Evet gençler sevgilinizle öpüşmek için ne kadar zaman geçmesini beklersiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBir kız kendini koruyabilmeli. sevgili olaylarınıda hic anlamıyorum ya neyse.
Mesela soyle bir ornek veriyorum aşıksınız ve nişanlandınız bir kaç gün sonra evleneceksiniz kesin tarih belli esyalar alınmıs ev tutulmus. Gelinlik damatlık konuklar hersey hazır. Nefsinize yenildiniz ve iliskiye girdiniz evlenmeden bir kac fun once nasıl olsa evlenicez dediniz. Ve sonra en iyi olabilecek ihtimali soyluyorum adam öldü? Ne yapacak bu kız. Bakire degil artık ve evlenmediler kime nasıl acıklayacak. Baska biriyle evlenmeyi nasıl dusunecek.
Biz ettigimiz laflara dikkat ediyoruz gelmis opusmek icin ne kadar beklerdiniz.
En kotu ihtimal adam iliskiye girdikten sonra bırakır hatta bir guzelde arkadas ortamında anlatır boyle serefsizler de var.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevginin nedeni olmadigi gibi sevmeninde zamani yoktur. ama bir insani tanimadan once hissetiklerin heyecanlarin aşk masum duygular onu tanidikca zamanla sevgiye donusur ve aşkla seversin opmek sarilmak elini tutmak... sadece dokundugun anda hissettigin onemlidir. ben ilk sevgilim umarim son olur 5. ayda elele tutustuk daha sonra da ilk opucugum altinci ayda atkinin uzerinden olmustu. Sadece ona baktigimda bile gonlumde bir tren sevgi seyahatine cikiyor icimde ucan balonlar kosan cocuklar mutlu olan bir aile kahkalar atiyor. Allah herkese omrunun sonuna kadar sakadaklet sevecegi insani opmeyi nasip etsin insallah
30 Yorumla
+1 yılKanka kiza gore degisiyor.
Benim eskisi 1 hafta gecmeden eve gelmek istedi geldi fazlasi oldu.
Ondan sonrakide cikali 1 ay olmustu sinemaya gitmistik , bayağı yakinlasmaya calisiyordu felan yanaktan felan opuyordu derken derken bu opmek istiyo dedim icimden. bir optum tokati yedim , kizda basti gitti sinema ortasinda * :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvleninceye kadar öpülmez sevgili!
Evlendikten sonra istediğin yerini istediğin kadar öpersin!
Kendini eşine saklamalı insan; öpücüğüyle de başka şeyiyle de!
Acele edip de sonradan it gibi pişman olmanın mânâsı yok!50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
183
Cevap
152Cevap
+1 yılkendiliğinden geliişiyo ki herşey... yani biz daha sevgili bile değildik... aramızda bişeler olacak belli ama ne zaman olacak bilmiyoruz... adam elimi tutmaya çekinirdi... elimi tuttuğu gün öptü bile bbeni... :D... öptükten sonra dönmüş diyo biz şimdi sevgilimiyiz diye... yani sevgili olmadan öncede oluyo işte... olayın seyrine göre gelişiyo herşey planla programla yürümüyü.. öyle de olmalı zaten.. işin içinde duygu varsa plan program işlemez...
10 YorumlaÇoğu evlenince, en az 1 sene,4 sene vs vs demişler. Parkta, durakta, otobüste sağda solda kimseyi görmüyoruz zaten (!) Yani bizim milletimiz bir gaz çıkardığını birde öpüştüğünü bir türlü itiraf edemiyor. Hep bir inkar etme durumu... Soruya gelince aradaki samimi bağa göre değişir. Spontane oluşması büyük muhtemel.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yıl6 ay,1 yıl falan denmiş.
3 ay elini tutmayalım,
6 ay öpmeyelim,
12 ay nişanlanmayalım.
Eeee bu hesaba göre evlenemiyorum ben :/
Doğru zaman geldiği zaman bir sıcaklık hissedilir muhakkak. Program yapmak ile olmuyor gönül işleri. Bir bakmışsın öpüvermişsin.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir iki ilişkimde hemen öpüştüm. ama bunun çok sıkıcı oldugunu gördüm. çünkü direk sevgili oluyosun. işin giriş gelişme flört bölümü yok. heyecanı kaçıyor bence. gercekten seviyosa bir erkek bence agırdan almalı. hemen öpmeye kalkmamalı. yoksa görmemiş gibi geliyo. ha içinden gelmiştir kötu mu dıyeceksiniz tamamda biraz daha beklesin iyice içinden gelsin öpünce daha guzel olur. küçük küçük herseyin anlamı olsun birden abanmayın öyle. yoksa cidden hiç bir heyecanı yok.
30 Yorumla
+1 yılbence süreyi beklemek sacma
uygun anda gelisir bu iki kiside ister öpüsürler71 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkişiden kişiye değişir cevap. muhafazakar kesimlerde belki nişana evliliğe kadar bile beklenir. kendi adıma muhafazar biri değilim daha rahatım ama erkek arkadaşım 3. haftada falan öpmeye çalışmıştı rahatsız olmuştum. birine tam anlamıyla alışmadan, onu kabullenmeden öpüşmek istemiyorum. bana göre sevgi yoğunluğu, görüşme sıklığı, önceden bir arkadaşlık olup olmamasına göre değişir ama 1. aydan sonra diyebilirim. ilk bir küçük buse :) gelen tepkiye göre ilersi olabilir.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur. gerçek muhafazakarlar da vardır elbet ama dediğiniz gibi gizli saklı yapan da mevcuttur
Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı. Opusmek icin evlenmeyi bekleyenler bu kadar coksa bu vurduranlar kim Allah askina?
61 Yorumla
+1 yılNe zaman arzular ne zaman onunla aramda bir bağ ne bileyim onu hissetmek istersem. Bu öpüşme muhabbeti çok basite indirgeniyor ama bence seks kadar özel bir durum yani. Güzel bir duygu olduğu kadar özel olmalı
00 Yorumla
+1 yılBunun zamanını düşünerek sıkıntıya girmeye gerek yok. Ne zaman iki tarafta kendini rahat hissedecekse olur olmaz bir yakınlaşma oluyor ve öpüşme gerçekleşiyor. Sırf öpüşme amacıyla bir ilişkiye başlayan var mıdır onu bilmiyorum işte :)
00 Yorumla
+1 yılİlk kız arkadaşımla 1 ay sonra öpüşebildim çekingen olduğum için kendisi öpmüştü daha sonrasında ise internette tanıştığım kız arkadaşım ile ilk buluşmamızda öpüştüm bu sevgilinin sana nasıl bir izlenim bıraktırdığına bağlı olan birşey
00 YorumlaAhahah resmen ahlak masası başkanı sorusu.
Size ne kimin ne zaman hangi vakitte öpüştüğünden seviştiğinden.
Hayret bir şey.30 YorumlaHiç bir sevgilimde beklemedim. Hepsiyle ilk buluşmada öpüştüm. Öpüşürüm.
Niye beklemek mi gerek? -.-12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Belli bir süre geçer karşıdaki insanı tanırsın Ondan güven saygı geliyorsa Zamanla içinden ne zaman gelirse insanın belli bir zamanı yoktur bence
11 Yorumla
+1 yılEvlenmeden once yakinlasmak istemiyorum, hayirlisi🙏🙏
40 Yorumla
+1 yılAçıkcası tahrik olmayı beklerim. Ya da doğru zamanı, onun bir sözü veya davranışı, kokusu beni etkilemeli, ama tabii ki utangaçlığımın geçmesi gerekli
06 Yorumla- +1 yıl
Burada yazan her şey doğru mu sence, bak fotoğrafıma var mıyım 24? :))
- +1 yıl
19 :)
- +1 yıl
Tişkür ettim
Evlenince tabi. Ben sunu anlamiyorum butun her seyi yasiyolar hevesleri kaciyor biryerden kopuyor sonra. Benim dusuncem boyle yani..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 ay 1 sene yazanları gördüm dumur oldum resmen. Yaa siz şaka mısınız bizimde çevremiz var arkadaş ortamımız görüyoruz okuyoruz yaşıyoruz. Ne 6 ayı ne bir senesi her çıktığınızla evlilik planları mı yapıyorsunuz. Şaka mı nedir yani :D
12 Yorumla- +1 yıl
O yuzdn gizlidn cwp veriosn anliorm 😊😊
Cevap sahibi+1 yılMesajla saldırmasınlar diye süper zeka arkadaşım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDirekt tanistigimizda opusuyoruz. lgbt birliktelikleri hizli ilerleyip cabuk tukeniyor.
Mesela heteroseksuel iliskinin 1 yılı bizim icin 7 yıl demek.10 Yorumla
+1 yılYa bilader kızların hepsı 6 ay 8 ay 1 sene demıs ulan * hangı kız olursa olsun buraya yorum yazanlarda farketmez ılk gun bıladerım ılk gun operım ya da opturur boş yapıyolar amkk nasıl ayar oldum ben gıdıyom !!!
20 Yorumla
+1 yılSevgilimse , adına aşk diyorsak
beklemenin bir anlamı yok20 YorumlaÖpüşmek her zaman erkendir bana göre.. Bir insanla başlayan bazen durmayabilir. Bu yüzden evleneden yapmak mantıklı gelmiyor.
10 Yorumla
+1 yılbelki masum öpücükler olabilir ama bence bu öpme işi ilişki gerçekten samimiyse olmalı yoksa ooo her sevgiliyi öpersen
00 YorumlaZaman beklemek ya da beklememekse mevzun sevmiyorsundur. Zira seviyorsan o anı kimse bilemez. Zamanı gelince olu verir. Ha işin pişirmek düşürmekse hiç bekleme zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılSureyle alakasi yok yeterince samimilestiyseniz iliskiyi biraz daha ilerletmek icin zaman gelmistir uygun bir anda ilk opucuk kondurulur sevdicegin yanagina
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdam bana bak yukarıda bişey var dedi baktığım gibi öptü bende ona öyle bir tokat adamın kafası o bir tarafa cevirilyordu nerdeyse hhhh dedim korktum sarıldım öylece adamın işi kolaylaştı evlenmeden opuşmuş oldum 🙈
00 YorumlaGenelde sevgili değilken, öpüşmeyle başları zaten ilişkiye, ilk öpücükten sonra arkadaşlığın ötesine giderim. Ayrıca hesap kitap olmaz bu işlerde...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk bulusmamizda opustuk ama sonradan igrenç bisey oldugunu iliskinin tadinin kactigini ve hizli yasanan seylerin hizli bittigini farkettim cok pisman oldum.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. O ne kadar zaman isterse o kadar.
Bana kalırsa, evlenmeyi beklemek gerek.10 YorumlaKendimi ne zaman hazir hissedersem ozaman tercih ederim ama ilk olacak olmasi herzaman secicilik yaratmistir daha cok zaman var
010 Yorumla- +1 yıl
Daha çok mu :D
- +1 yıl
Tamam :(
- +1 yıl
Canım mi nerden canım cicim oluyoruz hayrola :D
- +1 yıl
Sevgilim görmesin seni doğduğuna pişman eder bak
- +1 yıl
Kendisi çok psikopattır yeminle bak seni vurar affetmez
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. valal bir haftada öptüğümde oldu 3 ayda öptüğümde oldu :D sen kızı bir tart baktın izni var öp gitsin
00 Yorumla
+1 yılAy dur alti ay gecesinde ondan sonra opiyin denilen birşey değil bence. O an gelir, e birde doğru kişi olduğunu dusunuyosan..
00 YorumlaBen karşıdan beklerm bu hareketi. 1 2 hafta icinde opmeye kalkarsa cok iyi düşünmem. Onun dışındaki sürede kendiliğinden gelisirse mantıklı gelebilir.
10 Yorumla
+1 yılönce öpüşür sevişirsin zaten. olaya isim koymak, sevgili olmak daha sonra ki iş.
10 YorumlaAradaki elektirige bagli ilk saattede olabilir aylar sonrada bir yil sonrad :)
10 Yorumla
+1 yılDuruma göre. Evlenince demişler kendimi garip hissettim :p komik yani güldüm yeminederim
42 Yorumla- +1 yıl
diger dunyadada gulersin
- +1 yıl
Güleriz
+1 yılAnacım şimdikilerde zaman falan kalmamış anında öpüyor
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahahahahahahaah
+1 yılsevgilimse öpmek istersem hemen öperim. öpmek için beli bir zaman geçicek diye birşey yok.
00 YorumlaKızlar benimle ilk buluşmada öpüşüyor anlayamadım bu işi
00 Yorumla
+1 yılzaman beklemem isteğime göre 1 dakka sonrada olabilir 1 ay sonrada
00 Yorumla
+1 yıliliski basladiktan 1 saat 23 dk 51 saniye 17 salise sonra operim
00 Yorumla
+1 yılzamani ve ortami geldiginde anlarsin yine de daha erken falan diye dusunursen guzel bir ani bozmus olursun bence
00 Yorumla
+1 yılöpüşmeyi sevmem zaten, çok alışmış ve sevmiş olmam gerek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Flört döneminin uzunluğuna baglı degisir.
Genelde 2 ay..00 Yorumla
+1 yılbirkaç saat içinde öperim, olmadı en geç ertesi gün
00 YorumlaZamana Gerek Mi Var? Akışına Bırakırım Uygun Zamanda Öperim
00 YorumlaAnlık bir olay bu :) ilk gün de olabilir çok sonra da :)
00 Yorumla2. Buluşmada öpüştüm :D öyle şeylerin çetelesinide tutamam :)
23 Yorumla- +1 yıl
3. buluşmada da :))
+1 yılbunun zamanı olmaz gençler öyle bir an gelir öpüşürsünüz.
00 Yorumla
+1 yılBen ilk opusmemde 1 ay beklemistim iyikide beklemisim halada deval ediyo iliskimiz
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sart. sevgili mevgili palavra. allahin yapma dedigini ne diyee yapayim
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi beklerim.
Zina ya yaklaşmaktan sakının ız.10 Yorumla
+1 yılsevgilin seni öpsün bırak o kadar istekli görünme :D
00 Yorumlakendi rızasıda olmalı, pişmanlık duymasını istemem. beklerim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kalbimdeki kıpırtıları hisettiğim vakit. Tabi her zaman bu kıpırtılar olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce güvenmeliyim ona, gerçekten beni sevdiğini hissetmeliyim. Ben de onu sevdiğime eminsem zamanın önemi yok.
10 Yorumla
+1 yılilk buluşmada öpüştüm de oldu,.. hep ilk buluşmada öptüm sevgililerimi. zemini hazırladım tabii internette bir süre konuştuk :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. ılk zamanlarda zaten olmazda sonrasında uygun bı anda olabılır
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 5 ay dokundurmadım, şimdi bakire değilim bende anlamadım nası oldu neyse bak yine aklıma geldi
20 Yorumla
+1 yılYani bir iki hafta geçsin eğer taniyorsam önceden.
00 Yorumla- Devamını Gör (275)
Devamını Gör(320)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt