Sevgilim ile ayrı şehirlerde yaşıyoruz senede bir görüşüyoruz çok soğuk davranıyor

merhabalar. sevgilim ile tamı tamına 5 senedir birlikteyiz. 3 sene önce okul için eskişehir e gitmesi gerekti. ben izmitte yaşıyorum. okul için şehir değiştirmeden önce istanbulda yaşıyordu arkadaşlarımın düzenlediği gezide tanışmıştık. o istanbuldayken bir gün o geliyordu izmite birgün ben istanbula gidiyordum. hergün görüşüyorduk ama okul işi araya girince bayağı bir uzaklaşmış olduk. artık senede 2-3 kere görüşebilir olduk. görüştüğümüzde de çok soğuk davranıyor bana sürekli kavga ediyoruz. hergün günaydın mesajı atardık birbirimize artık atmamaya başladı ben atıyorum mesajları. kötü olan kısım ise en başa eskişehir yazdığım halde kocaeli üniversitesini kazanmış olmam. o günden beridir böyle davranıyor. sizce sorunu nedir? hayatında başka biri olabilir mi? yoksa sırf farklı üniversite kazandığım için mi böyle davranıyor? günlerdir gözüme uyku girmez oldu :(
Sevgilim ile ayrı şehirlerde yaşıyoruz senede bir görüşüyoruz çok soğuk davranıyor