Yanlış bilmiyorsam zaten senden önceki mal varlıgını bölüşemiyorsun ayrıldıgında evlilik sürecinde ne kadar birikim yapılmışsa o bölünüyor yani o yüzden böyle bir sözleşme yapıyorsa evlenmem zaten paraya mala bu kadar önem veriyorsa bana sevgisini de veremez
Ama evlenen insanlar için para amaç. Sözleşme de bir tür koruma sağlıyor bence. Süresiz nafaka ve tazminat olayları malum... Erkeklerin de mağduriyeti ortada.
Erkeklerin mağduriyetleri hakkında hak ettiler gibi bir yorum yapıyorsanız bir şey demeye gerek yok. Mağdur olanların hepsi de tanımadan mı evlendi? İnsan değişiyor. Bütün dayakçı kocalar da ilk başta dayakçı mıydı? Ya da ilk 2-3 yıl öyle miydi? Belki numara yaptı? Belki iyiydi sonradan kötüye dönüştü... İnsanlar hep aynı kalmaz. "7'sinde neyse 70'inde de odur." sözü kısmen doğru, kısmen yanlış... "Şiddet gören kadınlar da tanımadan evlenince dayak yemeyi hak etmiştir" demeye geliyor.
Ovvv dur sakin ol... Ben kendi adıma konuştum orda sadece erkekler dolandırılmıyor.. Ama insanlar bir yere kadar rol yaparlar ya da yalan söylerler mutlaka biyerde acık vericektir maksat onu göre bilmekte ama karşımdaki insanla hayatımın geri kalanını paylaşmayı göze alabildiysem güveniyorum demektir güvenmedigim bir insanlada evlenmem zaten... Artı dayakcı kocalar ne alaka anlamadım ama madem onuda sordun onuda cevaplayım kendinden aciz bir insana el kaldırana adam denmez ve emin olun ki onu yetiştiren kişiden onu görmüştür ki onu yapıyordur yani dayakcı kişiler hep dayakcıdır.
Kesinlikle kabul ederim ama kadınlar böyle birşeyi kabul etmek istemezler. Kabul etseler de, sevgileri azalır ve soğurlar. Çünkü; onlar için evliliğin yarısı saadet, yarısı ticarettir