Nasıl bi ailem var ya delirmek üzereyim bu evde yaşayamıyorum artık!

arkadaşlar biraz uzun ama okursanız sevinirim.benim annemle babam görücü usulü evlenmişler dedem yani annemin babası vefat etmiş tabi o zamanlarda evlilikler hep görücü..neyse babam çok ipsiz sapsız bi adammış annemqil yetim büyümüş evlenmişler işte hocanın oğludur iyidr diyerek anneannemin aklına girmişler evlendklernden beri babamın çektrmedqi işkence kalmamış 2 ablam var ablam doqduqunda küçück bebeqe ne işkenceler etmiş annemi evde tek ve aç bırakmış zaten baba tarfıyla aramız ıı değil hepsi birbirnden beter anca milleti biribrne düşürme derdndeler lise son sinfm ve evde olanlar yüzünden ders çalışamıyorum annem üzüntüden felçlik geçirdi babam akşamdan akşama geliyo bi ablam evli onunla görüşmüyoruz kaynanası yüzünden diğer ablam kendi başına buyruk kısaca aile kavramı yok bizde.annem için çok endişeleniyorum tansiyon hastası artı kalbi var ve kadıncaqaz hergün üzülüyo boşanamıyoda babam adliyeci olduqu içn bi şeklde dava düşüyo hergün evde kawgalar gürültüler bağrışmalar yemn ederm bıkm artık psikoljm çok bozuldu çekip gitmek istiyorum ama yapamıyorum ablamla babam çok kavga ediyo bigün ikişnden biri katil olack diye korkuyorum hergün dua ediyorum gerçekten ev yaşanmaz hale geldi annem ne iş yapabiliyo ne bisy bütün yük ablamla benm üstümde babam arada bi para veriyo oda dilenciye verir gibi baba tarafndan akrabalar hep aramızı bozmaya çalışıyo hepsnden nefret ediyorum annem dindar bi insan camiye gidip geliyo babam izin vermiyo bi ara annmn öğrencileri kuran dersi almaya eve gelmsdi babam hepşni kovdu annemi öyle bi dövdüki anlatamam annem evi terk etti sonra geri döndü zatn kadın hasta üzülmemesi lazım çok üzülüyorum çok bunaldm zaten bir sürü derdm var bide ailemle uğraşıyorum ne yapacam bilmiyorum ünv kzanp başka yere gitmek istiyom ama geride annemle ablamı bırakamam ama onlarda gelirse düzen bozulur. ne yapmam lazım yeter artık hergün baskı şiddet babamın tehdtleri yok evi satarım gider evlenrm ortada kalırsniz yok bilmem ne annem hergün ağlıyo ablamla babam hergün kavga ediyo :(( ne yapçm ben piskoljm çok bozuldu :'(
Nasıl bi ailem var ya delirmek üzereyim bu evde yaşayamıyorum artık!