Sevgilimin yalanını yakaladım?

Kızlar selam dört yıllık ilişkim var bu sene evlenmeyi düşünüyorduk alkol alan birisi ama ben istemiyorum ve içersen seninle olmam dedim her defasında sözler verip bir ay iki ay sonra içti ve hep inkar etti ben telefonda konuşurken sesinden anladım. en son her şey iyi gidiyordu. biraz hastaydı öğlen saatleriydi uyuyacağını söyledi uyanınca yazarım dedi bende arkadaşıma gidecektim aradan üç saat geçti aradım haber vermek için açmadı bende uyuyordur diye rahatsız etmek istemedim ve tacı çağırdım yolda giderken sevgilimi gördüm arabasıyla yanında erkek arkadaşıyla dağ yolundan iniyorlardi oraya genelde içki içmeye gider. bekledim beni aramasını yarım saat olmadan aradı yeni mu uyandin dedim evet dedi çok güzel uyumuşum dedi bende söyledim herseyi gözümle gördüm bana yalan söyledin ve içki içmiş sarhoş gözümle gördüğüm halde inkar ediyoe üstüne üstelik bana küfür ediyor o bana sg diyor çıktı qrkadasima geldi hâlâ inkar ediyor kapıda bağırıyor ne konuştuğunu bilmiyor ben tamamen bitireceğim çünkü ona verdiğim kacinci şans bilmiyorum çok üzgünüm ama Allah benim karşıma çıkardı ve gözümle görüp yalanını yakaladım başka zamanlarda çok supheleniyordum ama ispatlayamiyordum ve gözümle görmediğim için ona inanıyordum kendini inandiyordu. aynı yerde oturuyoruz hergün görüyorum nasıl unutucam ben bunu?

Sevgilimin yalanını yakaladım?