Ben bir kaç aydır böyle düşünüyorum. Aslında evlenmeyi pek düşünmüyorum ama günün birinde evlenirsemde Türk erkeğine pek sıcak bakmıyorum.. Kendime göre de nedenlerim var.. Bu konuyu aileme de açtım yabancı biriyle evlilik düşünsem bakış açınız ne olur diye "Sen mutlu ol da kızım gerisi önemli değil" dediler. Sizde benim gibi düşünüyormusunuz acaba? Bu arada herkesin kendi şahsi düşüncesidir lütfen hakaret içerikli yorumlarınızı kendinize saklayın...
Cevabın nedir?
+1 yılben hollandalıyla evlendim. ve hollandaya yerleştim.
ilk başta batılı erkeklere karşı bir ön yargım vardı çünkü türkiyedeki insanlar hep avrupalı erkeker hakkında atıp tutuyorlar. yok onlar karısını sahiplenmez yok onlar hesap ödemez yok gayler yok şöle yok böle.
amsterdama geldim tatile tasadüfen eşimle tanıştım. telefonlarımızı verdik birbirimize. ben seni tanımak istiyorum korpartmayalım bağımızı dedi. bende nasıl olcak dedim farklı ülkelerdeyiz. ben yolunu bulup gelicem seni görmeye dedi ilk fırsatta. bir ay sonra falan geldi çıkmaya başladık. bu şekilde başladık.. kısa sürede evlenme kararı aldık 6 ay da. şimdi amsterdamdayım. bu harika şehirde yaşıyorum. insanlar çok saygılı çok modern. eşimide çok seviyorum zaten sevmesem böyle bir macereaya atılmazdım.
aslında kader bence. ben avrupalı biriyle evlenicem illa demiyordum. hatta 4-5 türk erkek arkadaşım oldu. çoğu yalancıydı. iki kişiyi birden idare eden tiplerdi. çok kalbim kırıldı. ama demek ki herşeyin bir nedeni varmış.194 boyunda eşim manken gibi... çok şükür..30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılIngiliz bir sevgilim var, sonu evliliğe gider mi bilmiyorum ama muhtemelen bende Türk Erkeği ile evlenmem sanirim.
Hepsi aynı diye kural kaide yok tabii Türklerin ama
en basit örnek; akşam eve döneceğim o bırakıyor beni, bizimkiler eve gidince çaldır der..
genelleme yapmıyorum ama 5 tane sevgilim oldu durum hep aynı.
Kıskançlık dozunda.
ve en önemlisi kültür var..
oturduğun zaman ciddi anlamda konuşabilecek birseyler buluyorsun...22 Yorumla
Soran+1 yılİşte beni anlayan biri çıktı sonunda tabii bende hepsi aynı diye düşünmüyorum.. Ama bana denk gelmedi bir de kafa yapıları cidden çok farklı.. Ben mesela açık giyinmiyorum pek sadece yazın kendi şehrimde etek giymek istiyorum giyemiyorum.. Her giydiğimde cidden farklı bakışlara maruz kalıyorum ki eteği bırak sanki çıplak gezen bir insanmışım gibi zamanında sevgilim beni kısa kollu dışarı çıkartmıyordu bu yüzden ayrıldık.. ya da evlenilecek kız meselesi kapalı olacak sevgilisi hiç olmayacak.. Bunlar yüzünden soğudum ben Türk erkeklerinden ama tabii hepsi aynı demiyorum ama etrafımdakiler de böyle.. kafa yapımız uymuyor bir çoğuyla..
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle katılıyorum :)
kendine yediremeyen biri eksilemiş beni :)) yani eleştiriye bile gelemiyorlar.
Herneyse; Türk Erkekleri seks için psikolojik baskı uyguluyorlar inanılmaz derecede hemde..
Ama burada durum çok farklı..
Yani dışarıya istersen bikini ile çık kime ne? dönüp bakanı bulamazsın.
Hadi diyelim baktı , gayet nazik bir şekilde "ağızlarından salya falan akıtarak değil" güzel olduğunuzu söylüyor nazikçe.
Onun dışında, sanki sevgilisi değilde karısıymış gibi muamele yapıyorlar.
Cinsellik asla ön planda değil.
Ki gelenekçi biriysen sana gayet gayet saygı duyuyorlar.
Çok üzüldüm eskiden ama bu da benim şansımmış diyorum :)) umarım halden anlayan birileriyle karşılaşırsın:)
oranın erkeği buranın kadını... Bu saçmalıktan ibarettir. her zaman okyanusta daha büyük balık wardır... evlecegin yabancıdan daha iyi türk olduğu gibi evleneceğin türkten de daha iyi yabancı her zaman olacaktır.. bu erkekte de kadın da da bundan ibarettir.
bu yüzden doğmatik insanlardan kurtulup birey olmuş insanlara yönelirsen zaten onu sevmem bunu sevmem gibi bir takıntın da olmaz.02 Yorumla
Soran+1 yılSadece düşünce benim ki daha çok Türk erkeklerinin bakış açısından tabii hepsi aynı değildir sonuçta..
- +1 yıl
dediğim gibi bir insan doğmatik ise nerede doğduğunun bir önemi yoktur.. her zaman kötüdür.. kendi düşünceleri bile yoktur.. sadece çevresinin veya ailesinin veya ülkedeki insanların düşünceleri wardır..
ki insanların %70 şi doğmatiktir zaten.. %30 zu bulma konusunda sana başarılar :)
Olabilir istediğinle evlenmek en doğal hakkın. Mesela ben asyalı kızları daha tatlı bulurum evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenirsem asyalı bir kızla evlenirim. Koreli, Çin veya Japon kızlarından biri olabilir.
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen.. bazı erkekler de böyle düşünüyor Rus olsun mesela sen Japon olsun Koreli olsun falan diye istiyorsun.. Ben saygı gösteriyorum ama kimse bana saygı göstermiyor.. Yukardaki yoruma bak msela yabancı erkekler bana kucak açmışmış zaten.. :)
- +1 yıl
Sen bırak onları :) Mesela bir Türk kızı niye yabancı ülkeden biriyle evlenemesin ki? Herkesin alıcısı vardır sonuçta. Huyun güzelse yakışıklı birini bulabilirsin hatta dış güzelliğinde güzelse gayet rahat bir şekilde evlenebilirsin. Şahsen ben saçma hayal kurmuyorum rus kızların boyları epey uzun ben yanlarınca cüce gibi kalıcam 165 cm boyum var haliyle ya ülkemden ya da asyalılara yönelmem lazım. Zaten rus kızları epey güzeller ben önce kendime bakarım anlaşabilecek miyim o ülkenin kızları nasıllar vs. araştırırım sonra kendime bakarım ben gitsem rusyaya o kızlar bana bakar mı? Evlenmek manasında. Ahım şahım yakışıklılığım yok gitsem bile para için birlikte olurlar tek gecelik şey olur evlenemem ben orada. Yani kendi seviyeme göre yerlerde takılırsam evlenme şansım daha yüksek olur :) Anladığım kadarıyla az çok sizde benim gibi düşünüyor olabilirsiniz yani sizde kendinize iyi kötü kriterler belirlediyseniz bence evlenirsiniz. Tabi dil bilmek şart bence.
Soran+1 yılAynen... mesele yabancı biriyle evlenmekte değil kafa yapın uyuyorsa yakıştırıyorsan kendine evlenirsin.. İlla Türk olacak diye de bir kaide yok..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
39Cevap
Ben de büyük konuşmak istemem ama yabancıyla evlnmem bir kere yemek alışkanlıklarımızdan kültüre kdr her şeyimiz farklı davulun sesi uzaktan hoş gelir diyenlerdenim kim bilir ne kdr zorlanıyorlar yabancılarla evlenenler doğru dürüst dertlerini anlatamazlar ki birbirlerine kültür farkı var çnkü birine normal gelen göbürüne kötü gelcek aşk masallarına da inanmıyorum kaç tane birbirine aşık insan ve mükemmel evlilik gördünüz reel hayatınızda yabancılarla evlilik daha kötü diye düşünüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim etrafımdaki birçok insan yabancıyla evlendi daha yeni teyzemin kızı italyan biriyle evlendi italya da falan tanışmışlar 5 6 ay çıktılar evlendiler pekte aralarında sorun yok yeni dediğimde 1 yıla yakın oluyor. Aralarında ne kavga duydum ne de başka bir şey gayet iyi anlaşıyorlar..
Soran+1 yılBende kıskancım aynı şekilde. Bende çok rahat bir ortamda yaşamadım ya da çok baskıcı bir ortamda.. Ailem beni ne sıktı nede rahat bıraktı.. O yüzden düzgün bir insanımdır yani etrafımdakiler öyle söyler tabi ki benim de çıktığım el ele tutuştuğum öpüştüğüm insan oldu bakireyim de ki bakireliği de namus olarak görmem sadece bunu yaşayacaksam pişman olmayacağım bir insan olsun isterim neyse.. sadece şunu demek istiyorum yani din önemli değil benim için zamanında erkek arkadaşlarım sırf onlara istedikleri şeyleri vermedim diye ayrıldılar benden. müslümandı onlar da. Teyzemin kızı diye bahsettim ya evlendiği adama durumunu anlattı yani öyle şeyleri evlenmeden yapamayacağını falan adam da saygı gösterdi öyle bir şey yaşamadılar. senin görüşüne de saygı duyarım.. Ben böyle şeyleri pek takmam..
+1 yılTürk erkegine sicak bakmayabilirsin ama yabanci biriyle gecinmek zordur. Orf adet falan. Ornek : bir gun baska bir kizla sarilirken gorursun sana aldatti gibi gelir ama ona normaldir. Sonra kizarsin o da sana bunda ne var ki eski lise arkadasim falan der ugras dur. (Biraz laf dolandi ama benim gorusum bu)
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım çok kıskanç biriyim ben de ama içinde kötülük yoksa sarılabilir arkadaş çerçevesin de benimde normal erkek arkadaşım var bir yere uğurlarken falan ne biliyim sarılırım arkadaş gibi ki kötü de düşünmem onunda sevgilisi var yani o da kötü düşünmez eminim yoksa hiç bir erkekle o kadar samimi olmam sevgilim dışında.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke her ırk filmlerde ki gibi olsa.
Rus erkeklerinin eşlerini rahat rahat dövdüklerini biliyormuydun? Bu yüzden TÜRK erkeklerini seviyorlar dövmüyorlar.
Almanlar hep bağırdığını bilmiyorsunuz.
Çok romantik dediğiniz ispanyolmu italyan mı ne erkeklerinin tek eşliliği sevmediğini bilmiyorsunuz ve TÜRK erkeklerine sıcak bakmıyorsunuz.
Her milletin krosu kezbanı salağı dangalağı vardır.211 Yorumla- +1 yıl
Türk erkeğinin de bağıranı döven tek esliligi sevmeyeni var malesef bu durumda söyle diyebiliriz genellemeler genellenenleri her zaman yanlış çıkarır :p
Soran+1 yılYoktur diye bir şey demedim ki ben de tek tip insan nerede göreceğiz zaten. Kadın cinayetleri de Türkiye de çok fazla sen de biliyorsundur bunu arkadaşım.. 5 parmağın 5 i de aynı değildir. teyzemin kızı İtalyan biriyle evlendi. Gayette mutlular saydığın çok eşlilik de olmadı yani. hepsi aynı değilmiş değil mi? türk erkeklerinin de içinde iyisi vardır sonuçta hepsini tanıyamam..
- +1 yıl
Dediğim gibi her milletin vardır öyleleri :p
Tabi ki yoktur.
Kadın cinayetlerinde fazla evet ama üst kademelerde sizin romantik yakışıklı dediğiniz milletler var arkadaşım.
Bak italyan biriyle evlenmiş bir şey olmamış doğrudur kişilik meselesi bunlar genelleme yapınca bende kırıldım yani ne yalan söyliyim.
Türk erkeklerinin de içinde iyisi var kötüsü var bunlar dediğim kişi kişilikten başka bir şey değil..
Soran+1 yılHer zaman tabi ki arkadaşım genelleme yapılamaz. Benim babam da türk yani arada kavga ederler ama kalkıp anneme vurmuşluğu yok aldatmışlığı yok ya da dışarı da açık giyinen birini görüp yollu demez giyimle kuşamla insanları yargılamaz.. Kültürlüdür bana karışmaz hep mutlu olmamı ister beni kısıtlamaz ama tabi ki çok fazla da rahat bırakmaz.. Babama benzeyen birini istiyorum daha çok ben ama etrafıma baktım da hiç böyle yok babam gibi birini görmedim ben daha..
- +1 yıl
Bak ne güzel bir baban var.. Fazla rahat olmamalı bence de insan. Bulursun inşallah mesela bende bir tek çok kıskanma huyu var o yüzden bulamıyorum istediğim gibi senin kide farklı bir mesele..
Soran+1 yılBenim ki cidden farklı etrafımdaki insanlardan dolayı yani erkeklerden dolayı diyorum. örnek veriyim mesela arkadaş çevremdekilerden falan bana bir yamukları olmadı hani başka gözle bakma falan ama yanlarından şort ya da etek giyen bir kız geçsin taa gidene kadar bakarlar bir de kıza bak affedersin arkadaşım da tam bir k. ş. r derler daha çok şey geçirirler akıllarından gözlerinden anlıyorum yani. Sorarım mesela diğer erkeklerde sizin gibi mi diye onlarda evet türk erkeklerinin hepsi böyledir derler. Ki hemcinslerinizi benden daha iyi tanırsınız yani bu genellemeyi yapanlar yine erkekler aslında.. Benim çıktıklarım da böyleydi ellerinden gelse beni kapatmaya çalışırlardı eve. Dahası istediklerini vermedim diye ayrılanda oldu anlamışsındır neyden bahsettiğimi.. Cidden babam gibi biri var mı ya da varsa da bana neden denk gelmiyor anlamıyorum.
- +1 yıl
Benim olandan başkasının giydiği umurumda olmaz. O kız onlara bakmadığı için arkasından laf yaparlar. Kişilik meselesi işte. Eve kapatmak çözüm değil ki içinde var ise her türlü yapar insan zaten. Baban gördüğünü görmüştür tecrübe ve olgunluk bunun üstüne geldiğinde baban ortaya çıkmıştır
Soran+1 yılBöyle düşünüyorsan helal derim.. Bende ilgilenmem insanlar ne giymiş giymemiş açık mı kapalı mı umrum olmaz. En tiksindiğim de erkekler de budur açık kızları yargılamaları bunu müslüman ülkede çoğunlukla yapıyorlar sen de bilirsin arkadaşım yapmayan da vardır sen gibi. Bu oran yabancılar da daha düşük bence insanları giyimleriyle yargılamazlar dinlerini kaç kişiyle çıkmıştır umursamazlar bekareti de aynı şekil de ki bakireyimdir. Bunları pek sorun etmezler tabii onların yaşadıkları toplumla alakalı bir durum bu.. Bizde de vardır böyle düşünenler ama azdır bence..
- +1 yıl
Teşekkür ederim böyle büyütüldüm.. Ya kız eşarp takmış altına tayt giymiş mesela ne diyebiliriz ki ona. Ne açık giyinenler var kapalılara taş çıkartırlar yani kişilik işte. Evet yanımda ki arkadaşlarım yapıyor oo kaşara bak diyorlar ee kedi uzanamadığı ciğere mındar der :). Yabancılar da tabi ki az olacak her yer öyle insanlarla kaynıyor görmekten bıkmışlar yani herkes olduğu gibi orada ne olduğu belli yani ya tam müslüman olur ya da tam açık olur istediği gibi olur yani. Evet bakireliğede önem vermezler sadece sevdiği ile birlikte olan da var zevk için yapanda var bakire isen ne mutlu sana kendini o kadar erkeğin içinde eşine saklaman gerçekten çok güzel bir şey helal olsun. Azdır doğrudur çünkü böyle eğitildik bir laf vardır buralarda bilirsin İlişkiden çıkan erkeğe MİLLİ kadına ise OR... derler yazık..
Soran+1 yılAynen çok fazla ayrımcılık var. Benim arkadaşlarımdan da bakire olmayan var ama hiçbir zaman da kendimi onlardan üstün görmedim heh işte bakireyim onlardan daha masumum falan namus bence orda değildir. sadece tek bir şey den dolayı kızdım onlara hiç değmicek birileriyle olmaları ben sevgilimle pek cinsel ilişkiye girmeyi hiç düşünmedim düşünmem de sanırım çünkü bu çok özel benim için sonrasında pişman olucam biliyorum.. etrafta da görüyorum yani.. Namus kavramı çok farklı bende.. Kısacası şu böyle şeyleri takmadıkları için olursa yabancıyla olsun yani evleniyim diye düşünüyorum tabiki asla türk erkeğiyle evlenmem diye bir şey demiyorum ne olacağı hiç belli olmaz büyük konuşmamak lazım.
- +1 yıl
Aynen öyle senin gibi kızlar azaldı dürüst anlamında kızlar. Evet kesinlikle öyle değecek birileri ile ilişki yaşamaları daha iyi bence de. ve evet pişman olacaksın emin ol bende hiç yaşamadım ilkler her zaman özel olmalı. evet bence de büyük konuşmamak en iyisidir hayırlısı..
+1 yılGayet doğal bir istek dinen de rahat olurum diosan sorun yok. Ailenden birinin vefatında fatiha okumayı bilmeyen birini oraya götürmek sıkıntı değil ama inanışlar bir başkasını ve hatta seni bazen çelişkiye atar..
14 Yorumla
Soran+1 yılYoo inanıp inanmamak benim elim de yani kimsenin aklımı çelebileceğini düşünmüyorum öyle saf biri değilim yani :)
- +1 yıl
Anlatamadım neyse
Soran+1 yılYok anlat arkadaşım cidden ben anlamamış olabilirim.
- +1 yıl
İnanışlara saygımız var desekte içimizde görmeye tahammül edemeyiz bu senin mutluluğuna başka bakış açılarıyla kendini yargı altında bırakabilir öyle bişi olmaz dersen hayırlısı olsun :)
Hepsi öyle değil arkadaşım o saydıklarını ben türk erkeklerinde de gördüm.. Hepsini aynı kefeye koymayalım bence 5 parmağın 5i de aynı değildir sonuçta..
Beş parmağın besi birimi diyorsun yabancı uyruklu şahıslar için ama Türk erkegin için sıcak bakmiyorum sizdeki zzihniyet veya kafa nasıl bir kafa ben anlamıyorum millet te sıraya girmiş seni bekliyordu ama gün gelecek Türk erkeğinin kucaqina oturacaksin demedi deme04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım biraz düzgün konuşur musun acaba? Tabi ki sıraya girip beklemiyorlar beni aynı şekülde bende yabancı erkekleri sıraya girip beklemiyorum. Sen cinsini benden daha iyi tanırsın iyileri kadar kötüleri de vardır ama toplumumuz da kafa yapısı cidden çok eğişik.. Senin dediklerinin sadece bazılarına katılıyorum..
Soran+1 yılşekil de*
- +1 yıl
Ben düzgün konuşuyorum zaten üslubu bozuk tavrı değişik olan sensin kirmizi elmanın biri kurtlu çıktı diye elma yemekten vaz geçmek gibi birşey kırmızısı kurtlu sarısı yeşili değildir öylemi? Burada birşey paylasiyorsun saygı duyarim ama birini yargilarken idam etme ya da birini ayaqinin altında ezerken kendi ulusunun milletinin evladını bizler için diş bileyen ırkları bas göz üstünde tasiyorsun k. bakma
Soran+1 yılHiçbir Irkı baş üstünde tutmuyorum arkadaşım aşk evlilik ilişkilerini diyorum ben senin yorumun üstündeki yorumları okursan anlarsın..
Hakaret değilde canimm Türk erkekleri niye değil tamam çapkn şu bu varda özel sebeplerden dolayi oldgunuda dşünüyorumda yabanciyla anlaşmak zor olur onlar daha Raht bnce kz arkadaş vs. konusndaa gelenek görenek farki var, Türk erkeklerinin iyileride düzgünleride varr denk gelirse bulabilirsen o ayridaa Yinede türkle evlen derimm :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKafa yapısı arkadaşım altta ki gizli arkadaşa yaptığım yorumu okursan anlarsın:)
Soran+1 yılBir de hiç öyle değil etrafımda sevgilisi ya da eşı yabancı olan insanlar var bir kere bile kavga etmemisler şu zamana kadar çok ta iyi anlaşıyorlar ki bu dediklerimde tanıdığım yabancılarla ilgili yani hepsini tanıyamam sonuçta:)
Soran+1 yılYok öyle bir düşüncem aslında illa olsun diye değil ama türk erkeğinin kafa yapısı cidden yerlerde genelleme yapmıyorum bu arada aşağıdaki gizli arkadaşa yaptığım yorumu görürsen daha iyi anlarsın belki..
Farketmez insan gibi insan olsun bir de ailesi. Yabancı erkeklerle evlenmek zaten bu yüzden aile kültür davranış. Türk erkeğinin kalıplaşmış davranışlari falan var o yüzden zor oluyor ailede ama Türk erkeği derim ben bilemedim ama yabanci olursa o da olur of neyse :D
00 Yorumla
+1 yılAileden izin alacak kadar akilli bir kizin bekaret konusundaki tutumu ne olur acEp.
Bir ingiliz erkegine ''emme ben bakireyiiim'' dediginde adamin kosarak uzaklastigini hayal edemedim. Celisik cok sey sayilir tabi.
Kolay gele yeaa ne deyim. Tabi arap falan degilse.42 Yorumla
Soran+1 yılteyzemin kızı yeni evlendi evlendiği insanda yabancı evlenmeden önce anlatmış durumu eşi de saygı duymuş öyle bir şey yaşamamışlar. Diğerlerini bilemem ama hepside şey düşkünü insanlar değildir Tanıdıklarımdan dolayı söylüyorum.. Benim eski sevgililerimden çoğu bu yüzden ayrıldı benden hani istediklerini vermiyorum diye.. Eğer benim isteklerime saygı duymayacaksa koşarak uzaklaşsın zaten canım..
Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı. kesinlikle türk kürt arap Türkiyeli olmalı dışarda benim halimden, benim yaşadıklarımdan anlayan, aynı sorunları paylaştığımız, aynı sevinçleri yaşadığımız, bir millet olarak bütün olduğumuz , aynı havayı, aynı suyu, aynı coğrafyayı, aynı değerleri taşıdığımız, biriyle evlenmeliyim!!!
Bu demek değildir ki yabancıyla evlenmem müslüman olur istediğim gibi biri çıkar (ki çok zor) değerlerimizi kabullenir saygı duyar olabilir olmaz demniyorum...02 Yorumla
Soran+1 yılSende onun değerlerine saygı duyacak mısın peki arkadaşım? dinini değiştirmek istemiyor mesela? ben zaten asla demiyorum büyük konuşmuyorum kalp bu kimi severse zaten insanlar seveceği kişileri seçemiyorlar..
Benim icin onemli ayni devlet din kultur ;) turk e turkten baskasi olmaz
51 Yorumla
Soran+1 yılYabancıyla evlenip çok mutlu olanlar da var etrafımda akrabalarım da ben daha çok bakış açılarını sevmiyorum türk erkeğinin tabii hepsi aynı değildir..
Şahsen Türk Erkeği olsun istiyorum zaten öyle olacakta Türk gibisi var mı ya odun bile olsa romantik likleri bile çok şeker bana göre zaten başka dilde pek bilmiyorum :D
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyledir tabii ama bana hiç denk gelmedi canım bide bazılarının bakış açısı cidden yerlerde..
Soran+1 yılNe mutlu ozaman arkadaşım mutluluklar dilerim :)))
- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılbence bu kadar önyargılı olma :) herkes sanıyorki yabancılar melek. aynı barzo'nun sarışını olacak haha :) ama tabiki bu senin hayatın herşey istediğin gibi olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÖn yargılılık değil aslında türk erkeklerinin hepsi aynı demiyorum tabiki yabancıların arasında da vardır. tek tip insan nerde var zaten.
- +1 yıl
yani düşüncemi sorarsan, yarı türküm ve avrupadayım. Yabancı erkek artıları; bekaret sorgulamaz, yemek yapar :) genelde yani senden daha güzel yapar. ımm ev işlerini yapar ve... düşüncelerini ciddi anlamda önemser
ama.. geğirir tıksırır hatta çok samimi hareketler yapar :D hanzo gibi haha
Kendi memleketimin mis gibi erkeğini elin gavuruna değişmem ben.
40 YorumlaEvet büyük konuşmayayım ama bir Türk ile evlenmem
42 Yorumla- +1 yıl
neden
+1 yılMüslüman değilseniz evlenin ancak yok ben müslümanım diyorsanız evlenmeniz caiz değil o insan eğer müslüman olacak sa onada eyvallah tqbi
04 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanım etrafıma göre ama biraz deistliğe kaçıyorum.. benim için evleneceğim insanın dini önemli değil neye inanırsa inansın önce insan olması önemli. Kalkıp da oda bana dinini değiştir dese ne olacak ki buna da hakkı var ben müslüman ol dediğim de.
- +1 yıl
Haklı olabilirsiniz ama müslüman bir kız başka dinden olan biri ile evlenemez nikah olmaz yani haram olan bir evlilik olur siz deist iseniz buna inanmıyorsanız da birşey diyemem kendi kararınız size tek Tavsiyem ALLAH tan kendiniz için hayırlı bir eş istemeniz olur
Soran+1 yılÖyle istiyorum zaten gerçi evlenmeyi hiç düşünmüyorum. hani olursa yabancı olsun dedim tabi ki hayırlısı.. Belli olmaz yarın ne olacağı..
- +1 yıl
Bizim dinimiz güzel bir din zinaya bulaşmak tan sa evlilik hayırlı olur herşeyin hayırlısı tabi siz duanizi eksik etmeyin genede ALLAH tan ümidini zi kesmeyin
Bunu Türk kızlarına destek çıkmak için diyorum "Türk kızlarına kezban diyenler , olum anan Rus mu?"
20 Yorumlabende zenci dışında kimseyle evlenmem dedim viledayla kovaladılar :D
10 Yorumla
+1 yılpanpa şans işi bunlar bende belki koreliyle evlenirim ne biliyim :D
10 Yorumlaaslında yunan bır kızdan evlenme teklıfı aldım ve kabul etmedıgım ıcın cok pısmanım turk dusunmuyorum cok havalılar kendılerını lady gaga sanıyorlar romanyalı ya da fınlandıyalı dusunyrum
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki tabii sevmekte önemli yabancı diye illa evlenmende gerekmez :)
afedersin türk kızlarımız o kadar kalkmış ki kendilerini çok önemli sanıyorlar böyle giderse bende yurt dışından düşünüyorum ukraynalı ya da siyah bir eşde olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılDüşünebilirsin sen evleneceksin sonuçta Türk kızlarını da beğenmiyor olabilirsin kafa yapın uymaya bilir buna sonuna kadar saygı duyarım. Bu kendilerini önemli zannetmeleriyle ilgili değil..
Soran+1 yılArkadaşım öncelikle diyim ben o tür kızlardan degilim benim için kafa yapısı önemli ama her kızda biraz yakısıklı olsun ister sen de istersin yüzüne bakılacak birini doğruya doğru. Paraya bakan kızlara bir şey diyemiyorum. Öyle insanlardan nefret ederim. Mesela ben her türk erkeği böyle böyle demedim sende her kızı aynı kefeye koyma bence :)
Soran+1 yılPardon ama srfsz bjr insanmıs aldattıysa olay bitmiştir zaten.
+1 yılYabancılar sana kucak açmıştı..
Olacaksa benim milletimden benim dinimden olacak.13 Yorumla
Soran+1 yılBenim için mutluluk daha önemli.. İlla tutturmam yabancı olsun ya da türk olsun diye sadece böyle düşünüyorum belki kaderimde başka şeyler vardır..
- +1 yıl
Sorunu tekrar gözden geçir. Sorun öyle demiyor.. Her şey nasip.
Soran+1 yılGözden geçirdim sende bir gözden geçir bence.. Asla türk erkeğiyle evlenmem diye bir şey geçmiyor sadece düşüncemi dile getirdim.
+1 yılKimle evlencez yabanciyla isiniz zor onlar rahat insanlar baska kizlarla sevgili gibi dolasir evine gidr yemek yer ystar davulun sesi uzaktan hos gelir
04 Yorumla
Soran+1 yılHepsi öyle değil arkadaşım o saydıklarını ben türk erkeklerinde de gördüm.. Hepsini aynı kefeye koymayalım bence 5 parmağın 5i de aynı değildir sonuçta..
- +1 yıl
Ozaman turklerde ayni degildir oyle degilmi celiski yaratiyosun
Soran+1 yılZaten bütün yorumlarımda bunu söyledim diğerlerini okursan görürsün arkadaşım.. tabi ki adam gibi biri olsun düşüncelerimle düşünceleri aynı olsun böyle birini istiyorum..
- +1 yıl
Boyle turk erkegi cok var ona kalsa bende yabanci isterim en azindan kapris yok havalari yok tipiydi parasiydi bbunlar yok sicakkanli ama bir turk kizi olamaz onlarda rahat insanlar ben onun erkeklerle olan muhabbetlerine gelemem
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. senin gibi bir takıntım yok kimi seversem onunla evlenirim
16 Yorumla
Soran+1 yılBenimki takıntı değil arkadaşım sadece düşünce..
Soran+1 yılBen Türk erkeklerine keko diye ya da başka türlü hakaretler etmedim.. var mı dersen cidden var aralarında ama hepsini bir kefeye koymadım.. Ama Türk erkekleri onlara yüz vermeyen her kıza Kezban ya da her açık giyinen her kıza aranıyor damgasını yapıştırıyorlar.. tabii hepsinden bahsetmiyorum mesela sen böyle düşünmüyorsun sanırım.. Bu arada bir daha söyleyeyim takıntı değil benim ki düşünce..
Soran+1 yılBöyle düşünüyorsan ne âlâ.
Aşk İlişkileri konusunda 583 cevap paylaştı. bir ara bende öyle düşünüyordum ama çevremde bir kaç kişi gördüm aynı kültür cidden önemli normal sevgili yabancı olabilir ama evlilil türkle şart
012 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyarım arkadaşım ama ben öyle düşünmüyorum açıkcası yabancıyla evlenip de mutlu olanda gördüm..
- +1 yıl
daha önce Türk erkeklerinin erkekliğini onurunu aşağıladın mı
Soran+1 yılarkadaşım saçmalama istersen aşağılık kompleksi mi var sende kusura bakma da senin kadar ciddiye alıp yani üstüne alınıp yorum yapan yok burada.. Niye aşağılayım benimde babam Türk.
- +1 yıl
sana değil @crazygurl buna diyorum yabancı erkekleri bizden daha erkek gören varsa sakın Türkle evlenmesi, n
- +1 yıl
bakıyorum millet türk erkeklerine saydırıyor erkekliğini onurunu aşağılıyor böylelerinin Türk erkeğiyle evlenmesini istemiyorum
- +1 yıl
Türk erkeğini aşağılarmıydın eskiden
- +1 yıl
tamam Türk erkeği nasıl zafer kazandı ama :D
Soran+1 yılçok saçma bir insansın ya kusura bakma kalbini kırdiysam ama bak düşünceni söylüyorum fiziksel değil senin gibi biriyle kimse evlenmez. şu kafa yapını değiştir bir kendine özgüvenin gelsin.
- +1 yıl
"Türk erkeğinin zaferi" şaka yaptım yav
+1 yılYurdumun güzel insanları yeter bana :) senin kendi fikrin tabi biz bisey diyemeyiz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbulursan yabancı banada yolla. nerden bulcan yabancı. her yer türk
20 Yorumla
+1 yılneden öyle düşünüyorsun Türk erkeğini aşağılarmısın
09 Yorumla- +1 yıl
yabancı erkeklerin bizden daha iyi, üstün olduğunu filan düşünüyormusun
- +1 yıl
demek saygı gösteriyorsun bende sana saygı çerçevesinde konuşucam ama cevap ver
Soran+1 yılYoo hepsini demiyorum ki ben.. altta ki yorumları okursan anlarsın...
- +1 yıl
neden illa yabancı bişzden üstünmü tutuyorsun
- +1 yıl
ne gördün yav Türk erkeklerinde hangi özelliklerinden soğudun
Soran+1 yılSenden ve senin gibilerden üstün görüyorum evet arkadaşım bir bak bakalım burada senin gibi her tarafa saçma saçma yorum yapan var mı saygı duyuyorlar kısmen ama sen?
- +1 yıl
benden üstün gör ama Türk erkeğinden üstün görme ben takıntılıyım yabancı erkeklere meraklı olanlara karşı içimde nefret var Türk erkeğinin çok aşağılandığını gördüm
Soran+1 yılNeden acaba düşündünmü arkadasım bazıları yüzünden kurunun yanında yaşta yanıyor aşağıda kızlara yaptığım yorumları bir oku istersen..
- +1 yıl
Türk erkeğinin zaferi diye şaka yaptım yav diğerlerinde ise cevap vermeden dayanamıyorum bazen
Din önemli değil de Türk olmalı. Irkçılık var biraz bende sanırım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBana göre de din önemli değil ırkta önemli değil aslında sadece Türk erkeklerinin tabii bazılarının bakış açısı cidden çok cahilce bu site de öyle sorular öyle cevaplar görüyorum ki anlatamam yani belki denk gelmişsindir tabii içlerinde iyiler de var hepsini bir kefeye koymuyorum ki türk erkekleri bu sitedekilerden ibaret değil..
Yep. Hatta ben direk evlenmem diyorum ama illa biri kandırır heralde dur bakalım :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. "Sen mutlu ol da kızım gerisi önemli değil" Bu lafın ne kadar yalan olduğunu sonra anlıyacaksın
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden yalan olsun benim mutlu olmam önemli değil mi evlatlarıyım sonuçta ki babamı da annemi de gayet iyi tanıdığımı düşünüyorum yalan olsa anlayacak kapasitedeyim yani sonradan öyle bir şey oldu diyelim zorluk çıkartmayacaklarına eminim. Doğru düzgün de sordum yani.
Soran+1 yılOlabilir de ben ailemi tanıdığım için bir problem olmaz diye düşünüyorum..
+1 yılYabancıları sütten çıkmış ak kaşık mı sanıyorsunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılSorumu tekrar okuyun istersen.. Bir de altta ki yorumları..
- +1 yıl
Tamam aynı sorum hala geçerli.
Soran+1 yılTamam cevap veriyim bende Hepsi sütten çıkmış ak kaşık değil tabiki her insan aynı olamaz 5 parmağın 5i de aynı değildir.. Bende bir soru sorayım Türk erkeklerinin hepsi sütten çıkmış ak kaşık mı acaba?
- +1 yıl
Evrensellik - Kimse değildir.
+1 yılTürk kızları ile dvlenirim.
Türk erkeklerle evlenmem.10 YorumlaEvlenmeyi düşünmüyorum zatende, düşünseydim sadece Türk biriyle düşünürdüm.
00 Yorumlagenel olarak evliliiğe karşıyım ırklarla sorunum yok :)
00 Yorumla
+1 yılsonucta gidicemiz yer aynı sıkıntı yok herkes türk alcak bazıalrı harıc tabı herkes demıyorum..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl mutlu olmak istiyorsan öyle yaşa.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılcıksss obamanın kızı da olsa beni istediğim gibi sevmiyosa evlenmem
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum, diyelim evlenirsem o da amerikan bir kızla olur orada kalmak için.
00 Yorumla çok güzel olur dil problemi olacağı için bol bol beden diliyle iletişime geçeriz :)
00 Yorumla
+1 yılYerli yabancı farketmez insan olsun yeter :)
30 Yorumla
+1 yılBende düşünmüyorum almayaya gideceğim
22 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
yabancı erkek meraklısımısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, hiç düşünmedim boyle.
10 Yorumla
+1 yılÖnce dini sonra ırkı benim için.
Ki zaten Müslüman olmayan biriyle de evlenemem.115 Yorumla
Soran+1 yılsaygı duyarım arkadaşım aynı şekilde Türk olup hristiyan olsa hani yabancıda demiyim. Çok seviyorsunuz birbirinizi ama o dinini değiştirmek istemiyor bu durum da ayrılacak mısınız? sorumu da yanlış anlama sakın ciddi ciddi soruyorum.
- +1 yıl
Müslüman olmayan biriyle hiçbir şekilde başlangıç yapmam.
Hadi diyelim oldu; tabiki ayrılırım. Allahı karşıma almak haddim değil.
Soran+1 yılNeyse düşüncelerimiz cidden çok farklı ben de Allah'a inanıyorum sonuna kadar ama inanma stilim farklı galiba..
- +1 yıl
Allaha inanmanın stili mi varmış?
Soran+1 yılStil dediğim daha farklı bir şey hoşgörülülük. Ben Allah'a sonuna kadar inanıyorum benim inandığım Allah hoşgörülüdür vicdanlıdır iyiyi kötüyü ayırt eder o her şeyi görendir senin deminki yorumuna göre öyle dedim sen birini sevdikten sonra dini yüzünden benim inandığım Allah bağışlayıcıdır sevginin yanındadır karşıya gelmez herkesin inanma şekli farklıdır benim de böyle şu an karşılıklı oturup konuşsak daha iyi anlatırdım Buradan bazı kelimeler yanlış anlaşılabilir..
- +1 yıl
Allaha inanıyorsan kurallarına uymak zorundasın.
Allahın kurallarından haberin var mı?
Sen bu günahı bile bile yapacaksın.
Allah her zaman tövbeni kabul eder tabi ama "Ben yapayım ne de olsa Allah affediyor" demek kendini kandırmak olur. Belki de Allah bunu kabul etmeyecek bilemezsin.
Soran+1 yılBelki kabul edicek bunu da sen bilemezsin arkadaşım çok büyük bir günah işlemiyorum ben eğer seversem evlenirim.. Günahsa da çekerim arkadaşım. Hiçbir şeyi bilemezsin.
- +1 yıl
Ahhahahhaahahha kız git ocağı aç , yak , elini üstüne tut ne kadar dayanabiliyorsun bir gör.
Küçücük ateşe dayanamayıp elini çeken günahkarların "Ben ceza mı çekerim ney kiii yaaa?" demesi kadar gülünç bir şey yok. He canım he, Hulk'sun sen zaten.
"Çok büyük bir günah işlemiyorum" demen ne kadar bilgisiz olduğunu zaten gösteriyor... Yazık.
@sametiedi 🙌🙌😄
Soran+1 yılSen dört dörtlük müsün hayırdır arkadaşım bu olmasa bile başka günahım vardır belki onu çekicem sen de aynı şekilde ben adam mı öldürdüm birine iftira mı attım birinin hakkını mı yedim ya da hadi şunu da diyim erkek olduğumu farzet birine tecavüz mü ettim? Müslüman olmayan birine aşık olsam evlensem bu olur günahım bundan dolayı da cezam neyse çekerim sen hala benim ne demek istediğimi anlamadın bu kafayla devam et ne diyim.. Aç elini ocağın üstüne koy dayanabiliyor musun bakalım nedir ya bundan ibaret mi zannediyorsun sen cehennemi?
- +1 yıl
Ona bile dayanamıyorsum cehennem ateşine hiç dayanamazsın anlamında söyledim. Ama anlayana işte...
Zina çok küçük günah ya zaten. Pardon... (!)
Neyse tartışmaya değmezsin.
Ben dört dörtlüğüm demedim ayrıca. Uyardım...
Allah ıslah etsin. İyi günler. ^^
Soran+1 yılpeki arkadaşım hiç mi sevgilin olmadı senin oda zina açık mısın bilmiyorum ama oda zina bir erkekle tokalaşmak zina konuşmak zina göz göze gelmek zina senin olmayan bir erkeğe başka gözle bakmak zina ona bakarsan sende benim dediklerimi anlamıyorsun. Bilemezsin hiçbir şeyi gidip görmedin ateş nasıl yakıyor sende bilemezsin. Nasıl yargılanacağız bilemezsin bunları..
Soran+1 yılVe son olarak sen de tartışmaya değmezsin o zaman. Kalbini kırmıyım diye kelimelerimi düzgün seçmeye çalıştım. Ama sen gayette insanların kalplerini kırmayı biliyorsun. saygı çerçevesin de bile konuşmayı bilmiyorsun.
- +1 yıl
Ahahahah Allahım ya Rabbim sabır ver.
Soran+1 yılBence sabırdan çok akıl fikir versin. İyilikle konuşuyorum hala gır gır peşinde dalga geçmeye çalışıyorsun benden de küçüksün ayrıca senin yaşında kardeşim var benim. Çok iyi yetişmişsin bravo.
Ne diyim sana bir de bana sevaptan günahtan bahsediyorsun :)
Bende yabancı biriyle evlenmek isterim ama zor
20 YorumlaAaa bende yabancıyım tesadüfe bak :)
00 Yorumla
+1 yılben severim Türk Kızlarımızı
10 YorumlaMüslüman bir Erkekle Evlen de...
24 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman olup olmamasıyla pek ilgilenmiyorum adam gibi adam olsun ırkta farketmez tabii ki..
Soran+1 yılYok değilim. Sadece din konusunda ayrım yapmıyorum.. Cezam neyse çekerim öbür tarafta yapacak bir şey yok. Ben ona dinini değiştir desem oda bana dicek doğal olarak en iyisi birbirimize karşı bu tür şeylerde saygılı olmak bana göre kötü bir şey değil bu ki yarın evlenicem diye de bir şey yok orta da sadece düşüncemi söyledim kader bu belki türk biriyle evlenicem o yüzden büyük konuşmayı pek sevmem..
+1 yılBen direk evlenmem diyenlerdenim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbüyük konuşmayalım bence ne olacağı belli olmaz sonuçta :) belki bende yabancı diyorum ama türk biriyle olur belki..
- +1 yıl
Büyük konuşmuyorum bence. Ben sabit fikirli insanım fikirlerim değişmez.
+1 yılirk farketmez devletin nikahina da karsiyim panpa.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben hiç evlenmem diyorum.
00 Yorumla
+1 yılTürk erkeğiyle evlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bende türk erkekleri sevmiyorum
46 Yorumla
Soran+1 yılBen sevmiyorum demiyorum daha çok bakış açılarından dolayı düşünmüyüorum ama illa da yabancı olsun demiyorum..
- +1 yıl
bizde bayılıyordduk sanki hainlere neden sevmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılDeğerimizi bilmiyorsunuz
- +1 yıl
aslında değerinizi bilen varda siz rus kızı sorusu görünce hemen yabancı erkek meraklısı oluveriyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSizde rus kızları seviyorsunuz
- +1 yıl
eeh başlıycam bu muhabbetlere artık rus kızları güzel ama türk kızını tercih ederim hepimizde senin dediğin gibi değiliz Türk kızını hor görmüyoruz asıl sen Türk erkeğini hor görüyorsun bahane uydurup duruyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 926 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmamak şartıyla asla öyle bir şey yapmam
00 Yorumla
+1 yılbende kız olsam aynı senin gibi düşünürdüm
01 Yorumla
Soran+1 yılmesela yani sen kendi cinsini daha çok tanırsın olumsuz yönleri nelerdir yani neler olduğunu düşünüyorsun?
+1 yılBen evlenirsem Türkmen kızıyla evleneceğim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. ne varsa türk kızlarındadır
00 YorumlaTürk olsun bizim olsun
00 Yorumla
+1 yılsen nedensin nerelisin?
00 YorumlaTürkle evlenmem
00 YorumlaSenin görüşünde değilim ben
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar sizde Türk kızıyla ya da Türk erkeğiyle evlenmem diyenlerden misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler