1 ay oldu ve beni öptü. Tepkimi koydum ama bilmiyorum. İzin verirmiydiniz böyle bir şeye doğal mi sizce
Cevabın nedir?
Bu hislerle alakalı bir şeydir. Seni öpmek istemiş ki bu sevgilin, demek ki duygusal anlamda da yakınlık istemiş. Böyle şeylerin bilimsel olarak bağlılığı %70 arttırdığını duymuştum. Kaldı ki sevgili olmadan da çok daha ileriye gidenler var. Son ilişkimde çok karşı olmama rağmen ilk buluşmada kendime göre ileri gitmiştim çünkü onu kendime çok yakın hissetmiştim. Sonrasında 1 buçuk yıllık birliktelik yaşayıp severek ayrılmak zorunda kalmıştık. Hakkımda ne kötü bir şey söylediğini duydum bunun için ne de ben kötü bir şey düşündüm. Kısacası gayet doğal bir şey, için rahat olsun :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya bunun 1 ayı 2 ayu yoktur ki. Ki öyle kafasına estiği için öpmemiştir. Sende o izni vermiş olmalısın. Bu bakışlarınla olur sözlerinle hareketlerinle. Erkekler eğer karşılarında etkilendikleri sevgilisi varsa ufacık birşeyden bile hemen harekete geçerler.
Koyduğun tepkinin arkasındaysan hala. O zaman bu tarz yakalşımlar için tavrını en baştan söyle, göster.. O da yerini bilsin.
Ama yok koyduğun tepkiden pişman olduysan. Ah elimden gitmesin kaybetmeyeyim ayrılmasın diyosan. Baştan kendi hayatında kaybettin demektir.20 Yorumla
Evlenmeden önce yapılan iliskiye ve öpüsmeye karsiyim. o kisiyle evlencegin garanti degil yarin bir gün baskasiyla evlendiginde o kisinin suratina nasil bakicaksin utanmicakmisin.. allah sizin gibileri temizlere nasip etmesin ne diyeyim.
724 Yorumla- +1 yıl
@akrepp_ kardes guzel konusmusun ağzına saglık
Soran+1 yılHaklisin bende pişmanım ama biranda oldu keşke öyle bir şey olmasaydı vicdanım rahat değil ya
- +1 yıl
@akrepp_kardes bıde pısmanım dıyorlar ona uyuz oluyorum boyle ıse bır anda olmusta keşke olmasaydı dıyolar bıde vıcdanı rahat degılmıs gordunmu
- +1 yıl
@krepp_ kardes uckurun pesınden gıdıyolar kırlenmek boyle degıl bı temas oldumu kendılerını bırakıverıyorlar
- +1 yıl
böyle düşünen bir erkek görünce şaşırdım bravo
- +1 yıl
@adisimyadaherneyse boyle dusunen erkek ılk defa mı goruyon cok boyle erkek sen daha oncede rastlamadıysan orasını bılemem adam haklı sence pekı
- +1 yıl
@Akrepp_ kardes namuslu olan erkekte var namussuz erkegın ustunde oranla tabıkıde kızlarda da namussuz kadar namuslusuda var ama ustunde oranla az bence
- +1 yıl
@Akrepp_ grdsm evet herkes bıseyler yasıyo cınsellık yasıyo bırlıkte oluyo namuslu kız cok zor bulmak allah namuslu kısılerle karsılastırsın dıyorum nedeyım kımın elı kımın cebınde bellı degıl bugun burda n bı kız dedıkı ben bara gıtmek istiyorum aılemden gızlı demıs kız arkadaslarla bı kactane de erkek var yakısıklı demıs bende dedım senı sarhos edıp barda dans ederken kendını yatakta bulursun dedım bana dedıkı ben zaten bakıre değilim dedı bu nedemek
- +1 yıl
- +1 yıl
@yasin_1406 adam haklı demiyorum ben böyle olduklarını bildiğim için zaten çıkmadım bile kimseyle ben çevreden gördüm okuldaki kişileri gördüm burası zaten bataklık ordan yola çıkarak söyledim
- +1 yıl
@adisimyadaherneyse boyle olduklarını nasıl bılıyosun kımseyle cıkmadın yanı cevreden ne gordun kı okulda ne olup bıtıyo burası beter zatende
- +1 yıl
@Akrepp_ grdsm ben umursamıyom bu ıkı cıns serefsızlerı hayat kadını bıle bunlardan daha değerli en azından acık acık yapıyo bunlarda gızlı kacamak yapıyorlar evlenmeye gelincede yapılan ıgrenclıklerı saklıyorlar evlenecegı kısıden nıye saklıyon söyle napacak senımı öldürecek demı tam bır ıgrencler
- +1 yıl
@yasin_1406 muhabbetlerini duydum arkadaşlarım sevgililerini anlattı bana çıkma teklifi edenlerin hareketlerinden sezdim
- +1 yıl
@Zeynocmzz bu olan pıslıklerı dogru buldugun ıcınmı alkıslıyon
+1 yılSevgılı olan ılla opusmek zorundamı kendını bılen erkekte olsa kızda olsa opsumez ama ıkı taraf ta nıyetı bozuyosa gerısı bılınmez tepkını koysan nolacak senınde ıstedıgın odur zaten hosuna gıtmıstır ne dogalı hayat cınsellık olmuş
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
60Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenide sevgilim 20 gün sonra öpmüştü. Yine iş çıkışı beni almıştı, yemeğe gidiyorduk arabasındaydık. Bikonu konuşmaya başladık, arabayu durdurdu, konuşurken ben birşeyler anlatırken birden dudaklarıma yapıştı. Ben onu ittim ama içimden itmekte gelmemişti yalan yok😀 sadece erkendi. Bu tür şeyler biz kızlara erken geliyor ama onlar geç bile kaldık der😀
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_pars_ akşamdı evet, hava kararmıştı. Ben ona derin bir konu anlatıyordum dalmışım yani, o birden pat yapıştı, fırsat bekliyormuş demek😀 erkekler ilginç ya, insan biraz kendini geri çeker. Yok yani😀
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılsanki erkegin kafasinda canlanan 'basit kiz' oluyo bu durumda. Cogu oyle bakiyo olaya bakmayanda vardir illaki.
Erken oldugunu dusunuyosan uyarirsin. Icinden geldigi icin veya o an o elektrkle duygyla opmus olabilir.10 Yorumla
+1 yılEvlendikden 6 ay sonra yavas yavas el ele tutusarak baslanmasi lazim 20. Evlilik yil donumunde opusme 40. Cocuk yapilmasi lazim niye bu kadar acele ettinizz?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖpüşmem. Eski sevgilim aniden öptü ben o an öpecegini bilseydim engellerdim. Ve O gün beni son görüşü oldu. Ona evlenmeden öpmeyeceğim söyledim o da bende evlenmeden öpmeyeceğim dedi ama yalan söylemiş.
30 YorumlaAcele etme önce bir evlenin, çocuğunuz olsun sonra öpüşürsünüz. Ama püf noktayı kaçırma, çocuğu yaparken de öpüşmeyin.
20 Yorumla
+1 yılValla ben sevgilimi hemen öpmek istedim ama beni yakın arkadaslarım tuttu. Alt sınır 1 aydı. 30. Gün öptüm zaten. Cok kasma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1 ay az mı çok bile beklemiş olabilir bence. insan gercekten seviyorsa sevdigine bir gün bile dokunmadan durmamalı :)
00 YorumlaBir erkek olarak söylüyorum hemen sevdiğimi öpmeye veya sevişmeye göz koymam daha değerli şeyler var
30 Yorumla1 ay mi? Çok erken olmuş bu kendini biraz ağırdan sat yoksa seninle ciddi düşünmeyebilir. 1 seneden önce kesinlikle öpüşme
00 YorumlaKanka bunun zamanı yok aslında. Yani öyle bir duyguki onu ilk gün hissedip yaparsın belki 1 ay belki 3 yani değişkenlik gösteriyor
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamıyla sana kalmış durum istersen hiç öptürmezsin
10 Yorumla
+1 yılbir zaman vermek doğru olmaz. Ama sevgiden önce güven gelir ona çok güvendiğim zaman
11 Yorumla- +1 yıl
Guzel cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
İlk buluşmamızda öpüştüğümde oldu, hiç bir zaman öpmediğimde.
.00 Yorumla Aman dudağını kocana sakla 😂 insanın içinden gelen doğal bişey bu bir nevi sevgi gösterisi.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılOlur niye olmasın bacı arada çekim varsa olsun. Korkma hamile kalmazsın..
10 Yorumla
+1 yılBenide 1,5 ay sonra öptü.. Sevgi hiss etmek güzel birsey
00 Yorumla
+1 yılKarşındakine göre değişiyor kimisi 1 gün sonra kimisi 1 ayı buluyor
00 YorumlaKanka ben Asansörde tanıştım biriyle 2 kat aşağda indi yani sen düşün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı.
+1 yılBence ben bu şahıstan ayrılırdım nedenmi çünkü amacı seni kullanmak gibi geldi
00 Yorumla Ben 3. gün öpmüştüm. Şaşırdı. Bende hoşlanmadıysan birdaha öpmem dedim. O öptü sonradan. Kişiden kişiye değişiyor. İlk çıktığım kızı da ilk gün öpmüştüm dudağından. O da tepki vermedi.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl öptüğü önemli? . Nerede etrafta biri var mıydı falan..önemli.
22 Yorumla
Soran+1 yılKütüphanede
Cevap sahibi+1 yılBaştan belirteyim herkes aynı değildir tabiki ama. Öyle herkes içinde öpmesi pek iyi değil bence.. gösteriş veya özentilik geldi. Sen yinede ses etme bekli masumdur. Hal ve hareketleri gözlemle bundan sonra. Bak napıyor. Her dakika öpmeye dokunmaya fırsat kolluyorsa bir sorun vardır.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılAşka zaman ya da değer biçilmez. Biz yaptık o zaman geçirme hatalarını.. Sonuç bu...
00 Yorumla Valla bacı biz adanalıyık karpuzu kabuklu yerik karıyı donuyla si*^rik anladın
27 Yorumla
+1 yılOrtada bidaha öpmeye cesaret edecek ağzı kalacağını sanmıyorum
04 Yorumla- +1 yıl
@LacasaDeMon yorumumdan sanane?
- +1 yıl
@LacasaDeMon boş yapıyosun yapma koçum yallah
- +1 yıl
@LacasaDeMon yerinde olsam akıllı konuşurdum.
- +1 yıl
hiçbir zaman olamazsın
+1 yıl2-3 ay sonra öptü beni, üzüleceğimi sanar dokunamazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki beni 1 hafta sonra öptü yanaktan unutamıyorum.. birden oldu.. ama ayrıldık.. çok üzülüyorum
10 Yorumla
+1 yılBen hissetmeden hayatta yapmam. Müsadesi olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 sene oldu opusmedim evlendikten sonra artik nasip
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sevgilim olmadı ama olduğunda öpmesine izin vermem
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay normalde 2 hafta 3 hafta anormal veya ilk 2 gün sonra felan (hiç öpüşmedim bu arada :D )
00 Yorumla
+1 yılAkışına bırakmak lazım.
00 Yorumla
+1 yılsacmalama bir ay ne ben bir sene sonra sadece elimi tutmasina izin verdim
10 Yorumla
+1 yılSevdigini opemiceksen niye sevgili oluyorsun kanki olun daha iyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Öpücükten öte ye geçmediği sürece sıkıntı yoktur
10 YorumlaEvlenene kadar müsade etmemistim.
20 Yorumlailk gün daha sorular sorun neyi bekliyosunuz öpmek için.
00 Yorumla
+1 yılIstemiyorsan hayır demelisin.
Millete bakma10 YorumlaSevgili kullanmıyorum.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen kızı hiç öpmem öğğ
10 Yorumla
+1 yılGün mü?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenene kadar öpmek falan yok 😳
12 Yorumla- +1 yıl
Sanane diyorum.
+1 yıl10 yılda geçse tepki koyarsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Sende hayır yok demek istedim
+1 yılİlk gün öpüşürüm bunun saati yok zmani yok
14 Yorumla- +1 yıl
Bak bu kral benden💪
- +1 yıl
:)) ne olmuş yani öpüşmek güzel bişey asktandir
- +1 yıl
Katılıyorum sana ☺️
+1 yılBence en az 578 gün geçmeli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılMillet sevgili olmadan öpüyo
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevgili bulduğum gün öperim neyi beklicem sjüğdxk
21 Yorumla1 ay sonra öpmesi gayet normal
10 Yorumla
+1 yılSeni kullanmaya çalışıyor ayrıl
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yıl1 ay az süre senin bilecegin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılBen 6 yıl sonra öptüm. Elime ne geçti. "HİÇ"
00 Yorumla Evlenmeden öpüşmem
314 Yorumla- +1 yıl
Emınmısın erkek opse oyle demezsınız dayanamazsınız
- +1 yıl
@greeen_25erkek adamı cesaret ederde senden yumrugu yerse senden ayrılabılır
- +1 yıl
@Greeen_25 helal sana valla ılk defa senın gıbı kız gordum evlenmeden olmaz dıyen valla opsumeyı kız dedıgın senın gıbı olacak sen nerelısın ve hangı ıldesın
- +1 yıl
Sivaslımısın kızın hasısın nedeyım ıstanbuldasın demek valla can kurban sana bu arada yas kac
- +1 yıl
@Greeen_25 sen bu genc yasında kendıne boyle seylerı yapmak ıstememen guzel bısey valla bacım seni gerçekten takdır ettim valla senın gıbı boyle kızlarda var baska kızlar kendilerini katbedıyorlar nedense evlenmeden olmaz dıyemıyorlar
Soran+1 yıl@yasin_1406 Sizde namus bekçisi çıktınız gelip afedersin ama. r. spu yaptın yani. Diyorum ki ben hicbir şekilde kendimi ellettirmedim asla oyle bir şey yapmam bir anda öptü beni kızdım sonra zaten. Asla büyük konuşmayın sizin başınıza ne geleceğini asla bilemezsiniz
- +1 yıl
Basımıza gelen boyle olay olsada kız ısyemedıkten sonra hıcbı erkek kızı opmeye kalkmaz hanfendı kızdan bıter ıs erkekten bıtmez kızsan nolacakkı buyuk konustugumdan degıl sana yanlıs yapma bırdaha deme
- +1 yıl
@Greeen_25 dogru soyluyon kısıden kısıye degısır
- +1 yıl
Namus bekcısı kesılmedık senj nıye o**spu yapalım afedersın de kendını ıster ellet ıster elletme kendı namusun namusun bozulsa aılen uzulur uzulen sen olmazsın aılen olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılDogal sevgilin sonucda
10 Yorumla
+1 yılelektirik aldigin her an
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gün öpüştüğüm oldu😅
02 Yorumla- +1 yıl
@Jnşibmcc E ilişkide o yönde gidiyor zaten karşilıklı istek sonucu. Öbür türlüde hüsran bitti. Bu yüzden ne olacağı bilinmez demek daha doğru olur.
+1 yıl1 ay çok erken bir süre
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılbazen ilk günde bile ortam oluyor öpüyor takılma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılben sevgili olaylarına karşıyım d:
10 Yorumla
+1 yılDoğal bence ne bekliyosun?
00 Yorumlaİlk bulusmamda olmustu benim 😅
10 Yorumla
+1 yılHemen hersey her an olbılır
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi