Sevgilimin yalanını yakaldım?

Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşım işyerinden eve geçerken patronu bırakıyordu. İşte evleri yakın yol üstü diye beni de bırakıyor diyordu. Bense bu durumdan rahatsız oluyordum. Bırakmasını istemiyorum dedim hatta bu sebepten kavga ettik 1 hafta konuşmadık. kız arkadaşım 25 patronu 30 yaşında yani bir amca falan değil ki olsa da günümüzde görüyoruz insanları neler neler çıkıyor. Sonuç olarak tamam daha binmem dedi ve böyle söz verdi bana. Bugün aradım hemen telefonu kapattı yağmur falan var diye, kullandığı ulaşım aracı evine 25 dakikada varıyor, en erken o da. Bu böyle hemen kapatınca benim içine şüphe düştü, 13 dakika sonra tekrar aradım uzun uzun çaldı en sonunda açtı indim yürüyorum dedi. Yalan. Ben güvendim ettim sevgilim yalan konuşmaz dedim o bana yalan söyledi ve yok erken vardık yok senle konuşurken zaten araç gelmişti falan dedi. En son biraz daha baskıladım, tamam bindim dedi. Ama senden saklamam senin suçun falan diyor. Üstüne ben suçlu oldum. Siz ne diyorsunuz? 25 dakika o sürüyor patronuyla geçse 10 dakika, 15 dakika için bana yalan söyledi. Düşünceniz nedir.
Sevgilimin yalanını yakaldım?