Yoksa büyük ihtimalle yabanciya gidecegim olmazsa.
Türkiye den olcak kendimcee istiyorum ama pilanimda bu var =)
Türkiye den olcak kendimcee istiyorum ama pilanimda bu var =)
Çelik gibi sinir,taş gibi bir sabır ve psikolojik desteğiniz varsa sevin yoksa hayatınızı öyle bir yıpratır ki siz bile anlamazsınız ne olduğunu düzenli kıskançlık kavgaları muaayyer ayrılıklar adını aşk sandığın umutsuzluk tükenişi aldatılmalar aldatmalar ooooo haci uzak dur..
eVET OLABİLİR, AMA tÜRKİYEDE YAŞAMAK KOŞULUYLA. iŞİM OLMAZ gAVURİSTANLARDA FİLAN. hEM ZATEN İŞİM İCABI DELİ DİVANE GEZİYORUM O MEMLEKET SENİN, BU MEMLEKET BENİM.
türk erkek tabıkı ben gurbetçiyim tercihim turklerden yana
Cevap
19Cevap
insan insan içindir hanımefendi, önce insan sonra ırk din yurt dışı içi falan... içi iyi olduktan sonra kabuk sadece aldatıcı bir nesnedir sadece. bu sebeple kişiliği tamamsa gerisi sorun değil
neden olmasın anlaşabiliyorsam olur ama almanyada doğup büyüyen biri bizim ülkeye adapte olabilirmi bilemem sonra hürrem gibi kaçıp giderse almanyaya hoş olmaz
Bana yabanci kiz olmasin da Antartikadaki Turk kizi ile bile evlenirim.
Evine sahip çıkıyorsa neden olmasin yoksa laylaylom kim evlenir kendini avrupaya atmak için evlenir sonra oturma izni alinca boşanir :D
bunun gibi güzelmisin ben bu gurbetciye hastayım
https://www.youtube.com/watch?v=djzguBTQhMcYurt dışi yurtici farkedermi. Evlenmeye kara verdigim kisi Dünyanın obür ucunda olsa farketmez
Aradığım kriterlere uygun olursa neden olmasın? :D nasıl biri bu gurbetçi kız? :D
olabilir ben yurtdışından düşünmüştüm birini (almanyadan) ama olmadı nasip kısmet
Turkiyede yasayan bir kizla asla evlenmem..ama gurbetci bir kiz ise hani ülkede olduguna ve benden onceki yasantisi beklentisi ve burcuna bagli
nie olmasın oda insan değil mi hemide türk... ben alayım seni varır mısın bana
olur neden olmasın. ama evlenmek için daha gençsin sanki:)
Hemen bana yaz eğer birini bulmadıysan
olur tabi niye olmasın be yaw..insanız hepimiz..
Seç beğen al buradan birini :)
hayır,çingene onlardan kafi
Sen baya güzelsindir tahminimce
Hala geçerli mi acaba ☺️
kapağı yurt dışına atayım diye olurum evet... :)
Ben isterdim...
Evlenmem. Onla bunla değil, komple evlenmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar