Bir erkek olarak Müslüman olması değil de benim için bakir ve eğitimli olması daha önemlidir. Bakir biri olarak onlarca erkeğin üzerinden geçmiş, pis salyalarıyla vücudunu kirlettiği bir kadınlar evlenmek yakışmaz ve benim midem kaldırmaz. Kızlar içinde dinimizde şöyle bir şey var sünnetsiz erkekle evlenilmez ve bu Kur'an'da da geçer. Teşekkür ederim
Türküm. Irkçı değilim her dil veya dinden insanla evlenebilirim yeterki sevgi, saygı olsun. Din'en Bi sakıncası yok lakin, Müslüman bir kadın için evleneceği erkeğin Müslüman olma zorunluluğu var din'en.
Bende bu çifti ağzım açık kalarak izledim 🙄 Ne biliyim Rizeli bir kız babası elin Korelisine nasıl kız verir 🙄 Bende karadenizliyim benim babam beni evden kovardı kesin aileden aileye fark var demek ki
her kuş nasıl ki kendi türü ile uçuyorsa ben de Kültürsüz bir kız ile evlenmem yine de büyük konuşmayayım amma her kuş kendi türü ile uçar kültürsüz hangi ırktan olursa olsun evlenmem amma farklı bir ırktan kız olursa evlenebilridim bilakis rus kızı ile japon Alman vesaire çünkü kültürlüleri çok
Biliyorum musluman olduğunu çok tatlı çiftler. Zaten oyuzden düşüncem değişti önceden hep Türk olsun derdim. Ama bunları gördükten sonra fikrim değişti çünkü çocuk onu cidden seviyor ve elinden geleni yapıyor kolay değil başka bir ülkede yaşayıp tamda onlar gibi olmak. Ben Hollanda’da yaşıyorum ve şahsen halen bir Türk gibiyim kendimi değiştiremiyorum burda doğup büyüdüm halde
Türk olması öncelikli. Yabancı da olabilir ama önce kendi rızası ile islamiyeti seçmesi lazım. İçine sinmesi lazım. Öyle evlenirim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evlenirim, din umrumda değil evlendiğim zaman onu dininden uzaklaştırırım ama dil büyük bi sorun olur o yüzden dilini öğrenebileceğim bi yabancı seçerim amerikalı ilk tercihlerim arasında. Düşünsene yabancı eş kriterin arasında yakışıklı karizma kriterleri yok. Dil, güç ve fırsat kriteri var, ah usa ah nelere kadirsin sen, bi dene bulamadıh amarigalı bi herif 😃