Aile evinde yaşamaktan nefret ediyorum, bıktım artık, kimse tarafından anlaşılamıyorum?

20 yaşındayım. Üniversiteyi şehir dışında okuyordum ama tabii pandemi sebebiyle evlere tıkıldık. Konuya hızlıca gireyim; ben bu evde bir birey değilim, hala çocuğum. Benim büyüdüğümü bir türlü kabullenemiyorlar. Sürekli evde ailemden kaçıyorum onların oturduğu odada bile oturmuyorum. Sabah onlarsız kahvaltı yapmak için daha erken ya da daha geç kalkıp mutfağa girsem, hemen annem geliyor ‘dur onu yeme, etrafı dağıtma, bak yemek yedikten sonra burayı süpür topla, şunu yapma’ video ya da dizi izliyorum, ‘yemek yerken bir şey mi izlenir...’ ‘bunlara mı takıldın, izlemeyiver, yapmayıver’ demeyin, benim her anım böyle geçiyor evde!!! onlarla hiçbir düzgün iletişimim yok, sadece sabahtan akşama kadar ne yapıp ne yapmamam gerektiğini söylüyorlar. yeme bozukluğum zaten var, yemeği fazla kaçırsam ayı gibi yedin, spor yapsam ‘yedin yedin şimdi spor yap kesin verirsin kilo’, canım sıkılıyor makyaj yapıyorum evde napıyosun oje sürüyorum üff kokuyo bu, sigara zaten içemiyorum gecenin bi köründe uyuyorlarken içebiliyorum bilmiyorlar. hiçbir şeye saygıları yok ve bir birey olduğuma dair de düşünceleri yok. yaşamak bile istemiyorum artık. ders çalışacağım her akşam gümbür gümbür sanki parti verilir gibi o televizyonun sesi açılıyor kısın diyorum kulakları duymuyormuşmuş. odaya girip kapımı kapatıp boş boş oturuyorum. delirmek üzereyim çok az kaldı.
Güncellemeler
+1 yıl
Eve girip cıkma saatleri konusundan ise hic bahsetmiyorum. tabii bu aralar hep evde oldugumdan bi sorun olmuyor, ama normal sürecte ‘kimle bulusuyosun, kacta gelcen, nerde olcan, yicen mi iccen mi (zaten icki icemem asla anlayabilirler), bulustugumda yanımda insan varken pes pese aramalar, hadi gel artık kacta geliyosun diye bagrınmalar, kimse kusura bakmasın kodumun köylü gerikafalılarından cok sıkıldım. bana acil öneride bulunun abi
Aile evinde yaşamaktan nefret ediyorum, bıktım artık, kimse tarafından anlaşılamıyorum?