Sevgilimin bana yalanlar söylediğini öğrendim?

1 seneden fazladır beraberiz kız arkadaşım benle beraberken ilişkimizden önceden bu yana bir çocukla konuşuyormuş iki defada buluşmuşlar çocuk maskeliymiş çocuk kendisi anlattı bana hiç bir şekilde elim elime dahi olsun değmedik birbirimize diye her neyse fakat hiç bir şekilde duygusal anlamda ilişki yaşamamışlar konuşmasının sebebide çocuk kalp hastası üzülürmüş ölürmüş diye sevgilimi çok seviyorum ama bana her canım dediğinde bitanem dediğimde aklıma o çocuk geliyor sevgilimi çok seviyorum ilk öğrendiğimde ayrılmak için yanına gittim çok kavga ettik bana beni aldatmadığını zorunda kaldığını söyledi benim zoruma giden o hasta çocukla konuşması değil benden gizli saklı işler çevirmesi bana yalanlar söylemesi yoksa o hasta çocukla ilişki yaşayamayacağını biliyorum tabi ki uzun lafın kısası benden çok fazla özür diledi yalvardı yakardı bırakma beni ben sana yanlış yapmadım zorunda kaldım diye sonrasında bana ailesi ve inancı üzerine yemin etti bir daha benden bir şey saklamayacağına bana yalan söylemeyeceğine benden gizli bir şey yapmayacağına dair bundan sonra da kırdığı güvenimi geri kazanacağına söz verdi ilişkimize ara veya son vermek istemiyorum ilerde neden ayrıldım demek istemiyorum ama ilişkiye devam edipte ilerde buna benzer bir şey daha yaşarım keşke o zaman ayrılsaydım demekte istemiyorum çok kararsızım çok seviyorum güvenmek istiyorum sizce ben ne yapmalıyım sizce sevgilim benim güvenimi geri nasıl kazanacak ve hatta en önemlisi sevgilimin yaptığı aldatmak olur mu
Sevgilimin bana yalanlar söylediğini öğrendim?