu. bir ay içinde isteme geleceklerdi sevgilim. ne yapacagim şimdi
Cevap
40Cevap
Sen niye konuştun ki çocukla bence diğerine karşı bir hoşlantın var ki diğeriyle konuşmuşsun bence bunu sorgula istemesi önemli değil neden konuştuğunu bul çünkü bence başka bir açıklaması yok aksi takdirde en azından arkadaşım derdin yani önce kendini çöz
Sana yalan söylettiği için suçlu olan o. Ne saçmalık ta arkadaşınla konuşamaz mısın? Ergen misiniz nesiniz anlamadım ki. Yalan söyleme konuşurum sana ne de zor durumda kalma
Abartmasin sanki o hiç mi kızla konuşmuyor. Taş devrinde mi yaşıyoruz ne var bunda. Güvenmiyorsa da yol alsın
Affettirmek için elinden geleni yapmalısın. Ama fazlada üzerine gitme bunu alltan yap yoksa tepene çıkar daha çok sıkıntı olur bu senın için.
gerekeni yüzüne söyledim. şimdi ona nasıl mesaj atiyim hicbirsey olmamış gibi mi
mesela nasıl.
çok samimiyiz 6 yıllık iliskim var
Kötü birşey yoksa ve art niyetli değilsen neden yalan söyledin?
kötü bişey olsa silerdim zaten. konusmanin icerigi neden bu kadar feministsin filan. gizlemememin sebebi ise çok muhafazakar bir erkek arkadaşım var. soylenir kıskanır diye. ha şimdi herşeyi daha kötü oldu. sildim engelledim ama iş işten geçti çoktan. yemin ederim edepsizce bişey yapmadim. tek hatam konuşmayı gizlemem
işin kötü tarafı farklı şehirlerdeyix
bugün gidiyor.
gerekeni söyledim yüzüne karşı. normal bir şekilde vedalaştı sarıldı filan. ama benim çok zoruma gitti.
sence mesaj atiyim mi?
bu konuyu bir daha hiç acmayim diyorum. normal hicbirsey olmamais gibi mi davransam bilmiyorum ki
bizim ilişki çok farklı 6 yıllık aileler biliyor. bu ay söz merasimim var şu olaydan sonra olur inşallah :/
mesaj ne yazcam ne etcem eskisi gibi hayatimli canimli mi konuscam bilmiyorum. beynim durdu
sonuçta sucluyum ya ben. diyorum ki ilk mesajı ben mi atsam
Hayatının geri kalanını sadece kadınlarla muhattap olarak geçirmeyeceksin herhalde bu normal onun telefonu alması suç ayrıca yalanı öğrendi ne hiçbir erkekle konuşmayacağım mı dedin
sevgilin kızmakta haklı neden sevgiline sormuyosun ki sen bir arkadaşım var konuşmama izin veriyo musun diye
ben napcam peki
yalan küçükse salla gitsin ne üzülüyon.. o hiç yalan söylemedimi?
Kazanamazsın artık birkez güveni sarsıldı bir daha toparlamanın imkanı yok tabi çocukla sevgilini yüzleştirmezsen ayrı
Bir daha güvenini kolay kolay kazanamazsın. Çok uğraşman gereki, r.
ne yapmam gerekiyor nolur akıl verin
yemin ederim bir daha yapmayacagim. üstelik bizim söz merasimimiz vardı bu ay içinde ne yapcam şimdi
sessizce dinledi. hicbirsey söylemedim ya tam 6 yıllık ilişkiyi söz merasimi ile ciceklendirmek üzereyken yediğim boktan ötürü olmazsa naparim
sizce? nasıl davraniyim mesajlarda nasıl olayim bişey yok gibi mi davranayim co zor durumdayım
gözlerinin içine baka baka söyledim açıklama yaptım. ama guveni gitti bir kere. şimdi nasıl davranacagim ne diyeceğim bilmiyorum. yoksa konuyu hiç mi acmasaam normal gün ki gibi davransam
Konuyu açma bence de. Ama onunla her daim ilgilen. Onu çok ama çok sevdiğini her fırsatta söyle. Sevgilim gel etme eyleme sevgi ha deyince bulunan bir şey değil , ne olursun yıkmayalım bu sevgimizi de. Bu ve buna benzer şeyler söyle kızım. Yaşlarınız kaç? Vallahi Ankarada olsan senin adına gider sevgilinle konuşurdum yeminle.
23 yaşındayım. çok Zor durumdayım yemin ederim bide affetmezse ölürm
nasıl peki?
ben nasıl davranayim
ben bu olaydan sonra eve gelirken bir köpeğe çarpım arabayla. ona haber verdim. şimdi aradı naptin haberdar brnide diye. bu iyi bişey mi
ya aradı naptin dedi durumu anlattim
ardından benide haberdar et dedi
Kotu mesajlar yoksa en bastan soylemeliydin niye sakladin ki
çok zor. ama konusmalarda bişey yoktu neden feministsn bubkadar filan vardı. bir ay içinde söz merasimim vardı güvenini mümkün değil kazanamam
Zamanla ama bilki hicbizaman gercekten sana guvenmeyeecek hakli olarak
haklı.. ama konusmada bişey yoktu neden feministsn filan... çok uzgunum gönlünü nasıl alirim ki
Ya hep bole olur git cocugun ustune yuzde doksan senden hoslanioruma doner bu is sevgilinnde var bir bildigi merak etme
Yiyosunuz her boku ondan sonra yardim edin diyosunuz :) ben onun yerinde olsam aninda kicina basarim tekmeyi.
allah sana benim başıma gelenden bin fazlasını versin ki sende anla beni.
ki şu tiple imkansızda neyse.
ilk iş o çocukla görüşmeyi kes. sonra sevgiline birazcık yavşa (mecazi anlamda), erkekler affeder zaten hemen.
herşeyi engelledim yemin ederim. ama erkek arkadaşım çok kötü oldu. güvenini kazanmam çok zor napcam
çok zor dinlemiyor bile beni. üstelik istemeye geleceklerdi bu ay içinde. ben nasıl yapcam
Yapmasaydın,
sen onun yalanını yakalasan ne yapardın?
ne yani guven mi kazanmayi dusunuyon bu saatten sonra sen olsan guvenirmisin daha
ya zaten içim rahat çünkü konusmalarda bisy yoktu bir yakinlik bir ilgi... hicbirsey yoktu. sadece neden bu kadar feministsin filan.. bir ay içinde istemeye geleceklerdi ne yapcam gönlünü nasıl alcam suçlu olan benim
Sizin gibiler yuzunden erkekler kotu oluyolar konustunda ne oldu b*k
sana katiliyorum. bokü yedim
Ona sormadan konusmaman gerekirdi 6 sene diyosun 6 seneyi heba etmis olabilirsin aldatmis olacagini dusunebilir
amaan hiç erkek tanıdığın biri olmayacak mı yani bırak taviz verme yani
Telefonu arkadasima vermistim o yapmis de pislik falan de ;) ;) ;)
olanı söyleseydin bu durumdan daha iyi olurdu emin ol
sürekli onun gözünün önünde ol onu senden basşa kimse iyi tanıymaz ne yapacagını bilirsin sen
farklı sehirledyızr bugün gidecek. öyle zor durumdayım ki. nasıl davrancam nr yapcam bilmiyorum hiç
o zaman yanında ol hep veya mesajlarının fotosunu atabilirsin al bak kimseyle konuşmuyorum hal hatır sor o demese kızsa bile rapor ver kendini affettirmeye çalış sevgilinse seviyosan eger mutlaka onun güvenini kazanacak bir yolu vardır sende bilirsin bunu
ondan sonra da vay efendim ben kaşar deilim... erkeklerin gözünde bu kadar düşmeye n kadar meraklısınız...
erkek arkadaşla normal konuşarak kaşar mı olunur? çok malsın.
sonuçta erkekle konustum dio... ve bundan sevgilisin haberi yok... yakalıyo... sen n yaparsın bayan cok bilmiş...
ben hataliyim ama kasar filan değilim. öyle bel altı sohbetler filan etmiyordum. neden bu kadar feministsin gibisinden konuşmalar olmuştu. tek hatam o çocukla konusmami sevgilime spylememem.
Çocuk sevgilini aradın biz kardeş gibiyiz yanlış anlamışsın falan desin
o güven bir kez sarsıldımı zor düzelir habersiz iş yapmayın
çok pismanim yemin ederim.
tek sucum ondan gizlemek. konuşma içeriğinde bişey yoktu.
şimdi ona nasıl davrancam yakın i sıcak mi nasıl
bizim 6 yıllık ilişki. bitmesi çok zor çünkü biz bu ay içinde söz merasim yapacağız. yani şu olaydan sonra olur mu bilmem ama şimdi nasıl davrancam bilmiyorum
İlgilen onunla sevildiğini hissettir zamanla düzelir umarım
Ne dersen de inanmayacak :S
Guven bitti kazanamassin
O iş bitti güven eski haline gelmez cabalaman boşa
ya konusmalarda yakinlik filan yoktu
Mesele yalan soylemen. şu an adamın düşündüğü bu bana her konuda yalan söyler aldatabilir. bu düşünceler hat safhadadır ben yaşadım
Güven kaybedilmiş eskisi gibi bekleme o bebeden
Yalan varsa yapacak bir şey kalmamış
Sadık kalmayi öğren sen ilk.
Ben olsam sürüm sürüm süründürürüm seni
Daha kazanamazsın güveni zedelemişsin
alttan alacaksın başka çaren yok
herşeye raziyim yeter ki bana guvensin
Ben olsam affetmezdim.
Ben olsam çocuğun ağzını burnunu kırardım
nie yalan soyledin !!
Birazcık erkekse bitti o iş
zor o biraz :/