Sevgilim kürt ben türküm Türk kürt ayrımı yapan bir ailem asla yok hatta kürt arkadaşımda var ama ailem sen orda yapamazsın diyor Sevgilim aşiret cok kalabalıklar misafir gelir gider sürekli ben o kadar misafir ağırlayamam kaynanam cok görgüsüz birsuru altın takar ben o kadar altın takmam beni yetişme tarzım onun yetişme tarzı çok farklı sizce napmaliyim sevgilime hatayda yaşayalım diyorum kabul etmiyor annesiyle aynı şehirde yaşayamam ben yönetmeye çalışıyor cok misafir gelecek babama daha demedim büyük ihtimalle oda sen orda yapamazsın der napmaliyim Sevgilimle sorunumuz yok ama annesi girerse araya bizimde aramız bozulur evlenip ayrılmak istemiyorum hayatı zindan edemem kendime (kürt Türk ayrımı yapmiyorum arkadaşlar sadece yetişme tarzımız farkli ben hiç iş bilmem ancak kaynanamdan ve akrabalarından uzakta yaşarsak sorun olmaz o yuzden bunu diyorum lütfen başka yerlere cekmeyin)
Güncellemeler
+1 yıl
Ben 22 yaşındayım sevgilim 29 ben çalışmıyorum sevgilim mühendis ama gayrimenkul danışmani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tabii ki evlenebilirsiniz ama onlara ayak uydurmak biraz zorlanabilirsin bunun için bence çok iyi düşün derim.
Uyduramam iste giyimim konusmam oturup kalkmam hı uygun değil onlara aynı şehirde olursam eşimle cok sorun yaşarız
Sen evlenme boşver soran
O zaman evlenme hiç üzülen sen olursun ben de Kürt düm ama aşiret kızı değilim benim ailem beni hayatta aşirete vermezler
Bende kürdüm ama aşiret değilim ama aşiretleri iyi bilirim ve sana önerim evlenmemen adama yazık olur
@United11 kıza yazık olur
Istedigim yerde yaşamazsanız evlenmem zaten asla gitmem ailesiyle aynı sehire
Aşiret aileleri gelinlerinin sözünü dinlemezler hayatınızı asla riske atmayınız aşiretler topluluk halinde yaşarlar sülalece seni asla eşin dinlemez
Evet o yüzden ayrilacagiz galiba Şu an aramiz bozuk bu yüzden
Senin için çok üzüldüm ama emin ol ki ilerde daha çok üzülecek
Benim abim de Türk bi kızla evlendi cidden çok farklılıklar var. Eşinin ailesiyle aynı yerde oturmayacaksan eğer evlen ama diğer türlü çok bıkarsın
Evet bende ayni yerde yaşayacaksam evlenmem ikna etmem gerek tek erkek göndermez ailesine aslında olay Türk kürt cidden degil yanlış anlaşılmasın ama Türkle kurtun yetiştirme tarzı herseyi farkli
Anladım ben seni ve cidden misafir şu pandemi döneminde bile bitmiyor. Kendi evin de olsa asla dağınık olamaz, ben bu şekilde büyüdüğüm halde gerçekten çok bıkıyorum Türk kızları buna alışkın değil bide eşinle baş başa kalmak için fırsat ararsın aynı şehirde oturursan yani zor. Hatay nasıl bilmiyorum ama bizim gelin konyalı yaptığı bazı şeyler de bizde ayıp karşılanıyor büyüklerinin yanında eşinin elini tutmak sarılmak falan ilk başlarda çok yadırgıyodum ben bile anneme karşılık vermesi gibi şeyleri ama onlar bizimle aynı şehirde değil geldikleri zaman da idare ediyoruz. Aynı şehirde yaşasak sürekli bi kaos ortamı olurdu galiba 😃
Bende aynı şehirde yasamam zaten o yüzden tartışıyoruz simdi ayrılsam kürt diye oda haksızlık böyle bi insan değilim onun dışında benim giyimim konusmam asirete uygun değil ben sadece kocama bakar yemek yaparım ama misafir felan alacak durumda degilim
Ve sürekli çocuk yapmamı beklicekler sevgilim tek erkek o yuzden göndermeler başka yere aynı sehirden ev almislar
Orda yaşayabilmen için ailesinin seni kendi kızları gibi benimsemesi gerek. O olmazsa bişey dedikleri zaman lafını esirgemeden söylemen ve eşinin senin arkanda durması gerek. Böyle susarlar. Eğer hassas bi yapıya sahipsen içlerinden biri olarak ayrılmanı tavsiye ederim zamanla alışamazsın
Ben altta kalmam sevgilimde bana kızar o yuzden aynı yerde yaşayacaksak olmaz dedim
Sevgiliyi hadi ordan et paraları al yurt dısına kaç hayatı yaşa
Para çok fazla var ama annesiyle aynı şehirde olursam ise yaramaz😅 burnumdan getirir
Çok kötüsün 😁
Aşiretten kaçacakmış peh 😂😂
@United11 😂😂çok kolaydı sanki çocuk oyuncağı zanneti galiba arkadaş
@Tubaacelyaaa yapamam zaten oyle bisey ben şehir dışına ikna edemedim yurt dışı imkansiz
Kız boş yeni birini bul kendine
hiç evlenme aileni dinle
Leş gibi kokarlar
aşiretler senden benden zenginler o kadar para var bi parfum almiyorlar mk
Haddini Bil sevmiyorsan bana saygı duymak zorundasın
Kendi leş gibi kokuyordur muhtemelen 😂😂
nerelisin sen dostum?
Kars lıyım dostum
karsta asiret mi var dostum
var dostum araştır sonra gel
dostum madem asiretsin git kendine dogru durust parfum al o kadar paraniz var madem ve gelipte burda kudurma kizin yazdiginda kudurduguna göre demek ki kotu kokuyon kiza patliyon dedigi zoruna gidiyor
@burak2s0 Yok birader senin kendin kokundur o iftira atma millete
hahaha toplanmislar aglamayin ezikler
Burak gitmiş Türkiye de ne kadar aşiret varsa koklamış
@burak2s0 ajahah eee leş gibi kokmuyorsan neden bu kadar alindın ki