Kızlar pençelerini nasıl çıkartmış baksana, çünkü küçüklükten beri kafalarına sokulan tek gerçek var ne kadar inkar etseler de , ZENGİN KOCA! Bence evlilik sözleşmesi aşkıngöstergesidir. Ben onun malına mülküne değil yüreğine bakıyorum demrektir. Zaten malını paylaşacak adam. Kesinlikle yapılması şart olan bir şeydir sonuna kadar da arkasındayım kızar ne kadar karşı çıksa da. Bu arada herkes için demiyorum. Adamın bir aile şirketi vardır adamın ansı babası 1 senelik kadına kaptırsın diye mi yapsın o serveti değil mi?
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
bak şimdi 6 ay evli kalıp sonra boşandık diyelim neden bütün ömrüm boyunca kazandığım malımın yarısını 6 boyunca benle birlikte yaşadı diye bir insana vereyim. Bunun kumardan ne farkı var haa mılının yarısını 6 ayda kumarda yemişsin , haaa bu şekilde kaybetmişsin ondan sonra da elin herifleriyle paramı yerken bana da nasıl aldım elinden kerizin parasını derse ne olacak peki bu adil mi?
1011 Yorumla
Soran+1 yıl% 100 katılıyorum diyosun yani :)
Soran+1 yılo zaman benden sana EİC
Soran+1 yılaynen @clone4 senin kuru götüne mi kaldık dimi :)
- +1 yıl
+1 yılbunun para için evlenmekle alakası yok ki evlilik sözleşmesi gerçekten kötü bir durum bu onunla önür boyu sürecek bir evlilik düşünmediğini ona değil malına değer verdiğini kıza güvenmediğini falan gösterir bende dahil çoğu kız böyle bir duruma çok üzülür kırılır hata yapmışsın bence ayrıca sen onu aldatmadıktan veya onu ortada bırakmadıktan yalan söyleyip güvenini sarsmadıktan sonra boşanma davası tazminat davası açmaz ki sana ki açsa bile mahkeme kız haksızsa zaten senin malını tutupta kıza vermez
09 Yorumla
Soran+1 yılanlatamadığım nokta şu neden sürekli kendi açınızdan olaya bakıyorsunuz?
- +1 yıl
senin açından duruma bakınca elbette iyi ama kız düşüncesi olarak ben karşımdak kişinin duygusuz bana değer vermiyen güvenmeyen biri olduğunu düşünüp ayrılırım o evlilik sözleşmesi talep etmezse ve evlendiğimizdede beni aldatmazsa ya da başka çokkötü bir hata yapmazsa elbette tazminat açmam o durumlardada bayan tazminatta haklı olur zaten bence sen böyle davranarak seni gerçekten sevecek birini bulamazsın
Soran+1 yılgerçekten sevgi diye bir şey var mı ki
- +1 yıl
bak sevgiye inanmadığını tahmin etmiştim zaten iki üç kişi seni yarıyolda bıraktı sevgini hiçe saydı diye sevgiyi aşkı yok sayan kızları paragöz olarak gören biri olmuşsun ama her erkeğin aynı olmadığı gibi her kızda aynı değildir bunu unutma sevgilinede yalandan seni seviyorumlar deyip ona onu sevdiğine inandırıp böyle bir sözleşmeyle onu hayal kırıklığına uğratmışsındır şimdi nasıl üzgündür acaba beni hiç mi sevmedi diyordur önce sen sevmeyi yeniden öğren sonra evlilik düşün ama kimseyi elbette kendinden fazla sevmezsen sonuç ne olursa olsun sorun olmaz önce kendini sev sonra hayatı sonra insanları böyle negatif düşünerek güzel duyguları yok sayarak hayat sürmez pozitif olmalısın
Soran+1 yıl:D tebrikler bizim hatun gibi konuştun öyle değil inan bana yaşın biraz daha ilerlesin şöyle bir 30 ol göreceksin hayatın gerçeklerini doğru bilidğin şeylerin ne kadar yalan olduğunu yalan sandıklarının da aslında gerçekler olduğunu anlayacaksın.)
- +1 yıl
ben 30 yaşımada gelsem fikrim değişmez çok banel olacak ama akıl yaşta değil baştadır onlarca yaşlanana kadar birbirine bağlı sevgi dolu kişileri hiç görmüyosun sanırım önemli
olan iki taraflı sevgiyi saygıyı bulmak hı bu arada yorumlarını biraz okudum da sen zaten hiç birşeye inanmayan birisin hayatı boş öyle eğlence sanan Allah'ı yok sayan evrendeki eşsiz güzellikleri ve yaratılışındaki özeni görmeyen inanmayan birisin gözüne perde inmiş resmen paragöz olanda sensin bu yüzden herkesi kendin gibi sanıyorsun sevgiyi görmeni bilmeni gerçekleri senin gibisine anlatmaya çalışmak tamamen saçmalıkmış yorumları biraz okuyunca bunu anladım gözünüzün kalbinizin aklınızın önüne siyah bir perde inmiş resmen size diyecek bişe bulamıyorum pes doğrusu
Soran+1 yılyaşın ilerlesin sen de öyle olacaksın emin ol canım hayat ve sistem böyle ve eğer de biraz akıllıysan daha erken olabilirsin
- +1 yıl
senden daha akıllı olduğumu düşünüyorum ve senin gibi düşüneceğimi sanmıyorum
Soran+1 yıltaşralısın sen ! Bir taşralı ne kadar akıllı olabilirse o kadar akıllısın işte.
+1 yılyuh ya sen sevidigine guvenmiyormusun böyle bir sözlesmeyi teklif etmen bile cok kirici benim sevgilim bana bunu yapsaydi sen bana simdiden guvenmiyosun neden evleneyim seninle derdim ve terkederdim , kiz seni terketse bile 100% hakli evlilik guven uzerine kurulur sen daha basta yikip atmissin o guveni yazik olmus iliskinize
03 Yorumla
Soran+1 yıleğer seviyorsa kabul eder kabul etmezse zaten paragözdür bitti ne dersen de
- +1 yıl
asil paragöz olan kabul etmeyen kiz degil bunu dusunup boyle bir sözlesme geregi duyan yane sensin kendini ne kadar ikna etmeye calisirsan calis kiz paragöz oldugu icin degil eminim kalbi kirildigi ondan böyle biseyi bekledigin ya da boyle bisey yapabilecegine inandigin icin seni terketmistir elbette birgun bunu anlayip pisman olursun ama sevdigin baska ellerde olur sevgini bir sözlesmeye degisme
Soran+1 yıldaha çooooookkkk hayat yaşayacaksın sonra bana hak vereceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılBen eşimden ayrılsam onun elindekileri almaya çalışmazdım. Tabi ayrılma nedenimize bağlı örneğin beni aldatsa ona bu dünyayı dar ederim. Bu mantıkla bakarsak o sözleşme benim işime gelmez. Ama farklı şeyler varsa örneğin sürekli anlaşmazlıklar gibi o zaman elindeki hiçbir şeyi almaya çalışmam. Kendi yolumu çizer onun da kendi yolunu çizmesine müsade ederim. Şu da var ki ben beni aldatmasından şüohe duyacağım biriyle evlenmem sen de seninle paranla evleneceğinden şüphe ettiğin birinden uzak durmalısın. Aklında soru işareti kalmamalı bence. Ne evlilik ne de boşanma oyun değil. Eğer kız arkadaşın sana öyle bir şey yapmayacak biriyse de o teklifte bulunmakla bile ayıp etmişsin, şüphen varsa dediğim gibi evlilikten uzak durmalısın.
12 Yorumla
Soran+1 yılyorumlarımı oku lütfen
- +1 yıl
okudum ama bilemedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılCehaletini sevgisizliğini güvensizliğini ve paragözlüğünü ortaya koymuşsun. Zaten halihazırda uygulanan mal rejmne göre evlendikten sonra edinilen mallara ortaklık sözkonusu. Önceki mallarını kimse alamaz. Haa tazminat desen kusurlu olmadığın bir boşanmada tazminat da ödemezsin. Ayrıca günümüzde kadınlar da çalışıyor ve birinizin maaşı kiraya diğerinizin maaşı evi geçindirmeye gidiyorsa arta kalan paralarınız ile ev araba alınmışsa sen hangi yüzle bu ev bu araba sadece bana aittir diyebilirsin? Herşeyi geçtim bir erkek evlenmeden boşanma planları yapıyorsa zaten kötüniyetli olan odur. Kızın alıp gençkızlığını harcayıp sıkılınca boşayıp onun hayatını karartacaksın bide tazminat ödemeyeceksin vay anasını :) kızına bunlar yapılsa ne yaparsın?
Vel hasıl bir avukat olarak ve aileden malvarlığı olan biri olarak söylüyorum bana evlilik sözleşmesi diyen adamı o saniye silerim. Nokta.32 Yorumla
Soran+1 yılsayın avukat sen hangi baroya bağlısın :) ya da senin hocan kim bende avkt m da
Cevap sahibi+1 yılHiç güleceğim yoktu :))) avukat olsan yürürlükteki mal rejimini bilmemen imkansız. Ha bilmiyosan da harbi boş mezunsun ne diyim yazık :D
Boş beyin, boş karakter, aç göz :)
Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı. Simdi efenim ben 9 yil evli kaldim.. Ardindan bosandim... Mahkemede hic bir sey hak talep etmedim... Mahkeme bu ülkenin yasa ve kanunlarina göre 2 cocuga Nafaka ödemesin ve adamin calistigi sürece kasasinda biriken yaslilik parisini yariya böldü ve yarisini benim hesaba aktariyorlar..
Hymm simdi sizde evlilikten önceki mal varliginda haklisiniz ama evlendikten sonra kazanilanlarda haksizsiniz... Eger sizinle beraber iken kazanilanlardan bahsediyorsaniz yazik, cünkü evlilik basit bir sey degil Kadinin isi evlilikte hic kolay degil... Herneyse eger evlilik öncesi mallarinizi koruma derdinde degil evlilik sonrasi derdindeyseniz... Umarim bosanma yasar ve agir bir tazminat davasi acarr sizi soyup sogana ceviren biri olur bu kisi cünkü bu sekilde olani hakediyorsunuz... Gerci zaten Türkiyede bosanmalarin cogu tazminat yüzünden tonla paraa ödemeye mahkum oluyorlarmiss ya ama sizin gibi erkekler olmali :D10 Yorumla
+1 yılBana evlilik sözleşmesi diyecek ha. Benim için o an biter ben zaten malı için evlenmem evleniyosam seviyorumdur. bunu söylüyosa eğer güvensizlk var demktir. bence bu kızlar için kalp kırıklığından başka bişey değil. şahsen ben böyle bişey dediği için kırılırdım.
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmasin hangi ask ömür boyu sürüyor kim everdiği kisiyi % 100 taniyor hersey insan icin bence sorun olmamali
- +1 yıl
Sorun olmamalıysa o zamn bu da sizin için sorun olmamalı. eğer bierkek bir kızı gerçkten seviyosa mal onun umrunda olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta bir erkeğin malıyla evlenmiyoruz. neyse sen istediğini yap. kız da iyi yapmş ayrılsın bence senden. demekki sen güvenmiyosun ki böyle bişey dedin.
Şimdi sevgili olanlar böyle bişey olamaz sevgilisi olmayıp ayrılanlar böyle bir şey olmalı ve aşkı sevgiyi hiç yaşamamış bir gün yaşıycam hayalleri kuran kimselerde böyle bir şey olamaz diycek :)
Unutma aşkta bir gün bir biter malda bir gün biter ama seni ne yaşatmaya devam ettireceğini düşünüyorsan ona göre davran10 Yorumla
+1 yılSaçma geliyor, zaten 6 ay sonra boşanacaksan niye evleniyorsun? Evlenmek için uzun bir birlikteliğin olması lazım. Eğer bana böyle bir teklifle gelirse kötü olurum çünkü beni hiç sevmemiş demektir ki bir kadının elinde mesleği olmalı yoksa işte erkekler bunu yapabilir ama bir mesleğin olduğu zaman ayaklarınızın üstünde durabilir kendinize güvenebilirsiniz. Ama bu sözleşme işi saçma
08 Yorumla
Soran+1 yılkendisi halkla ilişkiler uzmanı :)
- +1 yıl
Burada bir soru sormuşsunuz bende cevapladım beğenmiyorsanız umrumda değil herkes kendi fikrini söylüyor saçma konuşmanın mantığı yok
Soran+1 yılafedersin aslında 30 yaş üzeri cevap lasın lütfen yazmam lazımdı haklısın
- +1 yıl
Çok mantıklı konuşuyorsun bak daha yaşın 26 ama neyse diyecek bir şey yok
Soran+1 yıl:D daha büyümen lazım
- +1 yıl
Hahaha zaten evlenmiyorum daha sen kasma
Soran+1 yıl:) yok kasmam
- +1 yıl
Eyvallah
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Birbirini gercekten seven ve evlenenmeye layik goren insanlar arasinda soz konusu bile olmamali. Tamamen guvensizlik unsuru. ben sahsen sozlesme yapilmasa ve evlilikte bisey olsa kocamin donuna kadar alicak veya onceki mallarina goz dikecek biri degilim. Sonradan beraber alinanlar paylasiliyo zaten oyle biliyorum. neyse iste gereksiz gurursuz insan işi.
016 Yorumla
Soran+1 yılpeki sana bir soru sevdiğin insan için sevgilin için böbreğini verirmisin?
Soran+1 yıl:D bırak küfürü müfürü şimdi verdin böbreği sonra da ayrıldın diyelim ne yapacaksın mesela böbreği geri mi isteyeceksin?
Soran+1 yıl:) O kadar yalancısın ki işte ben bu ikiyüzlülükten nefret ettim ömrümün son 10 yılında ben bir avukatım çok fazla sayıda yalancı gördüm ama en beceriksizi sensin gerçekten :) maymun olsan ağaçtan düşerdin o kadar beceriksizsin bu konuda
Soran+1 yılben sana soruyorum geri mi isteyeksin böbreğini ayrılırsan diyorum
Soran+1 yıl:D tırnağın kırılsa ortalığı yıkarsın
Soran+1 yılmesele o değil canım benim mesele türk kadınlarının özgüvensiz, çıkarcı, kezban, ikiyüzlü ve yalancı olması genelinin tabii , Bana tutupta erkekler şöyle böyle deme peşinen kabul ediyorum evt geneli öyle.
Soran+1 yıleee ne oldu şimdi bana şifozren deyincebne öyle mi oldum :D ya da bunu 1 dk kendime dert mi ettim , yahut gerçekten bir şızofren bunu dert eder mi? Peki sen ne oldun bu durumda iki lafı bir araya getirip konuşmaktan tartışmaktan aciz daha olgunlaşamamış, alalede bir insan oldun
Soran+1 yılterbiyesiz özentiye bak :) hyunaymış ben dünyanın 27 ülkesine gittim güney kore de dahil. Neyse ya çok eziksin engelliyorum seni üzgünüm.
- Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılEvlindiğin insana gayet iyi güveniyorsan ve evlendiğinde sana sıkıntı çıkarmayacağını düşünüyorsan bence böyle bişeyi yapmak çok saçma ve abes bişey. Öteki taraftan bakarsak eğer; güvenmediğin ve huyunu beğenmediğin bir insanla neden evlenirsin ki? :-)
01 Yorumla
Soran+1 yıldiğer yorumlarımı oku lütfen
+1 yılevlılık oncesı edınılen mallar bosanma sırasında karsı taraf tarafından zaten talep edılemez ama evlılık sonrasında hakkı vardır kı dogru bı karar hayat musterek onunda katkısı olucaktır ama anlasma yapmayı dusunecek kadar guvenmıyorsam zaten evlenmemkı
10 Yorumlahiç bir erkek sözleşme olmadan evlenmemeli. Söze güven hukukun denetim görevini yerine getirdiği zamanlarda kaldı. Evet son derece iyi kadınlar da var ama şeytandan beter olanı da var. Yasalar bütün kadınları melek saydığı ve her dediğini sorgulamadan doğru kabul ettiği için, erkekte önlemini almalı. Ya sözleşme yapılır ya da evli evine köylü köyüne gider. Sevgiymiş, aşkmış falan boş lakırdı. Geçiniz...
00 Yorumla
+1 yıleğer evlenmeye karar vermişsem sevdiğim ve değer verdiğim içindir.
ben malımı mülkümü sevdiğimle paylaşmayacak isem ne anlamı var ki.
evlilik sözleşmesinin mal mülk için olmasına karşıyım ama farklı konular olacaksa ve evleneceğim kişi istiyorsa düşünebilirim00 YorumlaBence yanlış.. dediğin de her ne kadar doğruluk payı olsada sonuçta evlenmeye karar veren kişiler karşılıklı güven ile bu noktaya gelirlerki bir tarafın böyle bir sözleşme imzalayalim demesi neden imzalamayalım ki demesinden daha çok güven kırıcı bir düşünce bence
00 YorumlaGenel olarak 2 tür evlılık var. Aylarca birlikte olup sevip evliliğe karar veririrse sözleşme yapmak karşı tarafa değil de kendine güveninin az oluşudur. Görücü usulüyle yapılan evliliklerdeyse anlayabilirim ama desteklememem. Zaten mal bölüşümü de evlilik öncesini değil de evlilik sırasındaki kazanilanlar bölüşülüyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılİşsiz biriyle evlenmezsen sorun olmazki. Yani okumuş işi olan senin gibi parası olan biriyle evlen
Aksi halde bu sözlesme yapilsa bile bosandiginda karın okumamis calismiyorsa cocuk bile yoksa senin maasinin yarisi nafakaya donusur22 Yorumla
Soran+1 yılevet nafaka ve tazminat olayı da var da henüz bu işe çözemediğimiz için nafakaya gelemedik
- +1 yıl
Yukarda dedigim seyi uygulayacaksin. Zaten mal varligi olan biri ile evlenirsen sorun olmaz ama senle eşit seviyede olsun tabiki :)
Anlaşma yapacak kadar malını kıskanıyor, pazarlığa girişiyorsa evlerden ırak..
162 Yorumla
Soran+1 yılbak şimdi 6 ay evli kalıp sonra boşandık diyelim neden bütün ömrüm boyunca kazandığım malımın yarısını 6 boyunca benle birlikte yaşadı diye bir insana vereyim. Bunun kumardan ne farkı var haa mılının yarısını 6 ayda kumarda yemişsin , haaa bu şekilde kaybetmişsin ondan sonra da elin herifleriyle paramı yerken bana da nasıl aldım elinden kerizin parasını derse ne olacak peki bu adil mi?
- +1 yıl
öyle bir saçmalık yok. yeni yasa çıktı bunu bilmeyen yok. ancak evliyken aldığınız malları bölüşürsünüz evlilikten önce alınan mallara kimse karışamaz çünkü bunda kadının hakkı yoktur. ayrıca sevdiğim adam böyle yapsa yüzüne bile bakmam çünkü bu güven ile alakalı demekki güvenmiyosun.. sevgilimede böbreğimi verirdim !!! şurada yaşıcağınız üç beş sene sen hala malını düşünüyosun nice insan war asgari üctere çalışıp malı mülkü yok kirada oturan 950 lirayla ev geçindiren... bu ne bencillik mal hırsı bürümüş resmen gözünü.. kefene cep yaptır...
Evlilik sözleşmesi yapılır tabi ki daha sonra sorun cıkmasın. İki tarafta bu şartlarıni ortaya koyar anlaşılırsa evlilik yapılır gayet doğal şeyler bunlar
10 YorumlaÇok Çok Çooook doğru bir davranış helal olsun. Böylece niyetlerde ortaya cıkar. Vay anasına evleneceğimde bende yapcm bunu iyi fikr :D
20 Yorumla
+1 yılZenginliğimi bir erkeğe sunmam... Anlaşma imzalatırım... Evlendikten sonra da diyelim ki bana piyango çıktı... Vermem..:D
11 Yorumla- +1 yıl
İşte... O kadar kötüyüm..:P
Eşin çalışmıyorsa kesinlikle yap kardeşim. Çalışıyorsa yapmana gerek yok. İnşallah evlendiğinizde tamamına erer, Allah utandırmaz umarım o duruma gelmezsiniz.
20 Yorumla
+1 yılBence yapılmalı. Hemcinslerime bakıyorum ben sasip kalıyorum. Bunun için evlenen insanlar var.
12 Yorumla
Soran+1 yılafferin bak akıllı bir insan işte kezban gelmişsin ama kezban gitmeyeceksin bravo :)
- +1 yıl
Mersi.
Ben soyle dusunurum. Eger seviyorsa kabul eder sorun cikariyorsa vardir bir olay. Sakin yumsama zorla kabul edecek. Etmezse durum belli.
20 Yorumlaİlk maddesi benden olmak üzere kabul ederim. Ama benim maddem maddiyat içerikli olmayacaktır. Kabul ettiği taktirde bende onun teklifini seve seve kabul ederim. Her şey karşılıklı anlaşmaya bakar..
08 Yorumla
Soran+1 yılbenden olmak üzere derken
Soran+1 yılnedir o tek madde?
Soran+1 yılhımm anladım o zamna şu sonucu çıkartıyorum demekki yaş ilerledikçe kadınlar arasında bu gayet normal görülebiliyor.
Soran+1 yılparagözsün o zaman
- +1 yıl
Değilim, paralarınızın derdine düşüp onları garanti almak isteyen sizsiniz. Bu soruyu siz sordunuz bende bana böyle bir teklif gelse kabul ederim ama benimde MANEVİ bir tek şartım olurdu dedim. Karşımdaki erkek bu tek madde olan sözleşmemi kabul ederse bende seve seve onun MADDİ şartlarını kabul ederim. Bilmem anlatabildim mi..
Evlenmeden önce edinilen mallar artık paylaşılmıyor. Bana evlilik sözleşmesiyle geleni kabul etmem asla.
111 Yorumla
Soran+1 yılevlilikten sonra edinilenler paylaşılıyor
Soran+1 yılberaber çalışıldığın diye bir şey yok ben onun bir şeyini istemiyorum , o da benim bir şeyimi istemeyecek. İşinize gelince eşitlik , gelmeyince biz kadınız bize pozitif ayrımcılık yok mu olmaz. Neden olmasin hangi ask ömür boyu sürüyor kim evlendiği kisiyi % 100 taniyor hersey insan icin bence sorun olmamalı
- +1 yıl
Arkdşım birbirinizi bir şeyi değil ki bu. Anlamıyor musun evlilik sırasında edinilen mallar bölüşülüyor. Misal ev alıp kredisini ödüyorsunuz beraber. Kadının üstüne yapıldı diye onun mu olmalı? aldığınız maaşı ayrı hesaplarda tutup her şeyi alman usulü mü yapacaksınız? Sen neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım ki!
Soran+1 yılaynen öyle yapacaz alman usulü batı da böyle zaten
Soran+1 yıldeğersiz görüşlerini paylaştığın için sağol
Soran+1 yılahaa ne güldük yaaa :)
- +1 yıl
soruyu soran arkadaş ben bir erkek olarak Sana katılmıyorum. yanlış düşünüyorsun. Kadın güçsüzdur ve korunmak ister. Evliliğine ve hatununa sahip çık. sen adam olursan o kadın sana köle bile olur. sen bu yola çıkarken bir ömür diye çıkıyorsun, ama küçük hesaplar yaparsan olmaz bu iş zaten.
+1 yılULAN ALLAHIN MALLARI KANUN DEĞİŞEBİLİR AMA YAPILAN SÖZLEŞME ESASTIR ÇOK MERAT ETTİM DE O KANUN ERKEĞE HAKSIZLIK EDİLDİĞİ NOTKTASIN DA BİR DEĞİŞİKLİĞE GİDER DE KADININ MAL VARLIĞI ÜZERİNDE HAK TALEP ETMESİ NE HÜKMEDER SE KADIN LARIN YORUMUNU O ZMN GÖRÜN OŔNEĞİ YURT DIŞIN DA ÇOK CA VAR !
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 558 cevap paylaştı. Eger cok zenginsen milyarlarin varsa sart cunku bu devirde para konusunda en son guvenecegim kisi karim olurdu ama o kisiyi oyle bisey yapacagini dusunuyorsan yap oype biri degilsr kalbini kirma karin olcak sonucta
10 Yorumla
+1 yılEvlilik sozlesmesi = sana guvenmiyorum ya malımın üstüne yatarsan.
30 YorumlaBöyle bir sözleşme düşünebiliyorsan sen zaten ona ve ilişkinize güvenmiyorsun demektir.6 ay sonra ayrılma ihtimalini düşünemez bence seven insan. Sözleşme yapmak her ne kadar mantıklı olsa da ilişkiye ve aradaki güvene zarar verir bence^^
016 Yorumla
Soran+1 yılkadınların cevap larına bakıyorum da hep kendi açılarından değerlendirilerek yapılmış yorumlar. Bir tane allah ın kulu da çıkıp banane arkadaşım senin malından mülkünden zaten versen de almam demiyor. Sonra paragöz deyince de kızıyorsunuz.
Soran+1 yılpeki karşı taraf bana neden güvenmiyor , bu ayrılacaz diye değil , eğer ayrılırsak ben madur olmayayım diye , neden çıkıp ta zaten versen de almam , istemem demiyor kaldı ki zaten hayatını idame ettrebilecek bir işe sahipken? şimdi kim kime güvenmemiş oluyor bu durumda
Soran+1 yılgünümüz toplumunda birbirine güvenen kaç kişi kaldı ki?
Soran+1 yılgüvendin sonra seni kullandı diyelim mağduriyetimi kim karşılayacak garantisi var mı? yok. Evlilik zaten hukuki temelleri olan bir müesesedir , ama ülkemizde bu hukuk daha çok kadınların tarafına doğru işliyor , yoksa birlikte yaşarsın
Soran+1 yılaynen, karşımdaki kişi de beni yolunması gereken bir kaz gibi gördükçe de mutlu olamam
Soran+1 yılişimi sansa bırakmam , ben bir avukatım sadece gerçeklere inanırım.
Soran+1 yılmutluyum zaten şu an ama benim içimdeki ses de evlenirsem mutlu olamayacağımı söylüyor , hele ki şu haliyle
Soran+1 yılevet değil kesinlikle kabul ediyorum
Neden olmasin hangi ask ömür boyu sürüyor kim everdiği kisiyi % 100 taniyor hersey insan icin bence sorun olmamali
10 Yorumla
+1 yılSen bu kafayla bence evlnme mutlu edemezsin karini.
122 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Simdiden ayrilmanin hesabini kuruyn sanki. Hemen mallari falan paylastirmalar yasalar koymalar falan. Bu kadar korkuyosan evlenme cunku iliskibiz fazla surmeyecek
Soran+1 yılbana kalsa bende evlilik taraftarı değilim ama şartlar öyle
- +1 yıl
Kardesim o zaman neden iliski yaptin ki kadinin gunahina giriyn valla
- +1 yıl
Bunun gibiler evlerden ırak. . Evlılık anlaşma gibi baksana.. Anne babamızdakı evlılıklere bak birde herşeylerı bir.. Babalarımız annelerımıze o kdr güvenıyor kı evlerı ustune yapıyo.. Neden? Cunku bu yola beraber baş koymuşlar. Hanım bana bişey olursa ölürsem sen tutun hayata herşeyım senın dıyolar.. İŞTE O YUZDEN ONLAR BABA.. Senden ise bir cacık olmaz erkek bozuntusu.. Bır kadının gururuyla oynamaktır bu.. Düşünsene ev diziyosun kız orda kendını emanet gibi hisseder.. İmzalı olarak demıssın kı buzdolabı benım araba benım ev benım kapı benım baca benım.. ee? O kadın huzurlu olamaz kı o evde.. Eşimin malı benım malım diyerek kol kanat germezki sana.. Yapamaz yanı yapmak istesede yapamaz cunku sen sadece kendıne karılık etmesını ıstıyosun.. Bu pis oyunlarınızı evlılık olarak adlandırmayın lütfen.. Hayat müşterektir.. evlilik kutsaldır.. bir olmaktır eş demek bir elmanın iki yarısı demektır.. Lütfen bunları dusunemedıgınız insanlarlada evlenmeye kalkışmayın kımsenın günahına girmeyın.
- +1 yıl
Kardesim Allah razi olsun okda
R guzel anlattin ki - +1 yıl
Kadın sahip oldugu ait oldugunu hissettiği eve kadınlık yapar.. Sildiği kapı baca masa adama ait oldugunu bılerek ve bunuda imzayla gerçekleştirmiş oldugunu bılerek yaşayamz o evde.. Şu kadarını söyliyim.. ÇOK BÜYÜK KONUSUYORUM BAK ! evlılık anlaşmasının sözünü dahi yapacak adamı kapının önüne koyarım ben.. Paragöz oldugumdan deıl.. O paragöz oldugu için.. Korkarım o adamdan.. yedıgım ekmegı sayar o cunku.. İğrençsin ve adam dediğim için özür dilerim. Adamlıktan nasibini evlencek yaşa kadar gelmısken almadıysan dahada almazsın. ERKEK BOZUNTUSU :)
Soran+1 yıl@AsiiLeydi cim hayata çok duygusal bakıyorsun böyle yapma üzülürsün bana duygusal yapma tatışmanın sonun da bana hak verisin o yüzden biraz daha büyü öyle konuşalım
- +1 yıl
Offf bu çok iydiii
- +1 yıl
Rabbıme şükür kımseye muhtac deılım kapı gibi babam var arkmda elım ayagım tutuo babamdan olan mal varlıgımda var.. Ama benı sankı evde agırlıcagı yabancıymısım gibi hissettiren adamı ıstemem.. Paragöz adamdan tiksinirim.. hele ki paragöz olan adamın para göz olmayan kadına paragöz demesine daha çok tiksinirim.. Sen mesajı aldın.. Senden ne aile reisi olur ne koca olur ne baba.. Ne köööyy ne kasaba :)
- +1 yıl
Yuh artik soran kisi o konusmaya boyle cevap verdin inanmiyorum sana
Soran+1 yılbak erkeklerin yorumlarını oku geneli benim gibi düşünüyor merak etme sizlerin ne kadar kezban olduğunuzunn tüm erkek milleti farkında
- +1 yıl
Kezban mi. Belli o isine gelmeyince söyleyecek laflariniz da cebinizde senin gibi dûsûnenlerdende senden de adam olmaz. Sizin ne mal oldugunuzun vicdanini bilen herkes farkinda.
Soran+1 yılyav he he
- +1 yıl
Aynisindan sana da.
- +1 yıl
Erkekler şimdi aklı sıra ERKEKKKKKLİK yapıolarsana :) Evlenceklerı zaman havada 10 takla atarlar kızı almak ıcın :) Sen bellıkı aşk evlılıgı yapamıyosun.. Belli ki senı kımse sevmemıs kıyamam :) Senın gibi zihniyetı zaten kımse sevmezki. Azcık insanlıktan nasip alsaydın olayın duygusallık deıl tamamıyle dogru olanı savundugumu görürsün.. Benım nısanlım 28 yasında ben 21 yasındayım.. Yanı yakında bende bır yastıga bas koyucam bu insanla.. Anlıcagın yaşım kucuk deıl çalışan kültürlü okumuş bir bayanım. Senın yasın 30 olmus ama adam olamamıssın.. O yuzden senınle ancak mantık evlılıgı diye evlenır kadınlar.. Herkes hakettıgını bulur.. ve sende yastga bas koyucagın ınsandan malını sakınırsın cunku SENI KIMSE SEVMIYOOOO.. Sana da acıyorum sevilmediğin için paranla evlenılyo zannedıyosun.. Halbukı yuva kurmya çalısan bı kadın var karsında.. Ev reisi, koca, baba olamıcaksın asla Acizsin.. ACİZ KALACAKSIN :)
Soran+1 yılhadi ordan fatih altaylı kılıklı seni
- +1 yıl
Abla sen sûpersin bence :)
Soran+1 yılcevap 1 bir sürü kız ardaşım oldu sadece 1 tanesine ben kahve teklfinden buludum kabul etmedi bende üstelemdim 6 ay sonra kendi geldi red ettim. ) Merakını gider diye söylüyorum. Mantık evliliğine kalmadım bu bir tercih , hatta evliliğe de kalmadım istersem yaparım istemezsem yapmam. Senin hayallerin benim anılarımdır. İstersen fazla sidik yarışına girme
Soran+1 yılmal senin babandır. Senin gibi lavuk olanlarıda biliyoruz. ananda zamanında öyle diyodu sonra sen doğdun. Salağa bak aklınca bana laf sokacak çeneni kapa yorum yazma daha sana kızmıyorum çünkü artık sen benim için uzayda yer kaplayan bir cisimden ibaretsin sadece
o değilde hadi boşandık diyelim, karı da dedi ki bundan sonra evlenmem ben.. ama duramadı tabi buldu kendine bir fakbadi gününü gün ediyor.. şimdi bunların prezervatif parasını ben mi verecem. mk?
10 YorumlaEvlenmeden önce senin olan malları zaten eşin alamıyor diye biliyorum. Evlendikten sonra ortak bişeyler alırsanız onlarında kendi payını alır. Diye biliyorum. Tam iyi araştır ona göre teklifte bulun kardeşim. Boşuna aranız kötü olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılbenim ailemde gayet varlıklı senin malına mı kaldım ayrıca beni hiç tanıyamamışsın yazıklar olsun derdim.
10 Yorumla bence çok yanlış aslada kabul etmem tabiki paran için evlenmiyor ama bu bir hakaret
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılSen kızı tanıyamamissin. Tanisan ailesi kendi nasıl güvenip güvenilmiceni anlardın.
05 Yorumla
Soran+1 yılkızla alakası yok standart kim olsa aynı şeyi isterdim
- +1 yıl
Sizin evlilik uzun sürmez sen aşık da değilsin boşver ayrıl kızla onunda hayatınımahvetme :)
Soran+1 yılsen zaten 20 yaşında her şeyi biliyosun :)
- +1 yıl
Yoo alakası yok :) 19 yaşındayım bu arada ama sizin dusunceleriniz yanlış ve sizce. mantıklı olsada akıllı insanlar farkeder saçma konuşuyorsunuz. Daha evlenmeden boşanma hayali kurmussunuz ciddi değil gibisiniz kızı boşa kirletmeyin 6 ay sonra sıkıldım ayrilicam der gibi bir havanız var.
Soran+1 yıltamam abisi anladım sağol.)
+1 yılHayır bence doğru değil evlilik yolundasin ama ileride ayrilabileceginizi düşünüyosun. Yanlış kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılbak şimdi 6 ay evli kalıp sonra boşandık diyelim neden bütün ömrüm boyunca kazandığım malımın yarısını 6 boyunca benle birlikte yaşadı diye bir insana vereyim. Bunun kumardan ne farkı var haa mılının yarısını 6 ayda kumarda yemişsin , haaa bu şekilde kaybetmişsin ondan sonra da elin herifleriyle paramı yerken bana da nasıl aldım elinden kerizin parasını derse ne olacak peki bu adil mi?
+1 yılRencide edici, öyle biriyle olmam ben.. Eşime böbreğimide veririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılitici erkek tipi işte. O kız senle hala nasıl duruyor ona şaşıyorum. Ben o kızın yerinde olucam senden anında ayrılırım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılasıl paragöz olan sensin.! böyle bir teklif yapman çıkarcı bir davranış. Asıl sen malın için evleniyorsun. Ayrıca yorum yazan herkese sözleşmeyi kabul etmiyor diye paragöz diyemessin hakkın yok buna. İnsanları tanımadan önyargı ile yaklaşıyorsun. Hani tv de evlilik programına falan çıkarsın paran için gelmiştir yaparsın anlarımda. Böyle demen yanlış.
Soran+1 yılne diyem mahmut mu diyem
Cevap sahibi+1 yılya sen evlenmez cidden. Senle insan kanser olur ya. Sözleşme nedir ya şakamısınız
+1 yılhakaret bu bence böyle bir teklifle gelse ayrılırım evlilik falanda düşünmem
10 YorumlaIyy sonra da neden evlilige karsisin.
Ne igrenc muhabbetler formaliteler bunlar ya10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlilik sözleşmesi değil o pazarlıktır ömrüm diye aldığın insana hakaret
016 Yorumla
Soran+1 yılbir de karşı tarafın açısından değerlendir bklaım. Güvendin sevdin evlendin aşk bitti sona geldin sonra dımdızlak ortada mı kalacaksın , benim maduriyetimi kim karşılayacak, 6 ay evli kaldın atıyorum boşandın sonra bir bakmışsın hoooppp ömrün boyunca kazandığınn malının yarısı gitmiş, haa kumarda kaybetmişsin , haa böyle ne farkı var ki , benle param için evlenmiyorsa o zaman bu işe razı olmalı güven diyorsun ya işte o da bana güvensin o halde
Cevap sahibi+1 yılevliliğe ayrılıkla başlarsan sonu ayrılık olur ben ömür olsn diye evleneceğim tabikide malım mülküm onunkilerde ortak yaşamımıza aittir ayrılırken de tek çöp istemem
kaldı ki bana böyle teklifle gelse evlenmem güvenmeyecekse ayrılığa odaklıysa yarın aşkı sevgisi bitince gidiyorum der
Soran+1 yılyaa neden bir allahın kulu da çıkıp babane arkadşaım senin parandan pulundan zaten sen versen de almam demiyor. Yok ayrılık odaklıymışta bilmem ne deyip işin içinden çıkıyor , hani eşitlik hani adalet
Cevap sahibi+1 yılparası pulu umrumda olsa ayrılırken tek çöp istemem demem dimi😏
ayrıca sen sevdiğin insanı tanıyamıyor musun da böyle bişey sunuyorsun bu anlaşmayı imzalasa siz nasıl tek olacaksnz araya sen bikere güvensizlik sokuyorsn ayrılık itemleriyle başlıyorsn o evlilik tabiki biter bigün
Cevap sahibi+1 yılkaldı ki evlenmeden önceki mal varlığını sözleşme yapmadan da ayrılırken koruyabilirsin mahkemeler bu durumda evlilikten itibaren ki mal varlığındaki kazanımları değerlendirir
Soran+1 yılişte sıkıntı burada sen istemem diyorsun ama ya istersen ya da bu gün istemem deyip yarın istersen ne olacak neticede insanlar değişir.
Cevap sahibi+1 yıl16 sene okuyup ayaklarımın üstünde duracağım babamdan para istemeye utanırken bigün biriyle evlenme kararı aldığımda bana evlilik sözleşmesi yapacaksa varsın yoluna baksın😉evleneceğim insan yeterli karaktere ve olgunluğa sahip olmalı ki mutluluk daim olsn
Cevap sahibi+1 yılpara görmemişi değiştirir açgözlüyü değiştirir kiii onları da tanımak kolaydır bir insan ortama girdiğinde elini cebine atmıyorsa sürekli karşısındakinden bekliyorsa kendi dışında paylaşımsız ve cimriyse sürekli para lafı yapıyorsa hayır gelmez zaten bana da gelmez böylesi
Soran+1 yılbunun karakterle ilgisi yok insanlar ve fikirler değişir , Avrupa da hemen hemen her evlilikte bu tip şeyler yapılıyor , bütün avrupalılar karaktersiz mi? bunun olgunlukla da ilgisi yok. Mantıkla ilgisi var , kültürle ilgisi var. Sen belki paragöz biri olmayabilirsin ama türk kızlarının %90 ı paragözdür bu tartışmasız bir gerçek. Bu memlektte Kezban diye bir tabir var :)
Cevap sahibi+1 yılavrupa da yaşamıyorsun Türk geleneklerine göre düşün
genelleme yapmanda doğru değil illa yapılacaksa Türk erkeklerinin abazalıklarından aç gözlülüklerinden sadakatsizliklerimden bahsedelim
kültür yetişme tarzı aileden gördüklerin yaşadıkların seni olgunlaştırır ve doyuma ulaştırır parada bir araçtır bunu öğrenirsin kiii sen bunu öğrenememişsin
Soran+1 yıltürk gelenekleri mi kaldı arkadaşım ne geleneğinden bahsediyorsun , dön bir bak bakalım memlekette neler oluyor insanlar 30 yıl önce nasılmış şimdi nasıllar kimsenin kimseye güveni mi kalmış? Sokakta düşüp ölsen kimsenin umrunda olur musun acaba? ama eğer param varsa olurum. sistem artık böyle bana gelenekmiş töreymiş bilmem neymiş anlatma hepsinin canı çıksın . Türk erkeklerinin marifetleri konusnda sana katılıyorum o konuda bir itirazım yok. Para ise arkadaşım eskiden bir araçtı , artık değil eğer sen gerçekten böyle düşünen biriysen istisnasın demektir. İnsanların para için ne kahpelikler yaptığını inan benim kadar iyi bilemezsin toplum çok bozuldu birde şu var tabii belki de en önemlisi bu senin bu gün böyle düşünüyor olman yarın böyle düşüneceğin anlamına gelmez bir ekonomik krize bakar belki söylediklerim çok acı ama ne yazıkki bende bu gerçeklerin böyle olmasına çok üzülmekle birlikte şunu söylemeliyim ki bunlar gerçek kere gerçek
Cevap sahibi+1 yılinsanların para için ne yavşaklıklar yaptığını 3 kuruş için onurlarını sattığını anlatmana gerek yok
tabikide gelenekler kültür var ve hep olacak koruyan brileri her daim olacak
para araçtır sen onu patron yapmadıkça bence snn ciddi paranoyaların var ve bunlar seni evlensen de sözleşme de olsa hep tetikleyecek
Soran+1 yılgelenek melenek kalmadı ve daha da beter olacak bundan emin ol gidiş o yönde çünkü bunu görmek içinde üstün bir zekaya gerek yok. Paranoyaklık demeyelim de enayi yerine konulma korkusu diyelim , bu korkunun da bende oluşmasını sağlayan yegane şey çevremden gördüklerim , beni anlayabilmen için yaşının ve tecrübelerinin biraz daha artması lazım
Cevap sahibi+1 yılçevreye göre şekillenirsen yaşın büyüse de bahsettiğin sosyal zeka durur😉
Soran+1 yılsen zaten 20 yaşında maşşallah her şeyi bildiğini zannediyorsun o yüzden daha bir şey demiyorum
Cevap sahibi+1 yıl18-24 yaş aralığında görünüyorum yaşımın 20 olduğu tahminin😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılbelli bir yıl koy 5 ya da 10 yıl içinde boşanılması şartı ile diye olması gereken bu aslında herkes kola para derdinde
00 YorumlaHacı bak ben Erkeğim ben bile tuhaf bukuyorum yani nebilim ya
sanki kızı savaşta Yenmişin de Antlaşma imzalatıyorsun :P Kırık Vagonda dasdsad10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yedigin halta destek mi ariyorsun? Insallah senin gibi birinden ayrilir da kurtulmus olur
06 Yorumla
Soran+1 yıltipik paragöz kezban :)
Soran+1 yılgüvenmiyorum doğru sen nesin ki alalade bir insansın neden sana güvenip ömrüm boyunca binbir zorlukla kazandığın emeğimi senle 2 posta yattık diye paylaşayım
Soran+1 yılzavallı olan sensin ezik olanda sensin çünkü ezilmeye mahkumsun ,
+1 yılEvlenmeden bosanmayi dusunmussun oda guzel ben senle evlenmezdim kiz iyi ses etmemis bile
03 Yorumla
- +1 yıl
Mantikli konusuyorsun ama askta mantik olmaz o zaman sen karsindakine asik degilsin asik degilsen niye evleniyorsun ki
Soran+1 yılmantık evliliği :)
+1 yılTers tepebilir uygun zamanda duzgun kelimelerle anlatmak gerek
00 Yorumla
+1 yılEvliliği düşündüğüm kişiye güvenmediğim anlamına gelir. Benim açımdan güven eksikliğinin bir göstergesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanlara ne kadar güvensizsiniz siz ya, eşiniz olacak insana bile aman aman evlerden ırak.
15 Yorumla
Soran+1 yılsize bir soru sevgiliniz için mesela böbreğinizi verir misiniz?
Cevap sahibi+1 yılSevgilime degil gerekirse arkadasıma da veririm. saglık bu, tek bobrekle yasanıyor cok şükür. Sen birinin goz gore gore olmesini izleyebilir miydin?
Bir ailenin dağılması, varsa cocugun anneden babadan ayrı yasaması ilgilendirmiyor da bir ev bir arabadan payı ilgilendiriyor herhalde. Evliligi yanlıs mı ogretiyorlar size
Soran+1 yıl:) O kadar yalancısın ki işte ben bu ikiyüzlülükten nefret ettim ömrümün son 10 yılında ben bir avukatım çok fazla sayıda yalancı gördüm ama en beceriksizi sensin gerçekten :) maymun olsan ağaçtan düşerdin o kadar beceriksizsin bu konuda
Cevap sahibi+1 yılInsan ol once.
Soran+1 yılCyborg um bende apla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet sana dogru soyluyor paragoz oluyor.. nasil bir zihniyete sahipsin
22 Yorumla
Soran+1 yılbende millete doğruyu söylüyorum kalpsiz oluyorum zihinsizsiniz
Cevap sahibi+1 yılSen kadina boynuz tak, onu döv rezil et heryere bosanmaya gelince kapi disari at. Kadinin ne sucu var? Sen ona kotuluk yap hak talep edemesin bu ne simdi? paragoz geri kafali olan millet degil sizsiniz bu gorusu savunan kisiler..
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa tamam yaptigin mantikli bir davranis fakat guven falan kalmaz ortada. Guzel bir evlilik bile olmaz, sanki her sey malmis gibi...
01 Yorumla
+1 yılErkek bir kere boşansa bile o bayana bakmalı yadabi şekilde pay vermeli.. Kuranda yazıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Yaziyor kardeş ii araştır..
- +1 yıl
Hehe kadına özel ayet yaziliyor dumi (:
Gizli Üye(30-35)+1 yılben senin gibi bir o. çocuğu ne gördüm ne duydum. en karına bile bakamazsn aç köpek
08 Yorumla
Soran+1 yılo. ç senin babandır
Cevap sahibi+1 yılbenim babam bana iyi bakio. ama sen cocugun gozundede karisina bkmaktan aciz bir serefsz olucaksn. erkekligi senden ogrenmez ins.!
Soran+1 yıls-i-k-t-i-r l*n f-a-h-i-ş-e anada öyle diyodu sen doğdun. l*n kahbe eğer hoşuna gitmediyse yorum yapmazsın ne diye gelip sayfama küfür ediyosun
Cevap sahibi+1 yılsenin sayfana sıçim tecavüz çocuğu. babanda senn gbi bir şerefszmiş dmekki
Soran+1 yılsen küfür etmeye devam ettikçe bende edicem kerhane yosması seni
Cevap sahibi+1 yılananla aynı yerde çalşmıorz.
Soran+1 yılsenin anan elitlerden hoşlanıyo bilirim
Cevap sahibi+1 yılsendne daha mühim işleirm var boş ve gereksz insan aç köpek :)
+1 yılHic düsünmeden veririm. Seviyosam
10 Yorumlahayat boş az mal çok eğlence
14 Yorumla
Soran+1 yılgenelde erkeklerle hem fikiriz ama bu paragöz karı milleri yıkıyor ortalığı kolaydan para kazanamayacam götümü devirip enayi parası yiyemeyeceğim diye :)
- +1 yıl
Paragöz olmayan kızlar her zaman var. Ama siz o kızları hak etmiyorsunuz. Neden mi? çünkü öyle olmayan birine bile gidip bu sözleşmeyi teklif edip kalbini kırabilecek kadar adisiniz. O kız da düşünmez mi benimle boşanmak için mi evleniyor diye..
Ohaaa ben olsam terk eder bir dahada gorüşmem
15 Yorumla
Soran+1 yılhepiniz para gözsünüz çünkü
- +1 yıl
Aynen katılıyorum adam daha evlenmeden ayrılık boşanma hayalleri kurmus ciddi değil gibi.
Soran+1 yıl:D biri 18, biri 20 yaşında iki çocugun aklı işte biraz daha yaşınız büyüsün anlarsınız beni abisi
sözleşme yapılacaksa hiç evlenmem daha iyi
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBayıldım haklısın panpa asggs
10 Yorumla
+1 yılsenın gıbısı evlerden uzak olsun
30 Yorumla
+1 yılGüvenmisim ki evlenmisim.
00 Yorumla
+1 yılgüven yoksa o ilişki zaten yürümez
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir düşünce ile evlilik olmaz ki ama
02 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Eşinin gözüne bakarken birgün evliliğim biter ihrimali olursa her iki tarafta güven sorunları patlak verir benim yerime başkasını koyabilirdi diye dülüncelerle evlilik yürümez
- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat